Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9811
De la 07 Ianuarie 2003
122895460

Horoscop

  • 16 February 2009, 23:00
Berbec – Câteva discuţii cu cineva cunoscut vă vor irita, dar numai pentru scurtă vreme. Partenerul de viaţă are de lămurit ceva şi ar fi bine să daţi dovadă de cât mai mult tact.

Taur – S-ar putea ca unele neînţelegeri mocnite între dvs. şi partenerul de viaţă să iasă la iveală. Dacă reuşiţi să le discutaţi calm, acestea se vor rezolva mai uşor decât v-aţi închipuit.

Gemeni – Activităţile de agrement v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. Spre seară, veţi primi o veste care vă va lua prin surprindere. Nu vă lăsaţi influenţat de un bărbat mai tânăr.

Rac – Mintea dvs. funcţionează excelent. Încercaţi să puneţi în practică o parte din ideile pe care le aveţi, rezultatele vor fi deosebite. În timpul liber nu vor lipsi ocaziile de distracţii.

Leu – Veţi întâlni nişte prietenii mai vechi, a căror companie vă va face să vă simţiţi excelent. Sunteţi mai sensibil, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi deosebite.

Fecioară – Este posibil să vi se ofere o ocazie tentantă de a pleca într-o călătorie. În anturajul dvs. apropiat vor exista o mulţime de animozităţi şi ar fi de dorit să nu interveniţi.

Balanţă – Curiozitatea dvs. atinge cote maxime. Ar fi bine să vă îndreptaţi către studiu şi în felul acesta veţi obţine rezultate mai deosebite. Nu sunt excluse controversele cu sexul opus.

Scorpion – O zi destul de bună, în ciuda faptului că la serviciu veţi avea de înfruntat un obstacol. Flerul de care dispuneţi vă poate ajuta să rezolvaţi aproape orice.

Săgetător – Este momentul să vă preocupaţi mai mult de propria persoană. Evenimentele ce se petrec în jurul dvs. vă vor impresiona deşi nu vă privesc personal.

Capricorn – Este o zi bună pentru dvs., deşi mulţimea de drumuri pe care o aveţi de făcut vă va epuiza. O femeie încearcă să vă dea o mână de ajutor fără a vă lăsa să vedeţi acest lucru.

Vărsător – Partenerul vă va înconjura cu multă căldură, aşa că vă gândiţi să răspundeţi la fel, cu toate că vor mai fi şi mici momente mai tensionate. Vreţi să vă afirmaţi într-un grup de prieteni.

Peşti – O persoană mai puţin cunoscută vă va da o informaţie importantă. Aţi putea să vă învingeţi suspiciunile şi să o folosiţi. După-amiază veţi încheia cu succes o activitate gospodărească.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


La Flămânzi, liberalii sunt o opoziţie puternică primarului Pitorac
Valiza sau sicriul!
Şguna îi enervează pe extremişti
Noua ordine mondială este mai aproape decât credeam?
Negocieri la acordul româno-ucrainean privind micul trafic de frontieră
Comunicat de presă E.ON
Comentariul comentariilor XXXIII
(Ioan Rotundu)
L-a bătut Dumnezeu!
Iubirea lui Ţâbuleac
Un strigăt al disperării: vinde şi n-are cui!
Cheeky Gabriela şi iubitul său, în jacuzzi la…
Regionalizarea, primul pas spre federalizarea României
bătălii în PDS pentru acapararea puterii în viitoarele regiuniConţac, piedica primarului ieşean Nechita spre vârful puterii
Puţini medici de familie au ales calea protestului
Posturile de controlor ale lui Ţâbuleac au fost scoase la concurs
Elevi extrem de slab pregătiţi
Computer tomograf la spitalul din Dorohoi
Poliţiştii botoşăneni se întrec în amenzi, aducând venituri la buget
Ţâbuleac le aminteşte parlamentarilor că nu-şi uite promisiunile făcute
Florin Ţurcanu se dezice de ajutorul colegilor de partid
Liberalii se cred manipulaţi
PSD a luat măsuri radicale împotriva lui Conţac
Ţâbuleac este revoltat de bugetul care se anunţă
Românul şi subtilităţile
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog