Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8340
De la 07 Ianuarie 2003
122580279

Horoscop săptămânal 17-23 august 2015

  • 21 August 2015, 23:00
Berbec
Lucrurile incep sa se aseze pe plan sentimental, mai ales la inceputul saptamanii. Vei avea o perioada de gandire pentru a constientiza unde ai gresit.

Taur
Te bazezi pe o persoana din trecutul tau, care iti iese in cale cand nu te astepti. Ai toate sansele sa relegi prietenii ce pareau abandonate.

Gemeni
Vitalitatea este cea care conteaza cel mai mult pentru tine, indiferent de contextul in care te afli. Da dovada de bunavointa si ajuta-i si pe cei incapabili sa se ridice, in momentele grele.

Rac
O saptamana plina de alerte, mai ales la locul de munca. Unele dintre acestea se dovedesc a fi doar exagerari sau chiar alarme false, celelalte s-ar putea sa iti ia ceva ore de munca in plus.

Leu
Cupidon apare in calea ta cu o oferta de nerefuzat. Este vorba despre acea persoana fata de care ai avut pana acum doar cuvinte de lauda dar nu ai indraznit niciodata se te apropii de ea.

Fecioara
Saptamana care urmeaza este una de foc. Ai toate sansele sa iti maresti gasca de prieteni. Nu te incumeti la a face pasi mari in noile tale relatii, dar toti pasii facut ii faci cu multa siguranta si stapanire de sine.

Scorpion
Anumite gesturi pe care le vei face vor lasa loc de interpretare. Chiar daca nu esti persoana care sa faca rau de placere, ci urmaresti mereu un interes, de data aceasta vei lasa aceasta impresie amara mai multor persoane.

Sagetator
Negativismul te cuprinde si in saptamana ce vine insa trebuie sa tii minte un lucru: orice furtuna trece la un moment dat. Experienta de acum nu face decat sa te intareasca in fata sortii.

Capricorn
Esti extrem de entuziasmat de noul tau stil de viata, care capata contur pe zi ce trece. Incepi sa ai idei tot mai clare in cap si principii pe care nu dadeai doi bani altadata.

Varsator
Pe plan amoros se amelioreaza lucrurile, insa, asa cum deja te-ai obisnuit, niciodata nu va fi totul perfect. Apar noi probleme de sanatate, destul de mici, dar care necesita atentie sporita.

Pesti
Casa Iubirii este cea mai avantajata in perioada 17-23 august. Inveti sa nu mai dai cu banul in ceea ce priveste relatia ta si ajungi la concluzia ca increderea in celalalt este fundamentala.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Amanta şi nevasta în oglindă
Reţeta săptămânii: Grătar mixt
România credincioasă
Meteorologii anunta ploi in toata tara pana marti seara
Legaţi la ochii minţii
Ioan Rotundu
Botoşani: Hore, sârbe şi băute ale social-democraţilor prin întreg judeţul
Ioan Rotundu
Botoşani: Administrator judiciar care a părăduit contul unei societăţi cercetat penal
Creierul operaţiunii pare a fi doctorul Gabriel Oprişanu
Legaţi-l pe nebun!
Ioan Rotundu
Tupeu de miliţian
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog