Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20345
De la 07 Ianuarie 2003
122905994

Horoscop

  • 5 March 2009, 23:00
Berbec – Relaţiile cu partenerul sunt armonioase, deşi sunt posibile unele mici discuţii din cauza geloziei. Comunicarea cu cei din jur va decurge mai greu din cauza intoleranţei dvs.

Taur – Astăzi plouă cu noutăţi în căminul dvs. şi la locul de muncă situaţie este asemănătoare. Aveţi norocul să ştiţi să valorificaţi informaţiile şi să faceţi un pas hotărâtor la timp.

Gemeni – Aveţi forţa să vă implicaţi şi în probleme delicate, de ultimă oră. Colaborările fructuoase cu nativi din Berbec şi Peşti vor avea un efect teribil asupra capitolului finanţe.

Rac – Toate frumoase şi bune în familia dvs. Pentru urgenţele de sănătate şi musafiri ce vor sosi cheltuiţi o sumă bunicică. Când intimii acceptă consensul nu există motive de nelinişte.

Leu – Vă lăsaţi lesne cuprins de lene, cu toate că ar fi normal să o numiţi reacţie după suprasolicitare. Primiţi deja propuneri pentru o călătorie şi începeţi să vă faceţi planuri.

Fecioară – Nu sunteţi prea entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dvs. Nu sunteţi lăudat deloc, iar speranţele erau cu totul altele. Nerecunoştinţa rudelor atinge apogeul.

Balanţă – În timpul liber aţi mai putea zăbovi la un prieten, ceea ce vă va face plăcere. Aţi face bine dacă aţi asculta sfatul lui. Cineva încearcă să vă conteste autoritatea, dar nu reuşeşte.

Scorpion – Mare atenţie la ce mâncaţi, aţi putea avea probleme cu stomacul. O zi de regim nu poate să vă facă bine. O rudă încearcă să vă protejeze, ceea ce vă îmbunătăţeşte starea de spirit.

Săgetător – Iată o zi cu planificări riguroase. Dar, pentru a păstra cadenţa, nu vă puteţi permite nici o clipă de relaxare. Este firesc să reglementaţi toate urgenţele care privesc activitatea dvs.

Capricorn – Nu sunteţi în cea mai bună formă posibilă, dar nici prea multă treabă nu aveţi. În câteva ore aţi putea rezolva tot ce este urgent. O activitate de divertisment vă va face foarte bine.

Vărsător – E bine să ştiţi că trebuie să aveţi grijă la tot ce faceţi. Aveţi tendinţa de a enerva lumea, mai cu seamă partenerul. Nu apar aspecte negative, doar întârzieri sau mici şicane.

Peşti – Nu veţi fi agreat de oamenii care nu-şi văd de lungul nasului. Este o zi în care vă faceţi noi planuri, vă gândiţi şi la investiţii substanţiale. Se va ivi ocazia unei deplasări, în interes personal.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Omologarea produsului tradiţional „Ţuica de Rădeni”, pe cale de a se produce
Tăriceanu şi-a făcut campanie la Botoşani
Sărăcie lucie la repartizarea bugetului CJ Botoşani
Pod nou, cu datorii vechi, peste Sitna, la Băluşeni
Voronin huiduit de ţăranii din Vorniceşti : “Jos comuniştii!”
Ruşii prezic sfârşitul SUA înainte de 2011
chinezii susţin că Rusia dispare până in 2015
Mesaj creştin eminescian: eliminat dintr-o adaptare radiofonică?
Comunicat de presă Memorialul Ipoteşti
Năstase deţinut!
Azi, se va produce evenimentul anunţat!
Se oferă să vă găsească bonă serioasă
Teatrul Vasilache vă invită la spectacol
Şampon pentru un chel
Distracţia multă ajută reabilitării monumentelor istorice
Minor găsit în comă alcoolică pe stradă
Hai la Gala Pitbull Challenge!
Veniturile şi cheltuielile spitalelor, pe internet
Lipsă de formulare pentru medicamentele compensate
Protecţia Consumatorului vrea protecţie… salarială
Ioc majorări salariale pentru cadrele medicale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog