Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Religie
Caricaturi
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13126
De la 07 Ianuarie 2003
122873193

Horoscop

  • 13 August 2009, 23:00
Berbec – O cunoştinţă mai puţin apropiată vă va propune o afacere; şi chiar dacă până acum nu aţi avut prea mare bază pe această persoană, veţi constata azi că e pusă pe fapte mari.

Taur – Vă aşteaptă o zi obositoare. Multe pretenţii, multe cheltuieli să le suportaţi cu zâmbetul pe buze. Alături de colaboratorii dvs. mai vechi, şansele financiare sunt maxime.

Gemeni – Este posibil să intraţi în posesia unui secret pe care ar fi bine să nu îl transmiteţi mai departe. Aţi putea începe o lucrare mai deosebită la serviciu, ceea ce vă va da posibilitatea să vă afirmaţi.

Rac – Astăzi sunteţi binevenit oriunde aţi deschide o uşă. Calităţile dvs. sunt foarte apreciate de cei din jur şi acest fapt vă dă posibilitatea obţinerii unor avantaje.

Leu – Afacerile dvs. secrete încep să dea roade, aşa că sunt posibile fluctuaţii financiare. În conversaţii sunteţi imprevizibil aşa că s-ar putea să supăraţi pe cineva.

Fecioară – Parcă n-ar exista griji pe lumea aceasta. Este o zi de real răsfăţ pentru dvs. Şi, e bună dreptate îl meritaţi. Sunt favorizate călătoriile pe distanţe medii şi tranzacţiile cu străinii.

Balanţă – În acest week-end plecaţi într-o călătorie. Este posibil ca partenerul să vă reproşeze că nu v-aţi ales bine momentul, determinându-vă să amânaţi călătoria.

Scorpion – Ziua nu se arată prea grozavă, deoarece vă macină o mulţime de griji. Aţi putea primi vizita unor prieteni pe care nu i-aţi văzut de mult, ceea ce vă va remonta într-o oarecare măsură.

Săgetător – Aveţi chef de o plimbare şi n-ar strica să o faceţi. Câteva zile de odihnă vă vor spori randamentul şi vă vor ajuta să fiţi mai indulgent cu cei dragi.

Capricorn – Primiţi veşti bune, dar şi critici de la părinţi şi fraţi. Pentru cei pe care i-aţi neglijat, acum este o zi favorabilă iertării şi reconcilierii.

Vărsător – Vă irită neînţelegerile cu un partener de afaceri. Nu refuzaţi dialogul! Ajungeţi la un punct de vedere comun. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unui bărbat mai în vârstă.

Peşti –Simţiţi nevoia să vă sfătuiţi cu cineva apropiat într-o problemă sentimentală. Veţi primi o mulţime de sfaturi, va trebui numai să-l alegeţi pe cel nimerit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


După întâlniri cu cei care fac jocurile Rusiei la Chişinău
Filat s-a văzut şi cu ambasadorul SUA
Ce cred liderii Alianţei pentru Integrare Europeană despre alegerea preşedintelui
Guvernul „portocaliu” din Ucraina pregăteşte asimilarea românilor din Ucraina
Mesajul Patriarhului Daniel către emigraţia română de pe glob
Astronomi români, pe podiumul mondial la Rio de Janeiro
Noutăţi de ultimă oră la „Zilele oraşului Flămânzi”
Flămânzeni care înnobilează Cartea de Aur a oraşului Flămânzi
Pogea operat
Directorul de la Memorial s-a retras din funcţie
Nu doar drumurile sunt ţinta autorităţilor, ci şi podurile
Pensionarii botoşăneni se pregătesc de pe acum de sărbătoare
Bătăuşii de pe stadioane vor fi puşi la respect
Peste 100 de directori aşteptaţi la Botoşani să vadă sistemul de salubrizare
Lucrează numai cu programare
Prima zi de şcoală
Adevărata Românie (V)
la peştera Urşilor şi Scărişoara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog