Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19277
De la 07 Ianuarie 2003
122879344

Horoscop

  • 11 February 2009, 23:00
Berbec – O bună parte din timp o petreceţi alături de persoane influente. Este adevărat, că pentru a înainta în direcţia dorită aveţi nevoie de o discuţie. Intimii dvs. simt nevoia să fie ascultaţi!

Taur – Cineva vă va da o veste care vă va bucura nespus, dar nu ştiţi în ce măsură vă puteţi încrede în ea. Nu luaţi nici o decizie până când nu-i este confirmată veridicitatea.

Gemeni – Cele mai importante decizii de familie nu pot fi amânate. Un astfel de risc nici dvs. nu vi-l puteţi asuma. Totuşi, alături de rude, soluţiile vor fi mai inspirate. Fiţi cumpătaţi în toate!

Rac – Nevoia de a da şi de a primi afecţiune este foarte mare. Popularitatea dvs. în anturajul apropiat va fi în creştere în această zi. Comunicarea cu prietenii evoluează bine.

Leu – Entuziasmul şi energia vor fi trăsăturile dvs. dominante în această zi. Totuşi, la locul de muncă vă veţi propune termen scurte pentru finalizarea proiectelor şi e posibil să intraţi în criză de timp.

Fecioară – Schimbările dvs. de atitudine pot cauza îngrijorarea partenerului. Nu reacţionaţi negativ la pierderi financiare! Îi veţi impresiona pe ceilalţi cu abilitatea de care daţi dovadă.

Balanţă – Puţin confuz, din cauza problemelor de suflet. Nu vă încăpăţânaţi să le rezolvaţi singur pe toate. Acceptaţi ajutorul apropiaţilor. Cineva vă ajută în evitaţi o ceartă în familie.

Scorpion – Se resimte stresul în toate iniţiativele dvs. De aceea şi eforturile dvs., sunt înzecite. Gândiţi-vă la un stimulet şi acţionaţi. Este o zi favorabilă pentru oamenii activi şi cu iniţiativă.

Săgetător – Rezolvarea unei probleme importante la locul de muncă depinde şi de dvs. Vă asumaţi răspunderea pentru investiţii suplimentare. Nu regretaţi, puşculiţa se va umple din nou!

Capricorn – Este o zi în care aţi putea lămuri unele neînţelegeri sentimentale. Nu trebuie să vă grăbiţi să trageţi concluzii şi mai ales nu este cazul să fiţi suspicios.

Vărsător – Sănătatea este menţinută de o stare de spirit bună. Ar fi bine să evitaţi persoanele dificile, iar seara să vă răsfăţaţi mâncând ceva bun, ascultând muzica preferată.

Peşti – La serviciu, lucrurile se complică, dar dacă veţi fi activ nu veţi sta deoparte, aşteptând vremuri mai bune, veţi reuşi să întoarceţi situaţia în favoarea dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Băsescu şi Iuscenko interpelaţi de românii din Ucraina
Moldova şi criza economică mondială
Cu cipul la Tribunal
Mc’Donald în luptă cu micul românesc
Costul oficial al procesului de la Haga
Ţigări în valoare de 15.000 lei confiscate la Ştefăneşti
Comentariul comentariilor XXIX
(Ioan Rotundu)
Preşedintele şi lunetistul
Măsuri anticriză... marca Ţâbuleac
Dacă plătiţi bine, vă poate aduce licenţa şi acasă!
Trimiteţi moartea în vacanţă!
Primarii au fost instruiţi pentru situaţii de urgenţă
Afrăsinei a devenit, oficial, colegă cu prefectul Roman
Şeful Şerbănoiu a bătut palma cu liderii de sindicat din poliţie
nota de plată o vom achita noi: contribuind la îndeplinirea planului de amenzi
Câmpanu discută despre coerenţa politicienilor
Ţurcanu vrea subvenţii mai mari de la UE
Hoţia de la Bonintex se putea solda cu consecinţe mult mai grave
Friptură gasconă
Ore de gardă mai puţine, leafa aceeaşi
Elevă în comă alcoolică, la numai 16 ani
Terapie ecologistă pentru bolnavii psihici
Guvernanţii i-au mai tras odată pe sfoară pe profesori
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog