Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8068 lei
1 USD = 4.3926 lei


Număr accesări
Astăzi:
11644
De la 07 Ianuarie 2003
74094919

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017

  • 4 August 2017, 23:00
Berbec
Berbecii au probleme din cauza unor discuții aprinse cu colegii. Se gândesc chiar să își caute alt job. Să nu se grăbească!
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Berbec este concentrat pe relațiile nativilor cu familia și pe schimbările necesare în profesie.
Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Rac și în sectorul Familiei din astrograma Berbecilor, unde va rămâne până în 26 august.
Venus în Rac va îmbunătăți relația Berbecilor cu familia și îi va îndemna să se implice mai mult în tot ceea ce este legat de administrarea casei și căminului. Marți, 1 august, Berbecii care au de rezolvat probleme juridice sau de susținut examene se vor bucura de susținerea astrelor.
Miercuri, 2 august, Berbecii pot avea probleme la serviciu, fie din cauza unor documente incorect redactate, fie din cauza unor discuții „aprinse” cu unii colegi, care se vor plânge, ulterior, șefilor.
Berbecii vor ajunge nervoși, acasă, dar ar fi bine să lase „la ușă” problemele de serviciu, pentru a nu se certa și cu familia.
Joi, 3 august, va fi, pentru Berbeci, o zi specială, pentru că planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd chiar în zodia lor, iar acest tranzit se va încheia în data de 2 ianuarie 2018.
Uranus ‘retrograd” va provoca tot felul de evenimente care îi vor obliga pe Berbeci să ia atitudine, să (re)acționeze și să facă schimbări pe care, până atunci, le evitau.
Vineri, 4 august, Berbecii vor primi vești neașteptate sau o vizită de la cineva din străinătate.
Sâmbătă, 5 august, relația de cuplu poate avea de suferit dacă nativii își iau de lucru acasă ori refuză să iasă în oraș cu familia, pe motiv că sunt prea stressați sau obosiți.
Duminică, 6 august, Berbecii se vor gandi să renunțe la job pentru că nu mai sunt mulțumiți de colegi, de șefi, de salariu, de statutul pe care îl au în companie sau de lipsa de perspective.
O discuție cu un bun prieten îi poate ajuta să nu ia decizii pripite.

Taur
Taurii trebuie să aibă grijă de acte, mai ales dacă pleacă în călătorie. O copie legalizată e întotdeauna bine venită.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Taur începe cu intrarea planetei Venus în zodia Rac și în casa Comunicării și Contractelor din astrogramă. Iar Venus este planeta care patronează și zodia Taur, și zodia Balanță.
Astfel, intrarea lui Venus în zodia Rac, în ziua de luni, 31 iulie, anunță, pentru nativii Taur, câteva zile favorabile comunicării, negocierilor și semnării de contracte avantajoase.
Marți, 1 august, poate fi o astfel de zi norocoasă pentru Tauri. Nativii care au nevoie de o finanțare, primesc vești bune, chiar dacă suma obținută va fi mai mică decât și-ar fi dorit.
Miercuri, 2 august, o rudă apropiată va completa bugetul Taurilor, astfel încât aceștia își vor cumpăra ceva ce își doreau de multă vreme.
Joi, 3 august, Taurii au șanse mari să fie premiați sau promovați la serviciu, dar ar fi bine să își restrângă lista de cumpărături și să nu destabilizeze bugetul familiei. Tot joi, planeta Uranus va intra în mers retrograd până la începutul anului viitor. Pentru Tauri, tranzitul retrograd al planetei Uranus poate însemna clarificarea unor probleme din trecut sau pregătirea unor proiecte personale care vor schimba în totalitate viața nativilor, începând din primăvara lui 2018.
Vineri, 4 august, Taurii se pot înscrie la un curs de perfecționare în domeniul lor de activitate. Dar dacă pleacă intr-o călătorie în străinătate, există riscul un
or încurcături legate de documente și bani. Atenție unde își țin pașaportul! O copie legalizată, păstrată în bagaje, e bine venită întotdeauna.
În weekend, Taurii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu șefii și cu persoanele care reprezintă insituții oficiale, chiar dacă sunt convinși că au dreptate.

Gemeni
Gemenii trebuie să respecte ierarhia chiar dacă sunt prieteni cu șefii. Altfel, pot avea surprize neplăcute!
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Gemeni începe cu vești bune în plan financiar.
Luni, 31 iulie, planeta Venus intră în semnul Ra
cului și în casa Banilor din astrograma Gemenilor, unde va rămâne până în ziua de 26 august.
Venus în Rac îi va ajuta pe Gemeni să își sporească veniturile, dar va amplifica și tendința acestora de a cheltui, astfel că nativilor le va fi greu să facă economii, dacă și-au planificat așa ceva.
Chiar marți, 1 august, Gemenii vor cheltui foarte mult, mai ales dacă vor merge la cumpărături împreună cu copiii.
Miercuri, 2 august, este o zi foare bună pentru rezolvarea unor probleme legate de familie sau de casă, dar nu și pentru luarea unor decizii legate de carieră.
Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec, readucând în viața Gemenilor prieteni din trecut sau motivându-i să își schimbe obiectivele majore în viață.
Vineri, 4 august, Gemenii pot avea succes la serviciu doar dacă se concentrează pe sarcinile primite și sunt punctuali, chiar dacă relația lor cu șeful sau patronul este una de prietenie sau rudenie.
Nativii care nu se conformează regulilor și nu respectă ierarhia la locul de muncă pot avea surprize neplăcute.
În weekend, Gemenii pot avea o aventură care nu va rămâne fără urmări. Dacă sunt singuri, s-ar putea să se îndrăgostească, iar dacă au o relație, vor tulbura viața de cuplu.
Poate că ar fi mai bine să reziste ispitei. Dar… ușor de zis, greu de făcut…

Rac
Racii vor să își viziteze părinții și insistă ca partenerul să îi însoțească. Dacă sunt refuzați, ‘vor tuna și fulgera”.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Rac anunță schimbări în plan sentimental.
Chiar luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Rac, unde va rămâne până în ziua de 26 august.
Racii singuri vor atrage în viața lor Iubirea, în timp ce nativii care au o relație, vor deveni mai romantici și mai sensibili.
În același timp, Racii vor fi mai atenți la nevoile părinților și mai atașați de familie.
Marți, 1 august, Racii vor simți ajutorul planetei Jupiter și la serviciu: colegii se vor oferi să îi ajute, iar șefii vor fi mai înțelegători decât de obicei.
Miercuri, 2 august, Racii ar putea obține o mărire de salariu sau un job mai bun, cu condiția să facă demersurile necesare în prima parte a zilei.
Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în sectorul Carierei din astrograma Racilor.
Pentru Raci, tranzitul retrograd al planetei Uranus (care se va încheia în ianuarie 2018) poate să aducă o reorientare profesională.
Vineri, 4 august, discuția cu un fost coleg care are, acum, o afacere prosperă sau un job foarte bun îi va pune pe gânduri pe Raci.
În mintea lor va încolți gândul unei schimbări în plan profesional, dar, deocamdată, nu vor urma și acțiuni concrete în acest sens.
Sâmbătă, 5 august, Racii vor dori cu orice preț să își viziteze părinții și vor insista ca parteneru/partenera de viață să îi însoțească. Dacă vor fi refuzați, ‘vor tuna și fulgera”…
Duminică, 6 august, Racii vor reveni la sentimente mai bune și vor dori să își demonstreze sentimentele.
Iar dacă vor renunța la gelozie și reproșuri mai mult sau mai puțin voalate, armonia în cuplu se va reface fără probleme.

Leu
Leii renunță la colaborările în care nu sunt apreciați așa cu merită. Șansa lor adevărată vine din străinătate.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Leu anunță o posibilă revenire a unei foste iubiri.
Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac și în casa Trecutului și Secretelor din astrograma Leilor.
Asta înseamnă că Leii se pot întoarce la o iubire din trecut sau pot începe o relație amoroasă secretă.
Marți, 1 august, atenția Leilor se va îndrepta spre copiii proprii sau spre proiectele artistice.
Sau ei înșiși vor fi mai creativi și vor cuceri pe toată lumea cu verva și farmecul lor personal.
Miercuri, 2 august, pasiunea va fi ‘prezentă” în viața Leilor. În plan sentimental, această pasiune va fi bine primită.
În afaceri sau la job, pasiunea cu care Leii vor munci sau își vor susține ideile va fi, pentru cei din jur, cam obositoare sau chiar deranjantă. Urmarea? Succesul Leilor nu va fi pe măsura așteptărilor.
Joi, 3 iulie, Uranus își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec și prin casa Străinătății din astrograma Leilor.
Și, cum Uranus retrograd ne obligă să luăm decizii pe care le-am evitat sau la care nu ne-am prea gândit, s-ar putea ca Leii să fie motivați de reacția celor din jur. Astfel, dacă nu sunt apreciați la actualul job sau de actualii parteneri de afaceri, începând de vineri, 4 august, vor lua în calcul soluții radicale.
Vor renunța la actuala viață profesională și își vor căuta un job în străinătate sau parteneri de afaceri din alte țări.
În weekend, de exemplu, Leii vor fi tentați să își de demisia ori să rezilieze un contract.
În cazul lor, se poate spune că ‘Tot răul e spre bine” pentru că duminică s-ar putea să primească, deja, o veste foarte bună legată de o nouă colaborare. Sau un partener de afaceri le va face pe plac și va fi de acord cu toate modificările cerute de nativi.
În ceea ce privește viața de cuplu, Leii vor găsi timp pentru partener abia în a doua parte a zilei de duminică.

Fecioară
Fecioarele sunt criticate de rude pentru decizii recente și fac cheltuieli care pun presiune pe bugetul familiei.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 septembrie pentru zodia Fecioară anunță noi prieteni și relații excelente la locul de muncă.
Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Rac și în casa Prietenilor din astrograma Fecioarelor, unde va rămâne până la 26 august.
Pentru Fecioare, urmează o perioadă în care își vor face noi prieteni, mulți dintre ei, la serviciu.
Venus in Rac va dinamiza viața socială a Fecioarelor, iar acestea vor avea de onorat o mulțime de invitații.
S-ar putea ca prima zi de august să le aducă o invitație la un eveniment de familie, de la care Fecioarele nu ar fi bine să nu lipsească.
Miercuri, 2 august, tensiunea dintre Lună și Mercur își va spune cuvântul. Nativii Fecioară vor fi criticați de părinți sau de alte rude apropiate pentru anumite decizii luate în ultima perioadă și ar fi bine să își păstreze calmul pentru a nu inflama, și mai mult, situația.
Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec, punând presiune pe bugetul familiei Fecioarelor.
Acestea vor avea de făcut tot felul de cheltuieli neprevăzute sau vor avea suprize legate de veniturile partenerului/partenerei de viață.
Vineri, 4 august, Fecioarele vor avea de ales între a onora o invitație la un eveniment de afaceri sau a petrece o seară romantică, alături de persoana iubită. Cei mai mulți nativi vor alege prima variantă, dar se vor revanșa în weekend. Atunci, Luna va fi în armonie cu Neptun, aflat în sectorul Parteneriatelor și mariajului din astrograma lor.
Relația cu partenerul/partenera de viață se va îmbunătăți considerabil.

Balanță
Balanțele au succes și câștiguri pe măsură. Venus, care le guvernează, intră în casa Carierei din astrograma lor.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Balanță anunță succes în plan profesional și noi colaborări.
Luni, 31 iulie, Venus, planeta care le guvernează pe Balanțe, intră în zodia Rac, unde va rămâne până în ziua de 26 august.
Aflată în Rac, planeta Venus va favoriza casa Carierei din astrograma Balanțelor, care vor avea parte de succes, apreciere și faimă, dar și de câștiguri pe măsură. Miercuri, 2 august, Balanțele pot semna un contract avantajos ori pot lua pleca într-o scurtă călătorie, care le va da multe motive de mulțumire.
Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec, provocând schimbări radicale în casa Parteneriatelor din astrograma Balanțelor. Tranzitul retrograd al lui Uranus prin Berbec se va încheia în ianuarie 2018 și până atunci, Balanțele își vor reanaliza colaborările, vor primi propuneri de afaceri-surpriză, sau vor relua vechi colaborări. Și relația de cuplu va trece printr-o perioadă deloc confortabilă.
Vineri, 4 august, armonia dintre Uranus retrograd și Luna în Săgetător este favorabilă reluării unor colaborări din trecut sau extindinderii colaborărilor actuale. Balanțele vor fi invitate să se implice în noi proiecte sau pot demara afaceri pe cont propriu.
În weekend, Balanțele ar trebui să uite de profesie și carieră și să își îndrepte atenția viața personală.
Sâmbătă, 5 august, va fi o zi foarte bună pentru chestiuni administrative și gospodărești, chiar dacă Balanțele nu vor fi prea încântate să facă șmotru în casă ori slalom printre rafturile magazinelor.
Duminică, 6 august, Luna va intra în zodia Vărsător și în casa Iubirii din astrograma Balanțelor, așa că persoana iubită și copiii vor avea prioritate.

Scorpion
Scorpionii au parte de schimbări la locul de muncă: un nou sediu, un nou program de lucru sau un nou șef.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Scorpion anunță schimbări majore în viața profesională
Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Rac și în casa Străinătății din astrograma Scorpionilor, unde va rămâne până în 26 august.
Aceștia își pot întâlni sufletul pereche peste mări și țări sau pot pleca într-o călătorie în străinătate, împreună cu partenerul/partenera de viață.
Marți, 1 august, Luna va intra în Săgetător, unde se află, deja, Saturn. Luna îi va ajuta pe Scorpioni să primească bani, dar Saturn le va cere să nu îi arunce pe fleacuri.
Miercuri, 2 august, Scorpionii pot obține o mărire de salariu, pot încheia un contract avantajos sau pot obține, printr-un demers juridic, recunoașterea unor drepturi patrimoniale.
Joi, 3 august, planeta Uranus își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor.
Uranus retrograd le poate aduce Scorpionilor un nou loc de muncă sau schimbări majore la actualul job (de exemplu: se mută sediul companiei, se schimbă programul de lucru etc).
Dacă astfel de schimbări se întâmplă vineri, 4 august, ele vor fi favorabile pentru Scorpioni, cel puțin din punct de vedere financiar. Atunci, Luna din casa Banilor va fi în armonie cu Uranus aflat în casa Profesiei.
Sâmbătă, 5 august, Scorpionii pot pleca într-o scurtă călătorie pentru a-și vizita un vechi prieten.
Duminică, 6 august, vor prefera se relaxeze acasă ori să iasă în oraș cu familia. Sau vor vorbi ore în șir la telefon cu rudele pe care nu le-au mai întâlnit de multă vreme.

Săgetător
Săgetătorii se îndrăgostesc la prima vedere sau se vindecă, pe neașteptate, de o iubire pe care o credeau perfectă.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Săgetător anunță avantaje materiale prin intermediul partenerului sau o dragoste la prima vedere.
Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac, unde va rămâne până la 26 august.
Venus în Rac îi va ajuta pe Săgetători să aibă parte de avantaje prin intermediul partenerului/partenerei de viață, în special avantaje financiare.
De exemplu, marți, 1 august, Săgetătorii pot fi ajutați cu bani de către partenerul de viață, pentru a-și începe o afacere sau pentru a-și achita niște datorii.
Miercuri, 2 august, Săgetătorii pot primi vești bune legate de o bursă de studii sau de finanțarea unui proiect personal, de la firme sau instituții din strinătate.
Joi, 3 august, planeta Uranus își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în casa Iubirii din astrograma Săgetătorilor.
Influențați de Uranus retrograd în Berbec, Săgetătorii se pot îndrăgosti la prima vedere sau se pot ‘vindeca”, pe neașteptate, de o iubire pe care o credeau perfectă.
Vineri, 4 august, Luna va intra în zodia Capricorn și în casa Banilor din astrograma Săgetătorilor, așa că aceștia au șanse să intre în weekend cu portofelul plin.
Sâmbătă, 5 august, careul dintre Lună și Jupiter le poate tensiona relațiile cu prietenii, problemele fiind legate de datorii mai vechi sau de promisiuni neonorate. Duminică, 6 august, un alt careu, de data aceasta, între Lună și Uranus, poate provoca, în prima parte a zilei, discuții aprinse în cuplu.
Din fericire, după ce Luna va intra în zodia Vărsător și în casa Comunicării din astrograma Săgetătorilor, situația se va ameliora.

Capricorn
Capricornii se bucură de armonie în cuplu, iar cei singuri își pot găsi jumătatea. Planeta Iubirii e de partea lor.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Capricorn anunță armonie în cuplu și în relațiile de afaceri sau de muncă.
Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac și în casa Parteneriatelor din astrograma Capricornilor, unde va sta până n 26 august.
Pentru Capricorni, urmează o perioadă în care vor avea parte de armonie în relația de cuplu sau în care își pot întâlni jumătatea.
Armonia va domina și relațiile de afaceri sau relațiile cu colegii, iar proiectele în care creativitatea este pusă în valoare vor avea mare succes.
Marți, 1 august, Luna va intra în zodia Săgetător și îi va ajuta pe Săgetători să clarifice eventuale probleme din cuplu sau de la locul de muncă.
Miercuri, 2 august, Capricornii pot primi bani pentru o colaborare din trecut sau pot găsi sponsori pentru o afacere amânată din motive financiare.
Joi, 3 august, planeta Uranus își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în sectorul Familiei și Casei din astrograma Capricornilor.
Astfel, urmează o perioadă în care Capricornii pot decide, brusc, să se căsătorească ori să își schimbe locuința.
Vineri, 4 august, Luna va intra chiar în semnul Capricornilor, unde se află și planeta Transformărilor, Pluton, acum, retrograd.
În zilele de vineri și sâmbătă, Luna și Pluton îi vor ajuta pe Capricorni să ia decizii importante legate de viața lor de familie și de cămin, cumpărarea unei case, fiind una dintre principalele teme de discuție.
Duminică, 5 august, odată cu intrarea Lunii în zodia Vărsător și în sectorul Banilor din astrograma lor, Capricornii se vor concentra pe găsirea resurselor necesare pentru planurile discutate anterior.

Vărsător
Vărsătorii primesc multe invitații, dar trebuie să fie selectivi. Contează mult persoanele în compania cărora se afișează!
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Vărsător anunță vești bune legate de profesie și multe călătorii.
Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac și în casa Profesiei și Sănătății din astrograma Vărsătorilor, unde va rămâne până la 26 august. Venus în Rac îi va ajuta pe Vărsători să fie simpatizați, apreciați și ajutați la locul de muncă și chiar să se îndrăgostească de un coleg sau de un partener de afaceri. Venus în Rac îi ajută, până la sfârșitul lui august, și pe Vărsătorii care își caută un loc de muncă.
Marți, 1 august, Luna va intra în sectorul Prietenilor din astrograma acestora, unde va rămâne până vineri dimineața. Aici se află și Saturn, acum, retrograd.
În aceste zile, Vărsătorii vor primi multe invitații de la prieteni, dar Saturn le cere să fie atenți când aleg persoanele cu care ‘se afișează”.
Miercuri, 2 august, este o zi perfectă pentru distracție, dar și pentru implicarea Vărsătorilor în proiectele artistice sau sportive ale copiilor.
Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec, mobilizându-i pe Vărsători să plece în călătorii amânate până acum sau să reia legătura cu persoane pe care nu le-au mai văzut de mult timp.
Vineri, 4 august, după o săptămână destul de agitată, Vărsătorii nu vor fi în formă și vor sta cu ochii pe ceas, abia așteptând sfârșitul programului de muncă.
Sâmbătă, 5 august, Vărsătorii trebuie să își păstreze calmul pentru că există riscul unor certuri cu o persoană care îi contactează din străinătate sau care reprezintă o instituție oficială.
Duminică, 6 august, Luna se va muta în zodia lor, ‘pregătind terenul” pentru Luna Plină din data de 9 august.
Influențați de Luna, aflată în zodia lor, dar și de planeta Venus, aflată în Rac, Vărsătorii pot lua, în acest weekend, decizii care să le schimbe, în bine, stilul de viață și starea de sănătate.

Pești
Peștii au noroc în dragoste, dar se concentrează pe carieră. Consideră că toți cei care îi iubesc îi iubesc oricum.
Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Pești anunță noroc în plan sentimental.
Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac și în casa Iubirii din astrograma Peștilor, unde va rămâne până la 26 august.
Urmează, deci, aproape o lună de noroc în plan sentimental! Peștii singuri au, acum, șanse mari să își întâlnească Marea Iubire.
Marți, însă, motivați de Luna care va intra în zona Carierei din astrograma lor, Peștii se vor concentra pe profesie și mai puțin pe amor.
La fel vor face și miercuri, 2 august, când astrele vor fi de partea nativilor Pești care vor susține un interviu pentru un job sau un test pentru o promovare la actualul loc de muncă.
Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în casa Banilor din astrograma Peștilor. Iar acest aspect astrologic va dura până la începutul anului viitor.
Uranus în casa Banilor aduce instabilitate, câștigurile fiind urmate de cheltuieli care golesc buzunarele și conturile, așa că Peștii vor învăța să fie mai economi și mai cumpătați.
Vineri, 4 august, Peștii se vor întâlni cu prietenii sau vor lua parte la un eveniment care le va permite să își extindă cercul social sau profesional.
Sâmbătă, 5 august, Peștii vor fi preocupați tot de carieră, promovare, socializare și de întărirea relațiilor cu persoanele care îi pot ajuta profesional.
Prietenii și partenerul de viață nu vor avea loc în gândurile lor, iar reproșurile nu vor întârzia.
Nici duminică situația nu se va schimba prea mult. În plus, oboseala își va spune cuvântul, iar Peștii nu vor dori decât să se odihnească și să își încarce bateriile pentru săptămâna următoare.
Dar, în tot acest timp, Venus se va afla în casa Iubirii din astrograma Peștilor, așa cum am menționat mai sus. Cine îi iubește, îi va iubi, oricum…


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Amnezia nefericirii
Călăraşi - viaţa la ţară
Ioan Rotundu
Două jucării care nu se dau stricate
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Harbuzarii
Răbdarea are limite, dar nu la români
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă