Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1805
De la 07 Ianuarie 2003
123125376
pnl

Horoscopul săptămânii 1 – 7.04.2024

  • 23 March 2024, 20:05
Berbec Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Berbec preocupări pentru sfera profesională și dialoguri pentru începerea unor proiecte noi. Miercuri, Berbecii primesc o sumă de bani sub formă de cadou, iar weekendul aduce o stare de izolare și introspecție, de analiză a unor situații privind activitățile profesionale, care vor avea loc pe parcursul săptămânii. Pe 2 aprilie Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin Berbec și până pe 25 aprilie urmează o perioadă cu reevaluări și revizuiri a planurilor. Berbecii vor analiza situația în planul profesional, activitățile pe care le desfășoară, relațiile cu colegii și vor încerca să rezolve o serie de chestiuni încurcate. De asemenea, se rezolvă acțiuni începute înainte de retrogradare. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al personalității. Berbecii se vor bucura, până pe 29 aprilie, de farmec și atracție, se preocupă de aspectul fizic, garderobă și au mai multă încredere în ei. Se va simți o îmbunătățire și a stării de sănătate.Totodată, își exprimă sentimentele cu mai mult curaj și se avântă în experiențe noi relaționale.

Taur
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Taur preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Posibil nativii Taur să se implice într-o problemă a unui prieten sau a unui membru al familiei, să-și ofere ajutor, să apeleze la relații, să facă o recomandare. Miercuri este o zi în care discută împreună cu superiorii despre un contract, iar weekendul aduce întâlniri cu prietenii și surprize din partea acestora. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin casa subconștientului, izolării, trecutului. Până pe 25 aprilie urmează o perioadă în care nativii Taur își vor analiza sentimentele. Posibil să apară persoane din trecut cu care nu au încheiat o poveste și acum să caute să clarifice anumite aspecte. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, guvernatoarea nativilor, pe 5 aprilie, în același sector al frământărilor interioare și trecutului. Până pe 29 aprilie, nativii Taur se vor gândi la iubiri din trecut și este posibil să înceapă o relație ascunsă cu o persoană de care nu au reușit să se detașeze emoțional. Totodată, vor exista și nativi care se pot vindeca după o dezamăgire în dragoste.

Gemeni
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru situația financiară, mai ales dacă au nevoie să facă niște achiziții de o valoare mai mare sau să returneze o datorie/reeșaloneze niște rate. Miercuri este o zi favorabilă discutării unor chestiuni de serviciu, proiecte și se consultă cu șefii, mai ales dacă doresc să participe la niște cursuri. S-ar putea să apară și diferențe de principii, dar și propuneri, care vin din străinătate de la prieteni. La finalul săptămânii, Gemenii se afirmă, ies în față și fac impresie bună. Mercur, guvernatorul nativilor, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Până pe 25 aprilie urmează o perioadă de revizuire a planurilor pe termen lung, dar și a relațiilor cu persoane cu care pot continua o prietenie. Pentru că Mercur este și guvernatorul lor, dar și a sferei familiale, revizuiri de planuri vor avea loc și în familie sau privind căminul, spațiul de locuit, mai ales dacă au amânat niște reparații sau o reamenajare. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al planurilor de viitor și prietenilor. Până pe 29 aprilie, Gemenii își pot îmbunătăți relațiile de prietenie, să fie mai activi în planul vieții sociale. Nativii pot cunoaște persoane cu care să aibă aceleași idealuri și nu este exclus ca o relație de prietenie să se transforme într-o poveste de iubire.

Rac
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Rac dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de programarea unei vacanțe sau o plecare în afara orașului la rude. În partea a doua a săptămânii, intervin preocupări pentru administrarea unor sume de bani, provenite din alte surse decât salariul. Nativii Rac încearcă să recupereze niște bani sau investesc într-un proiect personal. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul carierei, activităților profesionale, imaginii și aduce, până pe 25 aprilie, reevaluarea proiectelor și a direcției profesionale. Posibil să revină niște propuneri și oferte din partea șefilor sau a altor angajatori. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al carierei. Venus operează în favoarea nativilor Rac în relațiile cu superiorii, deoarece se fac plăcuți mai ușor și vor avea parte de oportunități profesionale. Până pe 29 aprilie urmează o perioadă în care nativii Rac îndrăznesc să se afirme și se îndreaptă cu pași repezi spre o promovare.

Leu
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu preocupări pentru sarcinile de serviciu, activitățile profesionale, mai ales dacă volumul de muncă a crescut și este nevoie să se organizeze mai bine. Leii vor avea preocupări și pentru starea de sănătate și vor adopta un regim alimentar. Miercuri este o zi importantă în planul relațiilor personale sau profesionale, iar weekendul aduce decizii de natură financiară, privind niște investiții pentru casă. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul călătoriilor, cunoașterii, sistemului educațional, schimburilor de experiență profesională, unde au loc reevaluarea unor decizii. Totodată, Leii pot rezolva o serie de chestiuni birocratice și să obțină acte sau diplome/atestate. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al studiilor, perfecționării, cunoașterii, călătoriilor. Până pe 29 aprilie, Leii pot face pași importanți în sfera dezvoltării profesionale. Tranzitul astral le aduce oportunitatea de a învăța lucruri noi și le crește dorința de a călători. De asemenea, nativii singuri își pot întâlni partenerul într-o călătorie sau participând la un eveniment în spațiul social.

Fercioară
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru sfera sentimentală, relațiile cu copiii, dar și implicarea într-un proiect de creație. De asemenea, Fecioarele pot stabili, împreună cu partenerul de cuplu, destinația unei vacanțe. Miercuri este o zi cu dialoguri la locul de muncă, privind activitatea și sarcinile, rutina zilnică, iar weekendul aduce întâlniri romantice pentru cei singuri, iar celor care fac parte dintr-un cuplu le aduce consolidarea relației printr-un eveniment neașteptat. Mercur, guvernatorul nativilor, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse, intimității și încrederii reciproce, și aduce reevaluări și revizuiri legate de administrarea banilor, dar și privind abordarea chestiunilor delicate în relație. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector financiar și al relațiilor intime. Până pe 29 aprilie, cât traversează zodia Berbec, nativii Fecioară pot avea parte de oportunități financiare prin intermediul partenerului sau a altor persoane, din asocieri. De asemenea, Venus aduce multă pasiune în relație și experiențe profunde.

Balanţă
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Balanță preocupări pentru casă, familie, spațiul de locuit. Miercuri este o zi favorabilă unor dialoguri în sfera sentimentală sau cu copiii, pentru nativii părinți, iar weekendul aduce rezolvarea unor chestiuni gospodărești. Starea de sănătate se poate îmbunătăți mai ales acelor nativi care au adoptat dietă și un regim de viață sănătos. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale și urmează o perioadă, până pe 25 aprilie, în care se vor reevalua și reviziui relațiile personale și profesionale. Au loc discuții de clarificare a unor aspecte, care au fost amânate sau ignorate. Nu este o perioadă favorabilă începerii unor negocieri sau semnării de contracte, ci mai degrabă de finalizare a unor negocieri începute înainte de mișcarea retrogradă. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, guvernatoarea nativilor, pe 5 aprilie, în același sector al relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale, unde va aduce împăcări și armonie. De asemenea, este o perioadă dinamică în cuplu, iar cei singuri pot începe o relație nouă.

Scorpion
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Scorpion dialoguri, deplasări, programări la medic sau la diferite instituții, unde au de obținut acte oficiale. În planul sentimental, Scorpionii simt că există un blocaj, însă dacă reușesc să nu mai fie rigizi, vor reuși să depășească provocarea. Miercuri este o zi favorabilă comunicării, negocierii, prezentării unor proiecte, mai ales dacă nativii vor știi să se pună în valoare. Weekendul aduce o ieșire cu partenerul și multe activități de relaxare. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul muncii și sănătății și aduce revizuiri și reevaluări ale activităților profesionale până pe 25 aprilie, când revine la mișcarea directă. De asemenea, nativii vor fi interesați să înceapă niște investigații medicale, dacă simt că este ceva în neregulă, sunt obosiți și au un randament scăzut. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al muncii și sănătății. Venus aduce armonie în relațiile cu colegii și îi ajută la eficientizarea timpului. Nativii singuri își pot întâlni partenerul prin intermediul serviciului.

Săgetător
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru situația financiară, cheltuieli, socoteli, returnare de datorii sau achitarea unor plăți. Miercuri este o zi favorabilă discuțiilor și rezolvării unor chestiuni administrative, iar weekendul aduce întâlniri cu familia sau implicare în chestiunile gospodărești. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul iubirii și aventurilor romantice, semn că au loc reviziuiri ale planurilor în sfera amoroasă. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al iubirii, romantismului, copiilor și distracției/relaxării. Nativii Săgetător au toate șansele să-și îmbunătățească relația cu partenerul sau copiii și crește dorința de flirt, cuceriri, aventuri sentimentale pentru cei singuri.

Capricorn
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru planurile personale, mai ales că Luna le traversează casa personalității și caută să-și organizeze programul, astfel încât să aibă timp și de relaxare cu partenerul. Miercuri este o zi dinamică în planul financiar, când nativii pot prelua conducerea unui proiect, iar weekendul aduce deplasări și întâlniri cu prietenii. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul familiei, relațiilor cu părinții, patrimoniului și vieții de familie în general. Au loc discuții și revizuiri ale unor planuri, care vizează casa și familia. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al familiei. Nativii sunt susținuți să-și îmbunătățească viața de familie, să reamenajeze casa, să se apropie mai mult de părinți. Până pe 29 aprilie, micul benefic va opera ca un protector pentru familia nativilor Capricorn.

Vărsător
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător o stare mai puțin plăcută, fără energie. Posibil Vărsătorii să caute să găsească soluții la o problemă medicală, însă aleg să mai aștepte, pentru că nu sunt convinși de informațiile pe care le au în momentul de față. Miercuri este o zi în care au o discuție importantă cu șefii, iar weekendul aduce cheltuieli și socoteli privind administrarea banilor pe care îi dețin. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul comunicării, informării, negocierilor, învățării și deplasărilor și aduce revizuiri ale unor decizii, concluzii și găsirea unor soluții de natură financiară. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al comunicării, informării, învățării și deplasărilor. Vărsătorii vor fi foarte direcți în comunicare, dar reușesc să se facă plăcuți în dialoguri. Nativii singuri îți pot găsi jumătatea într-o deplasare, participând la un curs sau prin intermediul rudelor.

Peşti
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru planurile pe termen lung, privind relațiile de prietenie, dar și relațiile cu cei cu care desfășoară activități și au avut tensiuni sau conflicte. La mijlocul săptămânii, Peștii traversează niște momente în care au nevoie de liniște și izolare pentru a se reechilibra, iar în weekend, când Luna începe să le traverseze zodia, se întâlnesc cu prietenii, ies în oraș sau în afara orașului într-un minisejur. Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, prin sectorul banilor, valorilor și stimei de sine și urmează o revizuire sau reevaluare a deciziilor care implică administrarea banilor. De asemenea, se pot relua niște negocieri și se poate semna un contrat dacă negocierea a început înaintea mișcării retrograde. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 5 aprilie, în același sector al banilor, aspect care le poate aduce nativilor Pești suplimentarea veniturilor. De asemenea, cheltuielile pot crește și este recomandat să achiziționeze doar lucruri de care au neapărat nevoie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii: - „Pușca și cureaua lată!” -
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Nu băutura ucide, ci lipsa ei!
Vulnerabilităţile Doinei Federovici
Ioan Rotundu
Lucian Trudin - Baronul de Vlăsâmrști (video)
Lucian Trudin - Baronul de Vlăsâmrști 2 (video)
Lucian Trudin - Baronul de Vlăsâmrști 3 (video)
Rugaţi-vă la Dumnezeu ca Trufin să nu fie ales preşedinte al CJ
Ioan Rotundu
Obrăznicia primarului liberal Oloeriu pare să nu aibă limite
Ioan Rotundu
„Compania select㔠ratată de liberalii Flutur şi Achiţei
Ioan Rotundu
Potlogăriile potlogarului de Buzău se înmulțesc
Ioan Rotundu
Cum Bogdan Rareş i-a dezamăgit pe flămânzeni
Ioan Rotundu
Ciucă la Botoşani, la lansarea candidaţilor PNL
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog