Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4783
De la 07 Ianuarie 2003
123148778
pnl

Horoscop zilnic 21.05.2018

  • 20 May 2018, 23:00
Berbec
Se pare ca nu aveti chef de vorba cu nimeni si va cam lipseste inspiratia. Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri si sa evitati calatoriile lungi. In schimb, puteti avea succes in activitatile casnice. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu faceti niciun fel de speculatii, pentru ca exista riscul sa intrati in conflict cu autoritatile.

Taur
Aveti multe probleme de rezolvat, dar nu prea va simtiti in forma. Ar fi bine sa nu va asumati riscuri, fiindca este putin probabil sa obtineti ceea ce doriti. Aveti rabdare si nu va lasati dominat de nervi! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita.

Gemeni
In prima parte a zilei este posibil sa aflati de la o ruda indepartata o veste care va indispune si va da programul peste cap. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie lunga, neprevazuta. Daca circulati cu masina, va sfatuim sa aveti mare grija sa nu incalcati regulile de circulatie, pentru ca s-ar putea sa va coste o amenda.

Rac
Se pare ca intentionati sa incepeti mai multe activitati in acelasi timp. Nu uitati ca graba strica treaba! Va sfatuim sa nu urmariti sa obtineti castiguri usoare, pentru ca nu prea aveti sanse. Acordati mai multa atentie problemelor familiei!

Leu
Se pare ca va ingrijoreaza dificultatile financiare din ultima perioada. Eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati optimismul si sa tineti cont de sfaturile unui prieten cu experienta in acest domeniu. Este indicat sa evitati speculatiile, fiindca exista riscul sa va alegeti cu pierderi sau chiar cu probleme mai mari.

Fecioară
In prima parte a zilei aveti tendinta de a critica pe toata lumea si riscati sa deteriorati relatii importante. Ar fi bine sa incercati sa fiti mai flexibil. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti atent la cheltuieli, ca sa nu aveti discutii cu partenerul de viata. Cel mai bine ar fi sa mergeti impreuna la cumparaturi.

Balanţă
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nervos din cauza unor dificultati financiare. Daca nu reusiti sa va pastrati calmul, riscati sa nu va terminati treaba la locul de munca si sa va certati cu colegii. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati deciziile importante si sa nu semnati documente oficiale.

Scorpion
Daca intentionati sa faceti o investitie, eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti. Nu este o zi buna pentru afaceri. De asemenea, este indicat sa nu va asumati riscuri. Starea de nervozitate va poate afecta relatiile parteneriale. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unui prieten de incredere, bine intentionat.

Săgetător
Se pare ca in prima parte a zilei sunteti indispus si aveti tendinta de a exagera. Va sfatuim sa nu fiti incapatanat si sa evitati discutiile in contradictoriu. Nu va faceti griji din cauza banilor! Sunt sanse sa primiti curand un ajutor financiar de la o ruda mai in varsta.

Capricorn
Dimineata s-ar putea sa nu reusiti sa va respectati programul, din cauza unor probleme personale. Este posibil ca un prieten sa va propuna o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Pentru orice decizie importanta, eastrolog.ro va sfatuieste sa va consultati cu partenerul de viata.

Vărsător
Nu este momentul sa cereti o marire de salariu, fiindca azi nu prea aveti sanse sa va faceti inteles cum trebuie. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina, care nu va solicita prea mult. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa va relaxati alaturi de partenerul de viata.

Peştii
In prima parte a zilei s-ar putea sa primiti o veste buna de la o ruda din alta localitate. Va recomandam sa va temperati nervozitatea si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. N-ar fi rau sa va stabiliti programul impreuna. Puteti sa tineti cont de intuitie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Marșul pentru autostrăzi în Moldova
Coloana de mașini, ajunsă în Capitală, nu a fost lasată să intre în Piața Victoriei. Manifestanții și-au lăsat mașinile pe Kiseleff și au mers să protesteze în fața Guvernului: "Vrem autostrazi!"
Bancul zilei: Cunoştinţe vechi în spaţiu nou
Protest al magistraţilor în faţa Palatului de Justiţie
pe tema modificărilor la Codurile penale şi Legile justiţiei
Economia Rusiei va intra în recesiune dacă SUA impun noi sancțiuni
Duminică au intrat în vigoare noile modificări aduse Codului Rutier
Am ascultat-o de mai multe ori pe doamna Dăncilă,
de puține ori am înțeles ce vrea să spună
Dacă Dăncilă este suspendată de președinte, după 45 de zile nu mai avem Guvern
Ar fi o revocare atipică, ascunsă
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 18.05.2018
Casa „Sofian”, emblema neputinţei Bisericii şi a administraţiei publice
Ioan Rotundu
Bisericuţa dintre blocuri este, de fapt, un mastodont
Ioan Rotundu
Ruşine! Gaiţelor din PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Ruşine! Gaiţelor din PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog