Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27964
De la 07 Ianuarie 2003
111098549

Horoscopul săptămânii ]] - 17.04.2022

  • 11 April 2022, 21:30
Berbec
Pentru Berbeci este o perioadă de creștere spirituală, de schimbări interioare și de vindecare. Pot dizolva niște frici, dar și relația toxică cu trecutul, mai ales că și Marte, guvernatorul lor, îi susține. Pot găsi remediile de care au nevoie în zona medicinii alternative. Luna Plină le dă puterea să încheie o legătură toxică, dureroasă. Este de asemenea un moment bun să pună limite în colaborările pe care le au..

Taur
Taurii se bucură de popularitate săptămâna aceasta, de creșterea cercului de prieteni și de proiecte care vin și prin care se vor pune în evidență. La unele pot renunța în favoarea altora care au potențial mai mare către succes. Luna Plină îi susține să-și schimbe rutina, programul și chiar jobul în sine. Este o perioadă în care-și pot construi planuri de viitor cu potențial de materializare

Gemeni
Pentru Gemeni este o perioadă promițătoare din punctul de vedere al carierei, aspirațiilor și statutului socio-profesional. Nativii dizolvă niște bariere profesionale care stăteau în calea afirmării lor. Pot prelua noi funcții, pot intra pe o nouă direcție în carieră și se bucură de o mai mare vizibilitate. Luna Plină indică încheierea unei etape în viața sentimentală și trecerea la un alt nivel.

Rac
Racii care nu au deschis deja poarta spiritualității acum pot avea ocazia să o facă. Pot face progrese remarcabile în plan personal sau profesional. Pot obține o diplomă și pot face o reconversie profesională în viitor. Luna Plină indică o neacceptare din partea familiei a unei situații profesionale sau relaționale a nativilor, de aceea echilibrul casă-muncă este primordial pentru a se evita tensiunile.

Leu
Pentru Lei este o săptămână promițătoare din punct de vedere financiar. Pot obține un credit sau pot face o investiție, un partaj, pot rezolva un context financiar ce ține de alții și nu de puterea lor. Luna Plină îi ajută la nivel de raționament și pot avea parte de clarificări pe zona de sexualitate. Unii nativi pot dizolva o serie de frici, vicii, dependențe și atașamente toxice.
Fecioară
Săptămâna aceasta, Fecioarele pot găsi curajul necesar să facă o schimbare în relațiile importante din viața lor. Acest aspect poate aduce atât căsătorie, cât și divorț. Cei singuri au curajul necesar să intre în noi relații. Și din punct de vedere profesional este o perioadă bună care poate aduce un contract important. Luna Plină îți poate aduce culegerea unor roade financiare.

Balanţă
Balanțele au șansa în această perioadă să vindece o problemă de sănătate, să clarifice un diagnostic și să-și îmbunătățească stilul de viață. Luna Plină din zodia lor le susține să încheia un capitol care nu le mai reprezintă. Este o perioadă bună să îmbine medicina clasică cu cea alternativă pentru că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Scorpion
Săptămâna aceasta este despre iubire, fericire, creativitate și clarificări sentimentale. Cei singuri au șanse mari să înceapă o poveste de dragoste. Cei care sunt deja în cuplu pot deveni părinți sau se pot bucura de reușitele copiilor. Pentru că în weekend se petrece Lună Plină în Balanță, este important ca nativii să găsească un echilibru între muncă și timp liber pentru a funcționa corect.

Săgetător
În această săptămână vor crește foarte mult preocupările pentru casă și familie. Mulți nativi își vor renova casa sau se vor muta de la casa părintească, în timp ce alți nativi pot apela la un credit imobiliar. Luna Plină poate aduce investiții sau culegea roadele financiare ale unor proiecte demarate în urmă cu jumătate de an

Capricorn
Capricornii sunt susținuți în negocieri, rezolvări cu actele și obținerea unor avize. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot înțelege niște situații la un alt nivel spiritual și astfel au șansa să dizolve tipare vechi de raționament. Mulți vor simți că mintea li se limpezește. De asemenea, s-ar putea să iei niște decizii importante legate de cariera ta sau de direcția profesională.

Vărsător
Vărsătorii sunt sfătuiți ca în această săptămână, mai mult ca până acum, să fie foarte atenți la acțiunile financiare întreprinse. Pot câștiga bani pe o parte și pot pierde bani pe altă parte. Acest context îi poate stimula să-și schimbe modul în care-și câștigă și administrează veniturile. Oricum, și Luna Plină îi susține să-și schimbe niște tipare mentale, convingeri și credințe.

Peştii
Pești sunt gazda conjuncției Jupiter-Neptun și au parte de o perioadă de progres, de creștere spirituală și expansiune în plan personal și profesional. Fără modestie, pot trăi un miracol, pot avea senzația că au o legătură aparte cu Divinitatea. Pe de altă parte, pot pune punct unei situații ascunse din viața lor sau pot culege roadele financiare ale unei investiții făcute în urmă cu jumătate de an. .


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Supliciile la care sunt supuşi jurnaliştii de investigaţie
Ioan Rotundu
Activități antiviolență la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Botoșani
Drept la replic㠖 ISU Botoşani
Bancul săptămânii: Soţul prostănac
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Accidentul rutier produs de poliţistul Sandu ar putea fi falsificat
Ioan Rotundu, Adrian Marcu
Şicanări în trafic, gesturi obscene, ameninţări
Ioan Rotundu
Portretul infracţional al agentului de poliţie Liviu Sandu
Ioan Rotundu
Pr8marul de Băluşeni a fost chemat de DNA la „spovedanie”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă