Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2129
De la 07 Ianuarie 2003
90609398

Horoscop

  • 11 April 2008, 23:00
Berbec – Sunteţi într-o formă fizică bună. În schimb, riscaţi să fiţi mai nervos şi mai iritabil ca de obicei. Sistemul dvs. imunitar este solid. Nu reuşiţi să găsiţi echilibrul între stres şi relaxare.

Taur – Vă arătaţi încrezător vorbelor ce vi se vor spune, dar teama ascunsă de a nu fi cumva dvs. manipulat, vă va determina să faceţi şi ceva verificări de rutină.

Gemeni – O zi destul de aglomerată, care va sfârşi prin a vă secătui de toată energia şi în care există şi riscul potenţial de a fi trădat de un prieten sau să vi se fure ceva.

Rac – Partenerul dvs. este cam stresat. Dacă vă doriţi să petreceţi mai multe nopţi pline de pasiune, nu vă sfătuim să daţi frâu liber imaginaţiei. Mizaţi pe cartea tandreţei şi a seducţiei.

Leu – Vă place să fiţi alintat, iar partenerul vă face toate poftele. Aveţi o relaţie perfectă, lucrurile merg excelent în ultimul timp, în ciuda micilor dvs. greşeli.

Fecioară – Spre seară veţi ieşi în oraş împreună cu partenerul. Cheltuiţi foarte mulţi bani, dar vă veţi distra pe cinste, alături de prieteni.

Balanţă – Multe provocări, materiale şi sentimentale deodată. Nu e bine, cu impetuozitatea dvs. veţi fin tentat să le trataţi „en gros” şi veţi ieşi în pierdere. Vă certaţi pentru o sumă de bani.

Scorpion – Ca niciodată, săriţi ca ars când vi se face o nedreptate. Amânaţi deciziile pripite, pentru că aveţi tendinţa de a vă supraaglomera forţele. Aveţi parte de o întâlnire plăcută.

Săgetător – Nu vă crede nimeni că vă simţiţi rău. Nu aveţi chef de discuţii, asta nu-i face plăcere partenerului. Vă bucuraţi de încasarea unor sume de bani. Nu uitaţi că aveţi şi datorii!

Capricorn – Aveţi o zi bogată în evenimente. Vin şi ceva bani, numai că va trebui să acceptaţi şi unele compromisuri. Atenţie la concurenţă şi la un anume personaj din clasa politică.

Vărsător – În cazul în care persoana iubită vă reproşează că aveţi un comportament foarte egoist, s-ar putea să-i daţi o replică dură. Conflictul nu va dura însă prea multă vreme.

Peşti – S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Vă sfătuim să fiţi mai optimist. Dacă sunteţi prea încordat, riscaţi să vă compromiteţi relaţiile sociale.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Un înalt oficial ucrainean anunţă că până în 2010 Rusia se va destrăma
Românii din Ucraina către România: deznaţionalizare şi asimilare forţată
Un primar furios nu le dă bani românilor şi bulgarilor
Burse pentru românii din jurul graniţei
Înscrierea în spaţiul locativ a străinilor din ţările UE
Despre viaţa de licean în Los Angeles
Gabi Jugaru păcăleşte un cameraman Pro Tv
Schimbarea şi politicienii
Dragoş vă cere ajutorul
Comentariul comentariilor (XCV)
(Ioan Rotundu)
Control soldat cu amenzi la societăţile de construcţii
Cadrele didactice necalificate sunt calificate, dar nu în ce trebuie
Scandal la frontieră soldat cu confiscări şi dosar penal
Nu se consideră om politic, dar a învăţat să promită şi să speculeze greşeli
Prefecţii de Botoşani nu au lipici la scaun
Oraşul Botoşani îşi pregăteşte straiele de sărbătoare
Visul unei fetiţe din Vorona
Taraful „Datina” a luat locul trei pe ţară la Mioveni
Critică fapte evidente, dar nu pune nimic în loc
Cazare în buricul Bucureştilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă