Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
9821
De la 07 Ianuarie 2003
76522620

Horoscop

  • 24 July 2008, 23:00
Berbec – Cariera şi bunul renume vor figura pe agenda priorităţilor dvs. Rivalii vor fi mai abili şi, cu greu, înţelegeţi că până ieri unii au fost prietenii dvs. reformaţi-vă principiile de viaţă.

Taur – Veţi fi cam stresaţi în primele ore ale dimineţii. Evitaţi pe cât posibil activităţile riscante, căci aţi putea avea neplăceri de mai lungă durată.

Gemeni – Vi se oferă o alternativă profesională care, la prima vedere, vă încântă. Descoperiţi la o analiză mai atentă că este vorba de un bluf. Răzbunarea e tardivă.

Rac – Sunteţi interesaţi de consolidarea relaţiei şi nu vă tentează să vă implicaţi într-una nouă. Chiar dacă mai există unele nemulţumiri, comunicarea cu persoana iubită e bună.

Leu – E necesar să vă schimbaţi atitudinea faţă de familie, chiar dacă vă este greu. Riscaţi să rămâneţi singur, dacă vă încăpăţânaţi să fiţi judecător.

Fecioară – Aveţi posibilitatea de a face cercetări care vă vor lămuri neînţelegerile de natură profesională. E de preferat să vă faceţi un program strict.

Balanţă – Metodele pe care le aplicaţi sunt cam avangardiste, dar dau rezultate, aşa că le închideţi uşor gura adversarilor declaraţi sau celor din umbră.

Scorpion – Cu toate că apar câştiguri neaşteptate, la fel de bine pot apărea şi pagube imprevizibile. Conflictele cu autorităţile şi cu „vecinii” sunt la ordinea zilei.

Săgetător – E necesar să asistaţi la nişte negocieri importante, care s-ar putea să ducă şi la îmbunătăţirea salariului dvs. Şi acasă veţi fi supus la interogatorii.

Capricorn – Sunteţi surprinşi de evenimentele zilei. Pe plan profesional reuşiţi să finalizaţi fără prea mult efort obligaţiile la zi. În familie apar diverse schimbări de atitudine.

Vărsător – Se întrevăd discuţii legate de o călătorie. Nu vă certaţi degeaba, căci, până la urmă, veţi ajunge la un compromis. N-ar fi rău să-i acordaţi partenerului mai multă libertate.

Peşti – Aveţi senzaţia că v-aţi plictisit, că v-aţi săturat de monotonia vieţii dvs., numai că, de fapt, era vorba de uzura sentimentelor şi motivaţiile dvs. seara, preocupări inedite.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLIII)
(Ioan Rotundu)
Camere de supraveghere rutieră amplasate ilegal
Otrăvurile de la supermarket
Şase medalii pentru România la Olimpiada Internaţională de Matematică
Voronin bate iar câmpii
Program Tele'M Botoşani vineri, 25 iulie
Vă propune un troc
Testamentul ardeleanului
Cum ne fură companiile de electricitate prin metoda “consumului estimat”
Educaţia sexuală
Artificiu pentru plata datoriilor la stat ale SC Apa Grup
Taxă pe utilajele mai mari de 12 tone
O botoşăneancă a găsit o importantă sumpă de bani pe holul Spitalului Judeţean
Ţurcanu susţine că sancţionarea şefei de la Direcţia de Integrare ar fi nejustificată
Pompierii botoşăneni au trimis două echipaje de intervenţie la Suceava
Spitalul Judeţean are toate şansele să rămână fără parc
Preşedintele CJ Botoşani îl face pe subalternul său infractor
Ţurcanu se ia în clanţă cu băncile
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă