Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37128
De la 07 Ianuarie 2003
111345775

Horoscop

  • 8 February 2009, 23:00
Berbec – Lăsaţi orice treburi. Distracţiile trebuie să fie azi pe primul loc. Veţi acumula energii pozitive pentru o săptămână întreagă. La serviciu poate izbucni un mare scandal.

Taur – Chiar dacă iubitul este decis să-şi petreacă ziua tolănit în faţa televizorului, încercaţi să-l scoateţi din casă la o plimbare. Va aprecia acest lucru pentru că se va simţi foarte bine.

Gemeni – În casă, fiecare vorbeşte parcă în altă limbă, nimeni nu se mai înţelege cu nimeni. Doar dvs. îi puteţi ajuta să găsească un limbaj comun şi să ia decizia corectă.

Rac – Aveţi succes la întâlnirile cu persoane importante. Este o zi foarte bună pentru a vă consolida relaţiile de cuplu şi pentru a vă face noi prieteni. Organizaţi-vă programul cu atenţie!

Leu – Colegii s-au împărţit în două tabere rivale. Dvs. trebuie să vă ţineţi departe de intrigi, să vă vedeţi de treburi. Curând, totul se aplanează şi veţi constata că atitudinea dvs. e cea câştigătoare.

Fecioară – Aţi făcut estimări hazardate şi acum e posibil să recurgeţi la demersuri reparatorii privind destinaţia unor sume de bani. Cota profesională creşte. Primiţi propuneri de colaborare.

Balanţă – Azi daţi dovadă de inspiraţie şi acţionaţi inteligent. Veţi descoperi amănunte care vă vor ajuta să luaţi o decizie importantă. În dragoste, cu cât sunteţi mai spontan, cu atât mai bine.

Scorpion – Azi sunteţi în formă bună, fizic şi psihic. Verva, puterea de convingere şi entuziasmul dvs. îi vor molipsi şi pe cei din jur. La locul de muncă vă vor fi apreciate opiniile.

Săgetător – Veţi primi câteva informaţii care vă vor da peste cap toate planurile pe care le-aţi făcut în ultimul timp. Veţi intra în panică, dar veţi vedea că situaţia poate fi readusă la normal.

Capricorn – Este necesar să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin, chiar dacă aveţi de rezolvat probleme profesionale. Aveţi grijă cum vă administraţi bugetul.

Vărsător – Vă simţiţi perfect, însă o discuţie care va avea loc la serviciu cu unul dintre şefi v-ar putea crea o stare neplăcută. Sunteţi nemulţumiţi de realizările avute.

Peşti – Dorinţa de a demara o afacere vă este temperată de lipsa banilor. Dacă vă puneţi imaginaţia la treabă, puteţi obţine suma de bani de care aveţi nevoie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Borş rusesc
Cel mai citit şi tradus scriitor postdecembrist este un botoşănean
Comentariul comentariilor XXVI
(Ioan Rotundu)
Românul şi alte efecte ale crizei
Iluzionistul şi papagalul
Să-i vedem de ce sunt în stare!
Ioan Rotundu
Ăştia te căsătoresc şi dacă eştiu fată bătrână!
Omagiu adus fostului Patriarh Teoctist Arăpaşu
Ţurcanu face ce ştie mai bine: sprijină oieritul
Se dezice de Tăriceanu
Consideră că numai Oprişanu poate să îi creeze dificultăţi lui Flutur
A renunţat la consilierii papagali
Ţâbuleac ţine la principiile sale şi nu abdică
Dependent de furtul arbuştilor ornamentali
Hoţii botoşăneni dau iama şi prin depozite
Rezultate de excepţie ale copiilor de la „Vivat Veselia”
O nouă aventură a lui Stolo
Programul „Rabla” stă să ia startul
A sosit prima tranşă de bilete pentru tratament
Medicii din spitale puşi să aleagă între birocraţie şi viaţa pacientului
birocraţii din CJAS vor hârtii, nu vieţi omeneşti salvate
Pleacă severa Cocriş, vine euforicul Dimitriu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă