Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24686
De la 07 Ianuarie 2003
118529467

Horoscopul săptămânii 11 – 17.01.2021

  • 6 January 2021, 16:33
Începutul săptămânii este marcat de unirea forțelor planetelor Mercur și Jupiter (în Vărsător) care ne determină să acționăm asupra idealurilor noastre, fie că e vorba de comunicarea cu ceilalți sau de activități care ne ajută să ne atingem scopurile. La mijlocul săptămânii, energia planetei Pluto împreună cu Luna Nouă în Capricorn ne impulsionează să eliberăm orice aspect al vieții noastre care ne împiedică să evoluăm în direcția pe care ni-o dorim.

Berbec
Interacțiunea cu prietenii vă oferă o stare de bine la începutul săptămânii, având în vedere că Mercur se combină cu Jupiter în sfera voastră socială. Veți fi inspirați să vă exprimați sentimentele, ideile și experiențele alături de persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu voi. Pluto care-și combină energia cu Luna Nouă în Capricorn în ziua de Miercuri vă va impulsiona să reflectați asupra planurilor voastre de lungă durată. Este momentul să descoperiți ceea ce vă motivează și să alegeți o anumită direcție, persoană sau activitate pentru a vă atinge idealul.

Taur
La începutul săptămânii, energia planetei Mercur combinată cu cea a planetei Jupiter în Vărsător vă inspiră o nouă viziune legată de calea voastră în carieră și viața personală. Este o perioadă ideală de a comunica cu o persoană care este sincronizată cu planurile voastre pentru a descoperi o perspectivă proaspătă. Pluto își combină forțele cu Luna Nouă în Capricorn în ziua de miercuri și vă oferă un nou ciclu de dezvoltare și evoluție personală. Sunteți inspirați să faceți cercetări în domenii precum spiritualitate, cultură sau altă formă de cunoaștere. Romantismul se poate afla în mijlocul descoperirii a ceva nou.

Gemeni
Intuiția voastră vă oferă o revelație la începutul săptămânii, iar acest lucru se datorează planetei Mercur care-și combină energia cu Jupiter în Vărsător și vă trezește o mentalitate supremă, care include abilitatea voastră de a vă conecta cu ghidarea spirituală pentru a afla răspunsurile pe care le căutați. Dacă evitați situațiile și persoanele stresante de fiecare dată când aveți ocazia, vă amplificați receptivitatea spirituală. Pluto își combină energiile cu Luna Nouă în Capricorn din ziua de miercuri, lucru care semnifică instaurarea unui ciclu de vindecare și eliberare în special la un nivel emoțional.

Rac
O viziune asupra viitorului vostru este darul planetei Mercur care își combină energiile cu Jupiter în aria voastră spirituală. Dacă acordați atenție lumii voastre interioare și veți fi activi în practicile spirituale veți dezvolta abilitatea de a primi un mesaj de la sinele vostru superior, ghidul spiritual sau altă sursă care vă ghidează. Pluto își combină energia cu Luna Nouă în Capricorn din ziua de miercuri, iar acest lucru va aduce un nou ciclu de activități parteneriale. Mai mult decât atât, veți descoperi dacă aveți nevoie să eliminați vreo emoție, un comportament, obicei, să vă îmbunătățiți cea mai apropiată relație a voastră sau să atrageți un partener compatibil.

Leu
La începutul săptămânii, o anumită conversație vă poate oferi o introspecție esențială sub influența planetelor Mercur și Jupiter (în Vărsător) care-și combină energiile. Este o perioadă ideală pentru a comunica cu partenerul de cuplu sau o persoană apropiată legat de relația ideală, lucru care vă oferă o perspectivă reîmprospătată asupra căsniciei, angajamentului sau împărțirii. Dacă sunteți singuri, claritatea voastră va amplifica șansele de a atrage o persoană compatibilă. Energia planetei Pluto combinată cu cea a Lunii Noi în Capricorn din ziua de miercuri vă impulsionează să eliminați un obicei nefavorabil și să vă măriți eficiența și starea de bine.

Fecioară
Mercur alături de Jupiter în Vărsător de la începutul săptămânii vă impulsionează să vă conectați cu echilibrul ideal în viața voastră profesională. Este un moment favorabil de a comunica cu o persoană înțeleaptă pentru a vă oferi o introspecție mai profundă asupra acestui subiect, iar acest lucru poate include analiza eficienței voastre, activitatea fizică și nivelul de stres. Pluto alături de Luna Nouă în Capricorn din ziua de miercuri vă oferă o imagine mai clară asupra vieții voastre amoroase, împreună cu o creativitate sporită. Eliberați-vă de orice vă ține pe loc din a vă exprima adevăratele gânduri și sentimente în anumite planuri ale vieții.

Balanţă
Căutarea fericirii este în centrul atenției voastre la începutul acestei săptămâni. Mercur își unește forțele cu Jupiter în casa a V-a la voi, cea a distracției și a stării de bine. Viața voastră amoroasă și exprimarea creativității va fi în gândurile voastre, motiv pentru care este o perioadă excelentă pentru a reflecta sau a discuta idealurile personale din domeniile care vă ajută să vă manifestați dorințele. Dacă sunteți singuri, o călătorie, un curs sau o conversație poate juca un rol esențial în întâlnirea unei persoane speciale. Miercuri, Pluto alături de Luna Nouă în Capricorn în domeniul vostru domestic vă oferă semnalul de a începe un nou capitol din viața voastră de acasă sau din familie prin descoperirea și eliberarea unor probleme cu care vă confruntați.

Scorpion
O conversație vă poate oferi o perspectivă nouă legată de viața voastră de familie sub influența planetei Mercur care-și unește energiile cu Jupiter în sectorul vostru domestic. Veți fi inspirați să vorbiți despre istoria familiei sau poate veți elabora o idee legată de o îmbunătățire a locuinței. Dacă sunteți singuri, romantismul se poate manifesta printr-un admirator care împarte aceeași viziune cu voi. Pluto împreună cu Luna Nouă în Capricorn de miercuri vă activează spiritul de detectiv și vă amplifică abilitatea de a vă concentra pe un anumit subiect cu scopul de a face cercetări..

Săgetător
La începutul săptămânii, Mercur și Jupiter (în Vărsător) vă amplifică puterea percepției. Este momentul să vă conectați la abilitatea voastră de a vedea perspectiva de ansamblu pentru a putea lua deciziile favorabile pentru voi. De asemenea, subiecte precum spiritualitatea, cultura sau călătoria vă pot capta atenția într-un mod special și e posibil să atrageți o persoană care vă admiră. Pluto împreună cu Luna Nouă în Capricorn de miercuri vă ajută să descoperiți ceea ce aveți nevoie să eliberați pentru a putea să vă amplificați puterea de câștig. Este momentul să reflectați asupra emoțiilor voastre și să vă analizați credințele și comportamentele care vă împiedică să manifestați prosperitate.

Capricorn
Mercur și Jupiter își unesc forțele în sectorul vostru financiar, prin urmare fiți atenți la oportunitățile financiare de la începutul săptămânii. E posibil ca o idee sau o conversație să aibă de-a face cu acest lucru. Pluto își combină energiile cu Luna Nouă în Capricorn de miercuri și vă poziționează într-un fel de purgatoriu personal. Vă oferă un nou start în viața intimă, dar poate de asemenea să vă aducă gânduri negative legate de propria voastră persoană. Prin urmare, este momentul să eliberați și să vindecați orice chestiuni care vă împiedică să vă împliniți visele.

Vărsător
Conjuncția dintre Mercur și Jupiter din semnul vostru zodiacal la începutul săptămânii vă oferă o idee, introspecție, conversație sau o viziune intuitivă care va juca un rol important și pozitiv în viitorul vostru. Mai mult decât atât, dacă împărtășiți ideile voastre veți avea parte de noi perspective și poate că un potențial partener de cuplu vă apreciază intelectul. Pluto împreună cu Luna Nouă în Capricorn de miercuri vă oferă o eliberare a limitărilor care v-au ținut pe loc în ultimul timp. Meditația va accelera acest proces și veți primi prin intuiția voastră o ghidare importantă.

Peştii
Conexiunea cu intuiția voastră vă va ghida la începutul săptămânii sub influența planetei Mercur care își unește forțele cu Jupiter în Vărsător. Dacă vă acordați un timp să meditați în liniște veți avea parte de o viziune importantă asupra viitorului vostru. Dacă aveți o idee clară legat de ceea ce vreți să descoperiți, răspunsurile vor fi pe măsură. Pluto alături de Luna Nouă în Capricorn de miercuri anunță începutul unui nou ciclu în viața voastră socială, dar pentru început aveți nevoie să vă eliberați de orice nu este în aliniere cu idealurile voastre, fie că e vorba de o activitate, obicei sau o persoană.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comunicat de presă - Primăria Mihai Eminescu
Serviciile secrete americane au 180 de zile pentru a dezvălui ce știu despre OZN-uri
NASA a descoperit o bulă uriașă creată de om care protejează Pământul de radiații
Doctorul personal al Papei Francisc a murit din cauza complicațiilor provocate de Covid-19
Bancul săptămânii: Replica inspirată a românulu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaischi
Arhiepiscopul Argeşului spune că se va vaccina dup㠄cei din prima şi a doua urgenţă”
Madam Huncă continuă să facă legea în şcoli dar şi în IŞJ
Ioan Rotundu
Baronul PSD de Drăguşeni continuă să sfideze legea
Ioan Rotundu
Dosarul zilei . Dispute pe seama descoperirii unui mormânt
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă