Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
10535
De la 07 Ianuarie 2003
77627679

Horoscop

  • 27 October 2006, 23:00
Berbec – O situaţie anume vă pune orgoliul la încercare. Pentru dvs. poate fi o zi de cotitură. Vă luaţi tot felul de angajamente, hotărâţi să le respectaţi până vor deveni realitate.

Taur – Veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să vă zbateţi. Din fericire, colegii vor fi de partea dvs.

Gemeni – Rezolvaţi problemele de familiei fără să comiteţi gafe. Prietenii dvs., mai în glumă, mai în serios, spun că v-aţi maturizat. Sănătatea dvs. este fragilă. Evitaţi eforturile!

Rac – O discuţie cu prietenii este ca o rază de soare. Trebuie să rezolvaţi chestiuni rapide iar părerea unor persoane influente este decisivă. Atenţi cui faceţi confidenţe!

Leu – Vă gândiţi la succesele trecute. E un mod de a prinde curaj pentru ce va urma. Este înţelept să fiţi flexibili. Pe aceste punţi de comunicare vor sosi noi surse de venit.

Fecioară – Partenerul îşi doreşte multă afecţiune din partea dvs. Tendinţa de a-l domina şi de a vă impune punctele de vedere nu face altceva decât să deterioreze relaţia.

Balanţă – V-aţi necăjit partenerul şi vă gândiţi la o reconciliere. O vorbă bună şi o plimbare în parc ar putea rezolva problema. Deconectaţi-vă, economisiţi-vă forţele.

Scorpion – Colegii vă necăjesc puţin, dar nu e momentul să luaţi vreo decizie. Fiţi mai diplomat. Dacă plănuiţi schimbări majore în casă, asiguraţi-vă că bugetul vă permite.

Săgetător – Regretaţi nişte bârfe pe care le-aţi lansat la adresa unei persoane cu care v-aţi certat cu ceva timp în urmă. Nu vă asumaţi responsabilităţi de care nu vă puteţi achita.

Capricorn – Desigur, aveţi nevoie de un suport moral. Oboseala vă sâcâie de-a lungul zilei, dar obiectivitatea reprezintă colacul dvs. de salvare. Nimeni nu e singur pe lume!

Vărsător – Este o zi norocoasă pentru dvs. Vi se deschid noi orizonturi. Persoane de încredere vă propun să participaţi împreună la acţiuni bănoase şi durabile.

Peşti – Este momentul să faceţi pace cu unele persoane pe care nu le suportaţi sau nu vă suportă. Chiar dacă acest armistiţiu nu va dura prea mult, e bine să faceţi acest pas.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi CEAIUL
Dorinţa unui beţiv
Alivenci moldoveneşti
Întâlnirea de la grădina Casanova
Ioan Rotundu
Să fie oare trezirea din somnul cel de moarte?
Comentariu la comentarii (CXCV)
(Ioan Rotundu)
Doina Melinte în mijlocul elevilor de la A.T Laurian
Peste 7 miliarde lei acordate pentru concedii medicale
Munca la negru este atractivă
Accidentată pe marginea drumului
Reţinut pentru vătămare corporală gravă
Expoziţie de pictură
Amenzi de aproape 200 de milioane lei
Preţurile în leul nou încă dau bătăi de cap
"A fost sau n-a fost"...revoluţie într-un oraş din Moldova?
Noi posturi scoase la concurs de către Poliţia de Frontieră
Dezastrul constatat pe drumurile judeţului
Prefectul Roman a pus gând rău adjuncţilor desconcentratelor
Ultimele pregătiri în aşteptarea Ambasadorului Xu Jian
Organizaţia Cadrelor Militare în Rezervă la 15 ani de la înfiinţare
Social-democraţii găsesc iluzorii previziunile bugetare pentru 2007
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă