Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7798 lei
1 USD = 4.3348 lei


Număr accesări
Astăzi:
1522
De la 07 Ianuarie 2003
73374266

Horoscop

  • 13 October 2008, 23:00
Berbec – Stând de vorbă cu copiii, abordaţi un ton prietenos, vesel, chiar dacă vreţi să le faceţi morală. Ei vor fi mult mai receptivi la informaţiile noi şi îşi vor corecta greşelile cu multă bunăvoinţă.

Taur – Partenerul e înnegurat şi pus pe ceartă. Nu-i oferiţi această satisfacţie. Mai bine faceţi o vizită unei prietene. Până vă întoarceţi acasă, el va avea timp să se calmeze.

Gemeni – Greu să luaţi azi decizii, discuţiile nu se leagă. Lăsaţi confidenţele şi problemele importante pentru vremuri mai bune. E bine să limitaţi consumul de sare şi condimente.

Rac – Vreţi să vă susţineţi cu orice preţ punctul de vedere, dar e posibil să nu dispuneţi de toate informaţiile şi aţi putea greşi. Menajaţi-vă ochii. Staţi mai puţin în faţa televizorului!

Leu – Rutina vieţii de familie poate fi perturbată. Aşteptaţi-vă la o vizită sau la veşti care răstoarnă mersul obişnuit al lucrurilor. Azi riscaţi să cheltuiţi mai mult decât aţi planificat.

Fecioară – Chiar dacă propunerile celor din familie vi se par ieşite din comun, de ce să nu acceptaţi nebuniile lor? Tonusul şi distracţia vă vor fi asigurate şi vă fac bine!

Balanţă – Aveţi grijă să nu cădeţi în capcană! S-ar putea să vă lăsaţi acaparat de o pasiune mistuitoare, ce vă complică viaţa şi nu are nici o logică.

Scorpion – Avansarea pe care v-o doriţi şi pentru care faceţi atâtea eforturi nu este departe. important este acum să vă păstraţi optimismul şi să faceţi cât mai multe cunoştinţe noi.

Săgetător – Orgoliul e bun, dar numai în limite raţionale. Iubitul recunoaşte că a greşit şi îşi cere scuze. Dacă veţi lăsa de la dvs., el va face orice ca viaţa să vă fie ca o poveste.

Capricorn – Inventaţi o păcăleală pentru colegi. Va fi de bun augur, căci azi trebuie să aduceţi o schimbare în rutina zilnică. Cei mai inventivi vor câştiga: o mărire de salariu sau o avansare.

Vărsător – Toate mergeau foarte bine, dar deodată, treburile se încurcă. Nu vă învinuiţi. Răspunderea nu e a dvs., ci a unuia dintre cei din jur.

Peşti – Fiţi mai tolerant cu slăbiciunile partenerului. Astfel va fi şi el înţelegător cu propriile dvs. greşeli. Zi excelentă pentru sport şi mişcare în aer liber.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Wass Albert, medaliat al Crucii de Fier, omagiat, pe bani publici
Basarabia la mezat
Asistenţii medicali comunitari sunt pasaţi cu leafa la primării
Extinderea sistemul de distribuţie a gazelor naturale în municipiul Botoşani
în urma lucrărilor de extindere, blocurile ANL Bucovina vor fi alimentate cu gaz
Comentariul comentariilor (CCXIV)
(Ioan Rotundu)
Monstruoasa coaliţie ne împinge către PSD
Ioan Rotundu
Secretul preotului
Doar pentru cei bolnavi după sex
Fixul lui Năstase
Votul uninominal e pentru tine!
Şedinţă organizată de viceprimarul de Dângeni în biserică
La Hudeşti, constructorii cam bat pasul pe loc
Preludiu electoral
Buletinele se schimbă greu sau deloc
Prigoana ciupercarilor
Sala Cinematografului „Unirea” închiriată moca
Criza medicamentelor ia proporţie
Începe vaccinarea contra gripei
Asistenţa socială lăsată pe mâna nepricepuţilor
Teledon – o gogoaşă răsuflată pentru sinistraţii botoşăneni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă