Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
3982
De la 07 Ianuarie 2003
74779683

Horoscop

  • 7 December 2006, 23:00
Berbec – Dimineaţa s-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă. Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare. Nu este momentul să începeţi noi activităţi.

Taur – Activităţile cotidiene vă obosesc peste măsură. Sunteţi nevoit să amânaţi rezolvarea problemelor personale din cauza celor ivite la serviciu.

Gemeni – Vă sfătuim să fiţi atent pe ce cheltuiţi banii, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Acordaţi mai multă atenţie problemelor sentimentale.

Rac – Încercaţi să vă temperaţi, fiindcă personalitatea dvs. puternică i-ar putea deranja pe unii colaboratori. Obţineţi avantaje dintr-o acţiune întreprinsă zilele trecute.

Leu – Un prieten vă va dezamăgi şi vă gândiţi la ruperea relaţiei cu acesta. O achiziţie pe care v-o doreaţi de mult timp vă întregeşte satisfacţiile. Seara o petreceţi în familie.

Fecioară – O discuţie cu părinţii vă va lămuri o chestiune care vă stresează de mai mult timp. O problemă de sănătate se va ameliora. Persoana iubită vă face o surpriză.

Balanţă – Daţi dovadă de multă mobilitate psihică şi mentală, aşa încât aţi putea să vă adaptaţi la situaţii diverse. Dar, deşi şanse se pare să vă surâdă, nu e cazul să forţaţi norocul.

Scorpion – Sunteţi obosit şi stresat de problemele se serviciu. Relaţia cu superiorii ierarhici este puţin tensionată, dar aţi putea obţine o aprobare la o cerere mai veche.

Săgetător – Este important echilibrul dvs. emoţional în relaţia cu familia. Pentru dvs. este o zi de alergătură. Nu se poate spune că vă displace pentru că rezolvaţi şi chestiuni de suflet.

Capricorn – Dimineaţa s-ar putea să vă loviţi de o serie întreagă de dificultăţi şi să aveţi impresia că munciţi degeaba. Cei din jur sunt dispuşi să vă ajute.

Vărsător – Este posibil să renunţaţi la o călătorie, din cauza sănătăţii. Sunteţi predispuşi la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu regim adecvat.

Peşti – Vă înţelegeţi bine cu toată lumea şi toate vă merg din plin. S-ar putea să vă reîntâlniţi cu o veche cunoştinţă şi să fiţi invitat la o petrecere.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A scăzut numărul şomerilor
Prefectul Roman va mai smulge nişte bani
Ţărăniştii susţin păstrarea icoanelor în şcoli
Adio, gaz metan!
Încurcături birocratice printre inspectorii şcolari
Netrebnicii din politică
Ioan Rotundu
Conferinţa beţivului
Friptură la cuptor
Citate şi cugetări din China
Românul şi VORBA ROMÂNEASCĂ
Comentariu la comentarii (CCXXIII)
(Ioan Rotundu)
Peste 60 de unităţi şcolare rămase fără directori
Pro Demoraţia vrea transparenţă decizională în administraţia publică
Vicepreşedintele Lozneanu intră ca rezervă în 2007
Conţac se îndreaptă ameninţător spre Apa Grup
Talentele botoşănene au ieşti din nou la rampă
PNL s-a destrămat
LSI a câştigat recursul de la Curtea de Apel Suceava
Să-ţi fie ruşine, doamnă dirigintă!
(Cârcotaşul)
Elevii Liceului de Artă şi cei din alte patru ţări scriu „Poveştile noastre”
Jungla din şcolile de şoferi
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă