Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1716
De la 07 Ianuarie 2003
122887365

Horoscop zilnic 4.06.2018

  • 3 June 2018, 23:00
Berbec
Capacitatea de concentrare ar trebui sa fie foarte buna azi si va ajute sa rezolvati mai usor toate problemele. Puteti face planuri de viitor, pentru ca aveti idei excelente, pe care vi le apreciaza atat partenerul de viata, cat si partenerii de afaceri. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta. Aveti sanse de succes in societate si in toate activitatile legate de camin.

Taur
Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara care va framanta de mai mult timp. In prima parte a zilei s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Este un context astral foarte bun pentru a consolida relatiile profesionale si personale. De asemenea, daca doriti sa va impacati cu cineva cu care v-ati certat, eastrolog.ro va sfatuieste sa profitati de acest moment favorabil

Gemeni
Se anunta o zi destul de agitata, cu multe probleme de rezolvat. Este de asteptat sa fiti in forma si foarte hotarat, asa ca aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus. Este posibil sa intampinati mici dificultati de natura financiara. Nu este cazul sa va ingrijorati, fiindca este o situatie trecatoare. Speculatiile financiare, oricat ar fi de tentante, sunt de evitat azi.

Rac
Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in camin, dar nu sunteti sigur ca partenerul de viata va fi de acord. Puteti realiza tot ce v-ati propus pentru azi, cu conditia sa va stabiliti clar prioritatile si sa va organizati bine timpul. Atentie la tendinta de a va sustine opiniile cu incapatanare! Eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont si de parerile celorlalti..

Leu
Sunteti in forma, atat fizic cat si intelectual, si puteti realiza tot ce v-ati propus. Este o zi buna pentru a sustine examene si concursuri. De asemenea, sunt favorizate negocierile si planurile de viitor pe termen lung. Nu se intrevad probleme deosebite in plan sentimental. Eastrolog.ro va sugereaza, totusi, sa fiti mai atent la dorintele partenerului de viata.

Fecioară
Un prieten sau un coleg v-ar putea da o veste surprinzatoare, care va pune pe ganduri. Dificultatile financiare care v-au ingrijorat in ultima perioada se pot rezolva destul de usor. Astazi s-ar putea sa gasiti o idee simpla si eficienta. Este o zi favorabila studiului si relatiei cu partenerul de viata.

Balanţă
Aveti posibilitatea sa puneti in aplicare o idee de afaceri la care va ganditi de mai mult timp. S-ar putea ca o persoana apropiata sa va propuna o colaborare promitatoare. Puteti lua o decizie realista, cu conditia sa analizati propunerea in detaliu si sa nu va grabiti sa dati un raspuns azi. Recomandarea eastrologului este sa va consultati si cu partenerul de viata.

Scorpion
Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie excelenta azi. Sunt favorizate si calatoriile in interes personal sau al familiei. Este posibil sa se iveasca ocazia de a face o schimbare importanta in viata dumneavoastra. Nu este exclus sa fie vorba despre un proiect ambitios de afaceri. Va sfatuim sa fiti cumpatat cu banii, pentru ca ati putea avea tendinta sa chetuiti prea mult.

Săgetător
Un proiect profesional sau de afaceri mai vechi ar putea intra azi intr-o noua etapa. Eastrolog.ro va sugereaza sa favorizati cooperarea cu colegii, fiindca se pare ca sunt dispusi sa va sprijine si sa va ofere sfaturi utile. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor in ceea ce priveste locuinta. Aveti posibilitatea sa rezolvati usor probleme ale familiei.

Capricorn
In plan profesional, intuitia si pragmatismul va ajuta sa rezolvati o problema complicata. Partenerul de viata v-ar putea surprinde cu un gest frumos sau cu un cadou. In a doua parte a zile puteti petrece cateva ore placute in compania prietenilor. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va faceti timp si pentru persoanele mai in varsta din familie.

>Vărsător
locul de munca sau in afaceri, colegii si superiorii va apreciaza pentru o idee originala, ingenioasa. Pentru a va spori sansele de reusita in tot ce faceti azi, eastrolog.ro va sfatuieste sa va organizati riguros si sa va stabiliti o lista de prioritati. Se pare ca situatia financiara nu este foarte buna, dar nici ingrijoratoare.

Peştii
Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna azi. Contextul astral al zilei favorizeaza negocierea contractelor si semnarea documentelor oficiale. Anumite probleme casnice par sa nu suporte amanare. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute pentru o reparatie. Puteti sa contati pe ajutorul unei rude mai in varsta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Pressa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 1.06.2018
Dumitru Oprea: „Situația dezastruoasă privind absorbția fondurilor europene!“
Bancul zilei: Replica poliţistului
Maşina unui jurnalist din Timişoara, incendiată vineri noapte
Dragnea a mers în vizita din Elveția cu iubita sa
Gaşca fostului prim-procuror Raluca Stâncescu a fost trimisă în judecată
Cum rămâne cu judecătoarea Claudia Ungureanu care i-a sărit în apărare?
Sumele de peste 2.000 euro trimise de Diaspora și nejustificate cu documente vor fi confiscate
accesari Lumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Zilele comunei Călăraşi II
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog