Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7661
De la 07 Ianuarie 2003
106107752

Horoscop

  • 23 January 2009, 23:00
Berbec – S-ar putea ca o problemă de sănătate să vă împiedice să ajungeţi la o întâlnire. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt puţin tensionate, din cauza unei rude mai în vârstă.
Taur – Orice bucurie pe care vreţi să o faceţi rudelor va fi foarte apreciată. Achiziţiile de obiecte decorative vor îmbogăţi starea dvs. de spirit. Important este să nu exageraţi.
Gemeni – Călătoriţi şi trageţi concluzii în urma discuţiilor purtate cu persoane influente. Vă dau de furcă punctele de vedere inflexibile care ar putea să întârzie o afacere fructuoasă.
Rac – Rudele dvs. se gândesc la priorităţi, prietenii vor avea mai multe dorinţe, iar dvs. trebuie să-i înţelegeţi pe toţi. Important este să vă acordaţi timp de gândire – pentru a găsi soluţia corectă.
Leu – Vă preocupă o sumă de bani, o recompensă. Cu încredere, cu insistenţe problema se poate rezolva. Este de preferat să vă preocupaţi personal de acest aspect fără să intervină alţii.
Fecioară – Veţi încerca să-i convingeţi pe ceilalţi să facă cum vreţi dvs. În schimb, veţi stârni invidia şi gelozia unor persoane influente, dar nu trebuie să vă faceţi probleme.
Balanţă – Aţi putea avea o izbucnire neaşteptată într-un cadru mai larg sau aţi putea avea o stare de nelinişte. O veste bună de la o persoană dragă vă va aduce zâmbetul pe buze.
Scorpion – Veţi primi o mulţime de mesaje de la şi despre prieteni. Vi se vor face tot felul de propuneri cât se poate de tentante. Nu aveţi nici un motiv să le refuzaţi.
Săgetător – Nu prea sunteţi în formă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic. Nu vă îngrijoraţi! Cei apropiaţi vă ajută. Puteţi să rezolvaţi o problemă financiară. Nu vă pierdeţi răbdarea!
Capricorn – Spiritul dvs. întreprinzător este foarte apreciat de anturajul dvs., chiar şi de rivali. Avansaţi idei şi vă consultaţi cu specialiştii în chestiuni de ultimă oră. Fiţi fermi!
Vărsător – Deşi vă ştiţi capacitatea de muncă, vă simţiţi nedreptăţiţi şi riscaţi să faceţi unele gafe. Nu e bine să vă contrazică nimeni, mai cu seamă dacă aveţi de-a face cu prietenii apropiaţi.
Peşti – Curiozitatea vă determină să studiaţi mult şi să aflaţi lucruri interesante şi utile. Aveţi câte ceva de făcut prin casă. Bazaţi-vă mai mult pe dvs., partenerul nu e dispus să vă ajute.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Contemplarea băşcăliei naţionale
Beţi în mijlocul flăcărilor
Quod erat demonstrandum
Poliţiştii de frontieră au sărbătorit Ziua Unirii prin activităţi culturale şi sportive
Comunicat de presă
Băncile au drepturi de investigare a vieţii noastre private
ele au puteri mai mari SRI sau SIE
Şi-a incendiat casa confundând uleiul comestibil cu benzina
Comentariul comentariilor XIV
(Ioan Rotundu)
Diferenţă între un sex reuşit şi unul nereuşit
Românul şi poleiul
...să-l secăm dintr-o sorbire
Oferă asistenţă personală...
La butoiul plin cu miere
Se lucrează intens în Centrul Vechi
Sănătatea n-a dus lipsă de reclamaţii
„Melodii aproape uitate” – folclor muzical din Botoşani Herţa
Şi deţinuţii cinstesc Marea Unire
Concerte anti criză!
Contribuţii botoşănene la înfăptuirea Unirii Principatelor Române
Drepturi de sănătate care se câştigă numai prin procese
La ASP un şef neexperimentat, la AJOFM unul scos de la naftalină
Salarii mai mari şi medicamente mai puţine prin spitale
Surpriză neplăcută pentru asiguraţii de sănătate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă