Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3698
De la 07 Ianuarie 2003
118355230

Horoscop

  • 24 November 2006, 23:00
Berbec – O zi banală, fără mari evenimente la început promite să devină incendiară spre seară. În sensul bun sau rău. Depinde de dvs. şi de ce aţi făcut până acum.

Taur – Azi daţi dovadă de inspiraţie şi acţionaţi inteligent. Cei din jurul dvs. vor fi impresionaţi. Veţi descoperi amănunte care vă vor ajuta să luaţi o decizie importantă.

Gemeni – Aşteptaţi de mult să vă lansaţi într-un program important. Dar acum, când totul pare uşor, evitaţi. Veţi avea de finalizat negocieri şi discuţii iar lucrul acesta vă sperie.

Rac – Sunteţi solicitat pentru a rezolva tot felul de probleme mărunte, dar vă veţi bucura de popularitate şi veţi culege aprecieri pozitive din partea unor persoane feminine.

Leu – Această zi vă găseşte mai sensibil ca niciodată, iar dacă aveţi un partener stabil, ar fi bine să nu renunţaţi la el pentru o aventură trecătoare, deoarece veţi fi deziluzionaţi.

Fecioară – Dacă ceva vă deranjează foarte tare la cei din jur, atunci aceasta este superficialitatea. Nu vă amestecaţi cu gaşca. Unii colegi vor să vă ademenească în mrejele lor.

Balanţă – Ziua se anunţă deosebit de liniştită pentru dvs. Veţi sta acasă, în sânul familiei şi veţi petrece timpul în pace. Nici un obstacol nu va reprezenta o problem pentru dvs.

Scorpion – Vă veţi reabilita în plan profesional şi în ochii unor persoane faţă de care aţi pierdut teren în trecut. Veţi crea lucruri noi şi veţi ajunge acolo unde vă doriţi.

Săgetător – Un contact, o excursie, oricum o problemă importantă, vor căpăta proporţii în această zi. Întârzierile de neînţeles vor fi aspru pedepsite. Faceţi-vă treaba la timp.

Capricorn – Cu toate că vă simţiţi bine în mijlocul familiei în această zi, s-ar putea să doriţi să staţi mai mult singur şi să vă gândiţi la dvs. Nu e exclus să primiţi un cadou.

Vărsător – O reuniune de familie va fi un moment prielnic pentru a depăna amintiri plăcute şi de a mai uita de micile animozităţi din ultimul timp.

Peşti – Este foarte posibil să constataţi că aţi făcut o greşeală. O femeie încearcă să vă dea o mână de ajutor, fără a vă lăsa să înţelegeţi acest lucru. Evitaţi reacţiile bruşte!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Secretarii, un fel de buric juridic tăiat prost
Ioan Rotundu
Geoană – flancat de Vanghele şi Conţac
(Cârcotaşul)
Comentariu la comentarii (CCXV)
(Ioan Rotundu)
Românul şi CIOARA VOPSITĂ
Întrebarea lui Adam
Peşte la cuptor
Aceasta e, alta momentan nu avem!
Bicicletă furată din faţa Trezoreriei Dorohoi
Cercetări asupra unui caz de deces
Eveniment cultural de excepţie găzduit la Muzeul judeţean
Locuri de muncă pentru tinerii din sistemul de protecţie a copilului
Ambasadorul Japoniei a vizitat Memorialul Ipoteşti
Sindicaliştii din Botoşani nu renunţă la demiterea ministrului învăţământului
Conţac devine fan Tăriceanu
Serviciul de Paşapoarte se pregăteşte de intrarea în UE
Undă verde la repartizarea banilor din rectificare
Ţâbuleac crede că s-a eliminat mărul discordiei din învăţământ
Euroobservator în vizită la Botoşani
Demiterea lui Flutur adânceşte prăpastia din PNL
Doina Dreţcanu se vrea un ajutor al moşului Nicolae
Ţâbuleac vrea să stea la dreapta lui Stolojan
Aparatură medicală de ultimă oră donată de Ambasada Japoniei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă