Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
946
De la 07 Ianuarie 2003
77845984

Horoscop

  • 20 June 2008, 23:00
Berbec – Nu sunteţi convins că aţi luat cele mai corecte decizii şi le căutaţi nod în papură colaboratorilor, sperând că veţi găsi un ţap ispăşitor. Asistaţi la o despărţire.

Taur – Cu toate că intuiţia se opune uneori argumentelor raţionale sau tendinţelor afective, modul fericit în care se aranjează lucrurile vă asigură o zi bună.

Gemeni – Căutaţi să împăcaţi dorinţa de a pune deoparte ceva bani cu nevoia de a vă asigura confortul astfel încât să vă simţiţi bine şi să aveţi eficienţă.

Rac – Sunteţi o prezenţă agreabilă, comunicativă, amabilă şi gata să-i ajute pe ceilalţi. Astăzi vă puteţi pune în practică un plan secret legat de casă.

Leu – Sunteţi mai retras ca de obicei şi doriţi puţin mai multă intimitate. Cu toate acestea, o întâlnire cu un prieten vă va relaxa. Renunţaţi la principiile de bază.

Fecioară – Rudele dvs. vă vor cere sprijinul. Vi se va face o nedreptate, dar nu veţi riposta prea dur. S-ar putea să descoperiţi un secret despre cineva din familie.

Balanţă – Nu vă afundaţi în tăcere. Supărarea nu trebuie să vă împiedice să munciţi împreună. Şefii vă susţin iniţiativele. Evitaţi să ieşiţi la cumpărături, căci puteţi ieşi în pierdere.

Scorpion – Relaţia dvs. va fi strălucită, dacă privind poziţia dvs. de iubire, căldură şi tandreţe, veţi răspunde cu aceeaşi monedă.

Săgetător – Lipsa de claritate faţă de rude poate provoca derută şi decepţii. Unii se vor bucura de atenţia dvs. sporită, iar alţii vor fi ignoraţi şi uitaţi total.

Capricorn – Pentru a nu fi tentat să cheltuiţi tot, daţi banii în păstrare unui prieten. Încercaţi să vă protejaţi echilibrul sufletesc. Aveţi şansa de a obţine înţelegere pe toate planurile.

Vărsător – Importantă pentru dvs. acum este liniştea. Evitaţi certurile cu cei din familie, chiar dacă sunteţi nemulţumit de ceva. Petreceţi timpul în calm, ocupaţi-vă de propria persoană.

Peşti – Sunteţi sentimental ca de obicei. Cu toate că vă bucuraţi de sprijinul unor persoane importante, ar fi bine să nu vă încredeţi în toate promisiunile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sărbătoarea otlacanilor
Românii din Spania nu pot primi ajutorul de şomaj în schimbul întoarcerii acasă
O nouă Nadie Comaneci, de 11 ani, a primit cetăţenia spaniolă
Un europarlamentar roman cere o reacţie a Europei
Instruire în managementul serviciilor sociale
Captură de… 92 pachete de ţigări
Jandarmii au prins patru hoţi minori şi… au recuperat prejudiciul
Program Tele'M Botoşani
Construiesc orice şi de calitate
Cum s-a împlinit dorinţa domnului Gorsky
Comentariul comentariilor (CXLI)
(Ioan Rotundu)
Cireşul aducător de moarte
Sinucigaşul scandalagiu
Bebeluş chinuit de nişte părinţi beţivi
Legături ţesute din poveştile oraşului
În comuna Roma, doar cinci consilieri s-au prezentat la şedinţa de constituire
Alexa, al doilea viceprimar de Botoşani
Dă anual 300-400 milioane pentru Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel
Stagiune estivală pentru Rapsozii Botoşanilor
Curtea de Apel Suceava a amânat verdictul la contestaţia lui Conţac
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă