Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10798
De la 07 Ianuarie 2003
122896447

Horoscop

  • 24 April 2008, 23:00
Berbec Daţi semne de oboseală şi vă enervează totul n jurul dvs. Nu ştiţi prea bine ce să faceţi şi vă simţiţi blocat. Celibatarii au parte de o zi favorabilă.

Taur Partenerul de cuplu este foarte nemulţumit de schimbările pe care dvs. le faceţi fără a-i cere acordul. Este necesar să vă pregătiţi pentru o altă plecare şi mai lungă.

Gemeni Sfaturile ce vi se dau sunt foarte utile, aşa că ar fi de preferat ca mai nti să le ascultaţi pnă la capăt, apoi să daţi o replică lipsită de resentimente. Aveţi nevoie de mult calm!

Rac Simţiţi nevoia să fiţi sigur, să nu mai fiţi cicălit şi, mai ales, să nu vi se mai pretindă să acţionaţi cum vor cei din anturaj. Pot apărea probleme de sănătate sau doar o oboseală trecătoare.

Leu Intuiţi corect şi exact ce trebuie să faceţi pentru a scăpa de toate datoriile, nsă consideraţi că nu dispuneţi de suficientă energie. Evaluaţi şansele pnă cnd acestea dispar!

Fecioară Apar noi opozanţi care nici măcar nu ştiu ce vor de la dvs. Deveniţi mai pretenţios cu cei din jur, iar faţă de partener nu vă ascundeţi criticile exagerate şi dorinţele.

Balanţă La serviciu sunteţi predispus să faceţi greşeli din cauza cărora acumulaţi ntrzieri. Vă sfătuim să nu vă agitaţi şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Ieşiţi n lume!

Scorpion Resimţiţi o stare de confuzie care vă poate face să ntrziaţi lucrările de serviciu. Nu provocaţi discuţii aprinse cu şefii! Totul va reveni la normal şi veţi recupera timpul pierdut.

Săgetător Toate calităţile vă sunt recunoscute unanim şi vă simţiţi bine pnă cnd partenerul de cuplu ncearcă să-şi asume o parte din meritele dvs. Din nou, cheltuieli maxime.

Capricorn Vă antrenaţi ca să puteţi fi n stare oricnd să ripostaţi şi astfel să nu pierdeţi ceea ce aţi recuperat cu destul de multă greutate. Simţiţi nevoia să vă afirmaţi.

Vărsător Vă plictisiţi n compania partenerului de viaţă şi credeţi că aveţi nevoie de o schimbare. Programul nu vă mai lasă timp pentru aprecieri favorabile, chiar dacă primiţi ajutor.

Peşti Vă declanşaţi admiraţia pentru o persoană pe care altădată o criticaţi continuu. Răspundeţi unei invitaţii mai puţin obişnuite, dar care se dovedeşte foarte plăcută.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Angajează barmane şi dansatoare
Ruşinica cea problematică
De la 3 mai, toate numerele de telefonie fixă se vor forma cu prefix
Program Tele'M Botoşani vineri, 25 aprilie
Presa rusă confirmă că Moscova pregătea o lovitură de stat la Chişinău în 2005
Italia ar putea reintroduce vizele pentru români
Numele tatălui şi al fiului...
Mutu, spaima Europei
Program casierii E.ON
Soarta a 173 microbuze şcolare va fi decisă la Botoşani
Ajutoare date persoanelor inundate
Ţiprigan aduce dovezi că n-a fost turnătoare la Secu
Consecinţele inundaţiilor sunt dramatice
Bătaia electorală se răsfrânge şi la odraslele candidaţilor
O diplomă de excelenţă stă în aşteptare!
Biblioteca din Dorohoi mai are de aşteptat încă un an până să se reîntoarc㠄acasă”
Sancţiuni pentru primarii care nu-şi inscripţionează monumentele istorice
Şcoala Specială din Dorohoi va avea apă pe „săturate”
Sorescu poate fi şi acid în exprimare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog