Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2497
De la 07 Ianuarie 2003
123922511

Horoscop

  • 6 August 2008, 23:00
Berbec – Proiectele riscă să rămână blocate dacă nu veţi lua măsuri drastice. Un prieten pe al cărui ajutor v-aţi bazat este posibil să nu se ţină de cuvânt şi veţi pierde nişte bani.

Taur – Relaţiile cu cei din jur au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Sunteţi epuizat şi nu aveţi chef de nimic. Comunicaţi cu cei din jur ca să nu lăsaţi o impresie greşită.

Gemeni – Partenerul de viaţă ar trebui să înţeleagă dacă şi astăzi veţi fi nevoit să vă petreceţi foarte mult timp rezolvând sarcini de serviciu. Dacă nu vă înţelege, veţi fi stresaţi şi fără chef.

Rac – Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise. Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp. Se pare că vi se măreşte salariul sau primiţi o primă.

Leu – Comunicaţi bine cu partenerul de suflet. Popularitatea dvs. în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor pe tot parcursul zilei. Cei care sunt singuri vor avea de unde alege.

Fecioară – Sunteţi melancolic şi s-ar putea să nu luaţi cele mai bune decizii. Dacă sunteţi mai atent la relaţiile sentimentale, puteţi petrece o seară romantică împreună cu partenerul.

Balanţă – Energia de care daţi dovadă în îndeplinirea obligaţiilor, sporeşte prestigiul şi veniturile. Folosiţi-vă tactul când nu vă place ceva şi ocupaţi-vă de lucrurile care vă privesc personal.

Scorpion – Este posibil să apară unele discuţii între dvs. şi persoana iubită datorită intervenţiei repetate a unei persoane apropiate căreia i-aţi acordat prea multă libertate sau încredere.

Săgetător – Ajutaţi-i pe cei care au nevoi, dacă vreţi şi puteţi, dar fără a vă implica emoţional atât de tare încât să vă mai asumaţi şi problemele lor.

Capricorn – Astăzi astrele care vă călăuzesc călătoriile par să vă fie favorabile. Faceţi mai multe drumuri, toate încununate de succes. Spre seară, e posibil să vă întâlniţi cu un vechi prieten.

Vărsător – Ar fi bine să nu luaţi decizii pripite. Căutaţi un compromis între planul financiar şi cel sentimental. Spre seară, este posibil să mergeţi într-o vizită la rude.

Peşti – Aveţi tendinţa de a cheltui în exces şi veţi avea mari discuţii pe tema aceasta cu cei dragi. Şi totuşi, se anunţă o zi plăcută, animată şi plină de noutăţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLXII)
(Ioan Rotundu)
Comunicat în scop umanitar
Nemţii au pus preţ pe forţa vântului din zona Flămânzi
Fiu de poliţist la un pas de a deveni infractor
Măruţă şi Andra spun ”da” la starea civilă
Evreul şi linia erotică
Apartament luxos scos la vânzare
Program Tele'M Botoşani joi, 8 august
Împrumuturi avantajoase pentru casă pentru românii din Italia
Istoricul George Coandă în „International Biographical Centre”, la Cambridge
Atelier de creaţie pentru românii din Montreal
Cuvântul IPS Arhiepiscop Nicolae la praznicul Schimbării la faţă a Domnului
Creşterea economică a României întrece aşteptările
Limba română, pe cale de dispariţie în Moldova
Influenţa limbii ruse descreşte în plan mondial dar creşte în Republica Moldova!
Născut sub zodia scandalului
Ioan Rotundu
Băsescu le-a vestit sinistraţilor din Baranca că Dumnezeu este cu ei
Preşedintele Băsescu umilit de-o sinistrată… pentru hohotit
Un nou termen pentru inaugurarea Sălii Polivalente
Festival internaţional de folclor la Galaţi
Sinistraţii îşi vândă animalele fiindcă nu au ce le da de mâncare
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog