Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
30945
De la 07 Ianuarie 2003
112821171

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2015

  • 17 July 2015, 23:00
BERBEC
Vei avea o perioadă nostalgică, în care amintirile te vor urmări în permanenţă. Deşi este doar o perioadă trecătoare, s-ar putea să te afecteze destul de mult. Esti timpul să rezolvi câteva probleme de natură financiară şi să îţi vizitezi mai des părinţii şi prietenii apropiaţi.

TAUR
Poţi în suflet o povară şi este timpul să împărtăşeşti necazul cu cineva apropiat. La job lucrurile nu sunt roz şi este nevoie de multă răbdare pentru a clarifica anumite aspecte. Trebuie să înveţi să fii mai înţelegător cu toţi cei din jurul tău.

GEMENI
Este săptămâna ideală pentru suplimentarea veniturilor şi pentru muncă în plus. Concentrează-te mai mult şi vei realiza lucruri măreţe. Vei face câteva vizite familiei şi prietenilor apropiaţi.

RAC
Te simţi lipsit de energie şi îţi dai seama că trebuie să pui mai mult accent pe partea sentimentală. Treci rapid de la o stare la alta, iar acesta nu este un lucru foarte bun pentru relaţiile cu cei din jur.

LEU
Ai sentimente contradictorii faţă de partenerul de cuplu. Ţi se pare că nu primeşti suficientă atenţie şi îl bănuieşti că îţi ascunde lucruri. Revin în peisaj şi foşti parteneri care îţi vor da lumea peste cap. Încearcă să rămâi cerebral.

FECIOARĂ
Ai nevoie de supraveghere medicală dacă ai probleme grave de sănătate, căci vor exista complicaţii. Păstrează-ţi calmul şi tratează lucrurile cu răceală.

BALANȚĂ
Este timpul să apreciezi mai mult toate lucrurile bune care ţi se întâmplă. Vei avea parte de câteva experienţe neplăcute în această săptămână, care te vor pune pe gânduri.

SCORPION
Vei face o călătorie în străinătate, care cel mai probabil este în scop profesional. Schimburile de experienţă te ajută foarte mult să te echilibrezi şi să priveşti lucrurile din alt unghi.

SĂGETĂTOR
Îţi vei acorda mai mult timp şi vei înţelege care sun problemele reale cu care te confrunţi. Te decizi să ai mai multă răbdare şi să le rezolvi treptate. Lucrurile o iau pe drumul cel bun!

CAPRICORN
La job lucrurile merg ca pe roate! Toată lumea e mulţumită de tine şi ai toate şansele să beneficiezi de bonusuri sau o mărire de salariu. Atenţie însă la invidia colegilor!

VĂRSĂTOR
Eşti mai sensibil decât de obicei şi ai câteva probleme minore de sănătate. Este indicat să mergi la un medic şi să faci un control de rutină. În familie apar mici neînţelegeri care se rezolvă spre finalul săptămânii.

PEȘTI
Eşti plin de energie şi foarte binedispus. Vei avea o săptămână bună, în care vei dobândi în sfârşit roadele muncii tale!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dreptate pământeană
Reţeta săptămânii: Fajitas cu vită
Aspecte inedite din activitatea „Artezianului” de Tg. Ocna
Ioan Rotundu
Tupeul laşităţii
Ioan Rotundu
Dat afară pe uşă, Ţurcanu a revenit în PNL pe geam
Ioan Rotundu
Noile aventuri ale preotului fustangiu Nicodim
Ioan Rotundu
Puterea lucrului… prost făcut
Ioan Rotundu
Ipocrizia minciunii
Ioan Rotundu
În căutarea Zonei de agrement Gherghel
Ioan Rotundu
Botoşani: Nevasta şoferului vrea primăreasă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă