Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10990
De la 07 Ianuarie 2003
85310533

Horoscop

  • 24 June 2008, 23:00
Berbec – Cineva vă va da o informaţie, pe care ar fi bine să o verificaţi înainte de a o folosi. Indiscreţiile celor din jur v-ar putea crea neplăceri atât la serviciu, cât şi acasă.

Taur – N-ar fi exclus ca unul dintre membrii familiei să aibă o problemă de sănătate, care vă va pune pe gânduri. Nu intraţi în panică, rezolvarea va veni imediat.

Gemeni – Este greu să-i mulţumiţi pe toţi din familia şi anturajul dvs. Bugetul se subţiază vizibil, dar sunteţi bucuroşi că aţi încheiat deocamdată cu obligaţiile.

Rac – O discuţie lămuritoare cu o cunoştinţă vă va apropia de realitate. Veţi face planuri pentru casa dvs. Părinţii sunt cam iritaţi şi vă simţiţi dator să-i liniştiţi.

Leu – Treceţi printr-o criză de personalitate. Modestia preîntâmpină discuţiile pe un ton ridicat. O reuniune de familie vă va distrage atenţia de la problemele pe care le aveţi.

Fecioară – Nu uitaţi de problemele gospodăreşti care nu mai pot fi amânate. Încercaţi să staţi de vorbă cu părinţii căci s-ar părea că au unele remarci de făcut.

Balanţă – Clipele de optimism se împletesc cu teama. Pentru dvs. achitarea unor datorii devine obsedantă. Oricum, faceţi faţă unui ritm prea alert, impus de alţii.

Scorpion – Este o zi plăcută pentru nativii semnului. Bărbaţii devin mai neîncrezători în tranzacţiile ocazionale. În general, pentru decizii majore mai aveţi nevoie de răgaz.

Săgetător – Discuţii pe teme de serviciu, de familie. Sunteţi hotărât să nu vă dezvăluiţi gândurile şi proiectele decât partenerilor dvs. de viaţă. Părerile intimilor au efecte pozitive.

Capricorn – Ingeniozitatea dvs. vă ajută să rezolvaţi unele probleme băneşti. Spre după-amiază veţi primi o invitaţie care nu vă va încânta în mod deosebit, dar va trebui să o onoraţi.

Vărsător – Astăzi puteţi descurca cele mai încurcate iţe. Este drept, trebuie să aveţi răbdare şi să cântăriţi veştile şi ofertele reale. Raţiunea vă ajută să depăşiţi incertitudinile.

Peşti – Sunteţi mai flexibili şi treceţi cu vederea multe capricii în jurul dvs. Primiţi veşti care au legătură cu bugetul dvs. Farmecul personal e un stimulent moral pentru anturajul dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


La furat de europaleţi
Pirateria auto are girul Justiţiei
Campania naţională „Paşaportul anticorupţie”
Laura Cosoi şi Smiley - cuplu şi în film
Ziua învăţătorului şi Congresul naţional al învăţătorilor.
Sub conducerea ministrului UDMR Korodi, România umilită la Zaragoza
Smirnov va fi “rugat” să nu se opună reintegrării cu Moldova
Consolarea soţului
Comentariul comentariilor (CXLIV)
(Ioan Rotundu)
Este dispus să lucreze peste program
Avem un sistem electoral viciat
Ioan Rotundu
Sorescu îşi face încălzirea pentru scaunul de prefect
Spaţiile Protect Plant scoase la „strigare”
Societatea Dany Ema – o piază rea pentru Prefectura Botoşani
Ţiganii vor ajutor social, dar fără să presteze vreo muncă
Provocare pentru tinerii dornici să studieze la mare
Ţiganii au compromis recrearea pe lacul din Parcul „Eminescu”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă