Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Remember
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8608
De la 07 Ianuarie 2003
120643237

Horoscop pe întreg anul 2009: femei şi bărbaţi

  • 4 January 2009, 23:00
Berbec:
Femeia: Vei avea un an plin de evenimente de familie şi de petreceri. Vei fi în centrul atenţiei şi la serviciu. Uranus te avertizează să prinzi acum toate şansele de afirmare pentru că se vor mai ivi abia peste 12 ani.
Bărbatul: Problemele casnice îl preocupă tot mai puţin în acest an. În schimb, reuşeşte să-şi definitiveze drumul profesional. În cursul verii, va avea câteva oferte de muncă foarte bune. Are mai şanse să plece în străinătate, fie printr-un contract de muncă, fie pentru a lucra în cadrul filialei din altă ţară a companiei la care este angajat. În iarna viitoare va petrece foarte puţin timp cu familia.
Taur:
Femeia: În 2008 ai muncit mai mult ca niciodată, iar 2009 te va ajuta să îţi dezvolţi cariera şi să avansezi. Vestea bună este că reuşitele profesionale din noul an se vor menţine pentru următorii 10 ani. Alegerea cea mai bună va fi pe 14 martie.
Bărbatul: Este un ajutor de nădejde în casă şi pentru familie. Va face economii pentru fericirea copiilor şi va munci noaptea târziu numai să termine cât mai repede modificările pe care ţi le doreşti tu în casă. Din vară, va reuşi să îşi găsească oferte noi de slujbe mai bune. Pe unele le va refuza pentru că vor fi la distanţă destul de mare de casă. La sfârşitul toamnei îşi va împli un vis vechi şi va achiziţiona ceva scump, probabil o maşină.
Gemeni:
Femeia: Anul 2009 aduce prosperitate Gemenilor, mai ales femeilor născute în această zodie. Dar nu vei câştiga nici un ban în plus fără muncă. Vestea bună este că vei fi plătită mai bine, iar în mai şi iunie te vei bucura de succes la serviciu.
Bărbatul: Va deveni un carierist. Este interesat de orice oportunitate să avanseze, ba chiar se va înfrunta cu un prieten vechi pentru un post mai bun. La începutul verii va încerca să înveţe o altă meserie sau va merge la cursuri de recalificare. Foarte ambiţios va deveni şi în dragoste. Dacă este căsătorit, ambiţiile lui se vor îndrepta spre copii, pe care îi va ajuta să treacă examene dificile sau să îşi găsească slujbe bune.
Rac:
Femeia: În acest an ţi se vor împli multe dorinţe. O surpriză de excepţie la sfârşitul lunii ianuarie, mai mulţi bani pe timpul verii şi noroc în carieră din toamnă. Toate acestea sunt vise vechi, pe care Mercur le transformă în realitate.
Bărbatul: În acest an este gata să pună marea întrebare celei pe care o iubeşte. Intenţionează să se căsătorească şi pregăteşte inelul de logodnă. Din aprilie, munceşte mai mult, se afirmă în ochii şefilor şi beneficiază de o mărire de salariu. Necazuri va avea toamna din cauza unui accident. Iar îl va pune la încercare, dacă este căsătorit şi are copii. De sărbători, va avea de ales între dorinţele lui şi cele ale copiilor.
Leu:
Femeia: Anul se anunţă a fi plin de schimbări. Necazurile te ocolesc tot anul, de aceea trebuie să profiţi de toate conjuncţiile favorabile. Îţi vei extinde domeniul de lucru şi vei câştiga prieteni noi în mai sau te vei căsători în iunie.
Bărbatul: Va fi norocos ori de câte ori va încerca să câştige nişte bani în plus. Dar marile probleme de anul viitor vor fi legate de locuinţă şi de starea lui de sănătate. Uranus avertizează asupra unui accident. Este mai bine să apeleze la muncitori calificaţi pentru modificările din casă, decât să manevreze singur unelte cu care se poate răni. În dragoste, nu este interesat deocamdată să îşi lege destinul de al celei pe care o iubeşte.
Balanţă:
Femeia: Îţi vei schimba mult stilul de viaţă. Vei avea alte priorităţi, vei fi mai apropiată de familie probabil şi din cauza faptului că vei deveni mămică. Ianuarie, aprilie, august şi decembrie vor fi luni de cotitură.
Bărbatul: Vei avea un program foarte încărcat la locul de muncă şi vei pleca adesea de acasă pentru perioade lungi de timp. În primele luni ale anului va începe un proiect nou împreună cu un prieten care face investiţii riscante. În a doua jumătate a anului va fi mai interesat de casă, va încerca să investească într-o locuinţă sau să renoveze una veche. Toamna viitoare are mari şanse să devină tată, dacă este căsătorit de scurt timp.
Scorpion:
Femeia: Dragostea îţi va surâde şi anul acesta, aşa cum te-a răsfăţat în 2008. Evenimentele de familie vor fi mai puţine, dar ai parte de multă distracţie. Vei beneficia de avantaje la serviciu, dar astrele de avertizează să economiseşti banii câştigaţi.
Bărbatul: Este atras de o nouă dragoste şi va face tot posibilul să cucerească pe femeia de care s-a îndrăgostit. Spre sfârşitul anului se va grăbi să se căsătorească, deoarece singurătatea nu este punctul lui forte. O altă preocupare care îi va răpi timpul liber este legată de recalificarea profesională. Va învăţa lucruri noi, îşi va face prietenii din interes, numai să obţină un loc de muncă într-un domeniu pe care l-a urmărit din tinereţe.
Săgetător:
Femeia: Anul acesta este mai puţin generos în privinţa carierei şi a banilor, dar îţi pregăteşte surprize pe plan familial. Vei avea două perioade lungi în care vei fi favorizată de stele şi atunci vei reuşi să îţi atingi două mari scopuri.
Bărbatul: Îţi vei schimba mult viaţa. Până la începutul verii va deveni un om nou, cu alte proiecte de viaţă şi cu ambiţii mari. Un eveniment deosebit îi marchează viaţa la începutul primăverii, va deveni tată sau va pleca să muncească în străinătate să îşi ajute copiii. Anul viitor vas fi cumpătat cu cheltuielile şi va demonstra femeii pe care o iubeşte că pune mare preţ pe căsnicie şi pe valorile familiei.
Capricorn:
Femeia: Va fi un an mai bun şi stabil, nu doar financiar, dar şi emoţional. Puţine astre îşi schimbă traiectoria şi vei avea suficient să repari ceea ce ai greşit sau să preîntâmpini necazurile. Important este să te grăbeşti „încet”!
Bărbatul: Şi pentru el, începutul anului stă sub semnul îndoielii. Tot ce îşi va propune să realizeze până la primăvară, va fi sortit eşecului. Pierde bani în februarie şi îşi revine financiar abia în toamnă. Nu va reuşi să se ferească de împrumuturi, dar, cel puţin, va apela la prieteni să îl ajute. Vara este fericit în dragoste şi prea puţin atent la portofoliul gol . Şansele lui sunt puse deoparte pentru a doua jumătate a anului.
Vărsător:
Femeia: Anul 2009 îţi va scoate în cale numeroase provocări, faţă de 2008, când aţi avut parte de armonie. Chiar dacă vei avea şi perioade grele, la finalul anului, când vei face o balanţă a tuturor întâmplărilor, te vei simţi norocoasă şi împlinită.
Bărbatul: Începutul anului prevede o schimbare radicală în relaţiile lui de familie. Se maturizează şi acceptă responsabilităţile, fără să mai ceară ajutorul celor mai în vârstă. Până în iulie, face tot posibilul să îşi îmbunătăţească modul de viaţă, să îi facă pe cei din jur mai fericiţi. În privinţa scopurilor personale ambiţioase, trebuie să dea dovadă de mare răbdare, pentru că va avea mult de muncă. Este mai bine să se concentreze pe ceea ce îşi doresc familia şi copiii.
Peşti:
Femeia: Trei perioade de împliniri şi succes te4 aşteaptă anul viitor. Fără să te bucuri de un progres spectaculos, în 2009 vei fi mult mai fericită în familie, vei avea parte de un statut social mai bun şi de echilibru pe plan profesional.
Bărbatul: Spre deosebire de reprezentantele zodiei, este mult mai atent la carieră şi la câştiguri. Toate eforturile sale se vor îndrepta spre o slujbă mai bună. Nu este exclus să-şi dea demisia la începutul verii şi să accepte o slujbă temporară până în noiembrie, când va găsi şi postul potrivit. Viaţa de familie şi presiunile de acasă îl vor face să fie mult mai ambiţios. Pe de altă parte, va avea o viaţă socială mai plină.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Topul aberaţiilor din Justiţia Română
Votca şi chiloţeii
Cultura Lenuţei Condrei porneşte de la grajd
Horoscop
Păcătoşi de Bobotează
Românul şi placajul
Capricorn - previziuni pentru luna ianuarie 2009
Solistul Mihai Traistariu are planuri mari pentru anul 2009
vrea să deschidă un centru de cercetare
Comentariul comentariilor I
(Ioan Rotundu)
Anul nou a început cu evenimente cu…foc
Profesia armelor – o atracţie reală pentru tinerii botoşăneni
peste 1.100 tineri botoşăneni şi-au manifestat dorinţa de a intra în armată
Cu ochii-n patru pe cinematografe!
La Botoşani tradiţia se respectă spontan, nu forţat
Politica redacţională pentru anul 2009
Trimişi acasă, să-şi vadă de pensia lor
O modernizare care aşteaptă banii de la ARDNE Piatra Neamţ
Apa Grup a încheiat anul 2008 cu o bătaie de joc generală faţă de botoşăneni
La maternitate, anul 2009 s-a dovedit plin de rod
Chef cu tărie şi vin spumos la doar… 13 ani
Un scandal politic de sfârşit de an, cu continuitate şi în noul an
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă