Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4665
De la 07 Ianuarie 2003
122890314

Horoscopul săptămânii 14– 20.12.2020

  • 6 December 2020, 17:07
Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 debutează cu o Lună Nouă în zodia Săgetător, eveniment însoțit de o eclipsă totală de Soare în zodia amintită. Acest aspect ne aduce noi începuturi, însă în acord cu Destinul și karma noastră. Este vorba de schimbări de viziune, de noi convingeri și mentalități, noi principii care să ne conducă spre evoluție spirituală și progres. Însă, ca acestea să fie posibile va trebui să renunțăm la vechi tipare de gândire, să ne reechilibrăm anumite valori morale, să lăsăm în spate prejudecăți și mentalități învechite, iar ca asta să se întâmple va fi nevoie de intervenția Destinului.
Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 este foarte dinamică și încărcată de aspecte astrologice importante. Planeta comunicării, Mercur, aflată în zodia Săgetător, va face un aspect de susținere cu planeta acțiunii, Marte, aflat în zodia Berbec. Vom da dovadă de istețime, rapiditate în gândire, idei curajoase, îndrăznețe, însă există și riscul să ne grăbim în luarea deciziilor și să nu evaluăm atent riscurile. Pe de altă parte, chiar cu o zi înainte de a intra în zodia Săgetător, Venus, planeta iubirii, încă aflată în Scorpion, va face un aspect de susținere cu Marele Benefic al astrologiei, Jupiter, aflat încă în zodia Capricorn. Acest context ne va susține în zona relațională și sentimentală și ne va ajuta să ne dăm seama ce ne dorim mai exact de la partenerii nostri, fie de cuplu, fie de afaceri.

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au parte de o perioadă în care dorința de a-și schimba anumite concepții, valori morale va fi mare. Nativii vor trebui să lase în spate dogmele, principiile învechite după care s-au ghidat până acum și să facă loc unor noi mentalități, voit sau forțați de Destin. Partea bună este că nu vor avea doar inspirație și idei bune despre cum să se dezvolte, despre cum să progreseze, ci vor avea și curajul de a lua deciziile, important find să privească atât în ansamblu, cât și detaliile contextelor cu care se confruntă. Sentimental vor simți îmbunătățiri, odată ce Venus le va activa zodia, și vor fi atrași de persoane cu care împărtășesc aceleași idealuri, iar în cuplu vor dori să-și stabilească perspective de viitor comune cu partenerul. Berbecii vor trebui să se desprindă de niște proiectele de grup care îi țin pe loc și să-și canalizeze atenția către noi proiectele, mai ales în online..

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor trece printr-o perioadă care va aduce noi începuturi legate de viața intimă, poate o nouă raportare la o relație ascunsă, secretă, o aventură, dar și noi începuturi legate de modul în care se raportează la bunurile materiale și la banii partenerului. Sentimental, au curajul să vorbească și să clarifice ceva din trecut în relația cu partenerul de viață. Nativii vor vorbi despre viitorul relației în care se află, vor vrea să vadă dacă au idealuri comune cu persoana iubită, iar cei singuri vor fi atrași de persoane care e împărtășesc convingerile. Casa carierei și a aspirațiilor profesionale va fi activată de Saturn și Jupiter, deci va începe o perioadă de afirmare, în care Taurii vor face tot ce le stă în putință să-și atingă niște obiective propuse..

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de noi începuturi relaționale, fie că este vorba de închierea unei relații care le inhibă evoluția, unei relații în care idealurile de viitor sunt diametral opuse, fie că este vorba de trecerea la un alt nivel, poate chiar o cerere în căsătorie, în cazul nativilor care se bucură de o relație construită pe interese comune, pe valori morale și principii de viață comune. Cei singuri vor avea șansa de a începe o poveste nouă, dat fiind că Venus, guvernatoarea iubirii, va intra în sectorul relațiilor de lungă durată și, în plus, va forma un aspect de susținere cu Jupiter, guvernator al relațiilor nativilor. Nu este exclus să fie vorba de o relație karmică, poate chiar cu o persoană din anturaj, deci pașii atenți, raționali, vor fi de preferat acum. Jupiter și Saturn vor activa sectorul principiilor de viață și vor contribui la manifestări care cer schimbarea unor mentalități și convingeri pentru a evolua.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de noi începuturi în sectorul muncii și al sănătății. Nativii fie își vor schimba jobul, fie modul de raportare la sarcinile zilnice, la responsabilitățile de la locul de muncă, fie la program. Totodată, nativii vor negocia avantajos, vor avea curaj să-și exprime ideile și să se facă remarcați în carieră, vor avea îndrăzneala necesară pentru a face chiar o schimbare de direcție profesională. Cei care-și căutau un loc de muncă, acum se pot angaja. Va fi o perioadă solicitantă și de aceea este de preferat să fie atenți și la stilul de viață, să aducă îmbunătățiri pe cât posibil și să se odihnească mai mult. În plan sentimental au ocazia să-și îmbunătățească relația cu partenerul, să bată în cuie ceva pentru viitor. Jupiter și Saturn vor activa sectorul intim și al bunurilor materiale, semn că aici va fi nevoie de mai multă maturitate, responsabilizare dacă-și doresc oportunități de expansiune.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de noi începuturi în viața sentimentală care pot veni, de la caz la caz, cu o nouă relație pentru cei singuri, însă atenție că poate fi o relație karmică, pot veni cu posibilitatea de a deveni părinți, aspect care se poate traduce fie prin luarea acestei decizii, fie prin dialoguri cu partenerul care clarifică niște principii și convingeri în această direcție. Este o perioadă creativă, în care imaginația și simțul artistic pot aduce fel și fel de beneficii. Jupiter și Saturn vor activa sectorul relațiilor de lungă durată și al căsătoriei, dar și sectorul relațiilor profesionale, semn că aici este nevoie de mai multă maturitate și responsabilitate pentru ca oportunitățile să vină și nativii să facă progrese. Leii trebuie să învețe să ofere libertate partenerului și să caute să se asocieze profesional cu persoane cu care au viziuni comune, principii comune.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor traversa o perioadă dinamică în familie, însă odată ce Venus va activa acest sector prin ingresul său în Săgetător, nativii vor avea șansa să-și îmbunătățească relațiile cu cei dragi. Unii nativi pot avea ocazia să-și schimbe niște convingeri pe care le au vizavi de ideea de cămin, de familie, să-și schimbe niște mentalități legate de o locuință, de un bun de patrimoniu. Posibil să-și cumpere o casă, să vândă o moștenire, să negocieze un bun material, să-și facă un credit, o asigurare de locuință. Jupiter și Saturn vor activa sectorul muncii și al sănătății și vor cere nativilor maturizare, responsabilizare dacă-și doresc oportunități de avansare. Se cer schimbări în stilul de viață.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță vor trebui să lase în spate tipare de gândire învechite, mentalități prăfuite și vor tebui să învețe să comunice cu adevărat. Posibil să fie surprinși de mesaje, informații, dialoguri cu cei din jur. Pe de altă parte, nativii vor avea idei bune și vor da dovadă de curaj în a le pune în practică. În cuplu sunt mai deschiși și spun lucrurilor pe nume, comunicarea cu partenerul de viață se va îmbunătăți, iar cei singuri vor fi mai deschiși către flirt. Balanțele sunt îndrăznețe inclusiv în relațiile profesionale, cu asociații, partenerii de afaceri, colaboratorii. Zona de negocieri le va fi benefică săptămâna aceasta. Jupiter și Saturn vor activa sectorul iubirii, al relației cu copiii și al creativității, prin urmare nativii vor trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate, responsabilitate și maturitate în legătură cu aceste capitole din viața lor dacă-și doresc să primească oportunități.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de surprize financiare de tot felul, de la cheltuieli neprevăzute, la idei noi care să le aducă îmbunătățirea veniturilor. Unii nativi vor decide că este momentul să-și pună în practică talentele cu care au fost înzestrați și să le monetizeze. Este o perioadă favorabilă pentru negocierea salariului, a unei plăți primite în urma unei activități întreprinse, mai ales că nativii vor fi îndrăzneți și vor avea curaj să-și ceară drepturile. În cuplu pot lua niște decizii importante în urma discuției cu partenerul. Jupiter și Saturn vor activa sectorul familiei și al locuinței și vor cere maturizare, responsabilitate în aceste zone, dacă nativii își doresc ca oportunitățile să vină spre ei.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o eclipsă de Soare care se va petrece chiar luni în zodia lor, prin urmare nativii vor avea parte de surprize, situații neașteptate care vor aduce noi începuturi în viața personală, dar și în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. Cel mai probabil ceva din trecut trebuie încheiat pentru ca o relație să funcționeze. Săgetătorii vor avea idei mărețe, vor avea curaj să-și pună în practică planuri îndrăznețe în urma cărora să facă progrese remarcabile. Venus le va activa zodia și nevoia de îmbunătățire a vieții sentimentale va crește. Mulți nativi vor relua teme de discuție cu persoana iubită, cu copiii, iar cei singuri vor flirta cu elan, cu convingerea că vor cuceri. Ideile creative și artistice vor fi puse în practică acum. Jupiter și Saturn vor activa sectorul comunicării și vor cere nativilor responsabilizare și maturizare în dialoguri, în modul în care socializează cu cei din jur. Vor face o revoluție la nivel de idei și tipare de gândire, totul în scopul progresului, al evoluției intelectuale.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea nevoie de mai multă odihnă, de liniște pentru că la nivel mental vor exista fel și fel de gânduri, frământări despre cum să facă lucrurile să funcționeze. Nativii vor avea idei bune, dar și îndrăznețe despre cum să rezolve o situație cu familia sau cu locuința. Va fi o perioadă bună să se desprindă de trecut, de amintiri, de traume, frici, vicii, dependențe și obsesii. Capricornii le vor raționa altfel și le vor integra din punct de vedere emoțional. Saturn. Guvernatorul lor, le părăsește zodia după 3 ani în care le-a adus lecții de maturitate, lăsându-i acum să le pună în practică și, alături de Jupiter va activa sectorul financiar. Capricornii vor deveni mai conștienți de valoarea talentelor lor personale și vor dori să le monetizeze. În plus, vor lupta pentru a-și crește veniturile, dar pentru ca oportunitățile să vină va fi nevoie de responsabilizare și lucru în echipă.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi începuturi în ceea ce privește sectorul prietenilor și al proiectelor de echipă. Nativii vor avea idei bune, îndrăznețe, curajoase despre cum să facă lucrurile să funcționeze profesional. Este o perioadă în care noi persoane pot intra în viața lor, își pot face noi cunoștințe cu care să împărtășească convingeri și viziuni comune și alături de care să-și atingă idealuri. Sunt susținute planurile alături de prieteni, dar și acțiunile umanitare. Cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj. Jupiter și Saturn, guvernatorul lor secundar, își încep săptămâna aceasta tranzitul prin zodia lor și vor cere mai multă seriozitate, maturizare și responsabilizare vizavi de viața personală. Va începe o perioadă de schimbări, de noi oportunități și progres.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au parte de surprize și răsturnări de situație care vor aduce noi începuturi în sectorul carierei. Viața profesională se schimbă, ideile nativilor se schimbă și pot avea noi viziuni despre cum să-și atingă un obiectiv. Ceva vechi, nefolositor poate fi lăsat în spate pentru a face loc noilor strategii. Mulți nativi pot fi investiți într-o funcție, pot schimba direcția în carieră și pot avea idei bune și îndrăznețe care să le aducă o reală îmbunătățire a imaginii. Talentele de negociator pot ieși în evidență acum. În cuplu pot discuta cu partenerul pentru a-și restabili unele convingeri, idealuri de viitor, vor discuta despre obiectivele pe care le au în doi. Jupiter, guvernatorul lor secundar, și Saturn vor activa o casă a introspecției și vor cere nativilor mai multă atenție la gândurile lor, la somatizări, la odihnă și la starea de sănătate. Va începe o perioadă de maturizare vizavi de trecut. Acesta trebuie lăsat în spate pentru ca Peștii să se bucure de oportunități, de evoluție spirituală și progres.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Când peştişorul de aur n-aude dar le potriveşte
O reparaţie politico-morală îndreptăţită
Ioan Rotundu
Peştele din iazul Dracşani este infestat cu pesticide şi metale grele
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Tradiţii Pierdute
Pomana porcului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog