Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
685
De la 07 Ianuarie 2003
112822531

Horoscopul săptămânii 16 – 22.11.2020

  • 14 November 2020, 19:43
Berbec
Cu sprijinul prietenilor, puteți achita datorii și vă puteți ușura de sponsabilități împovărătoare. În acest sens, în perioada 13-15 noiembrie, acționați mai dinamic și cu mai mult succes. Schimbările favorabile pot apărea într-o carieră, cauzate de o coincidență norocoasă și de sprijinul susținătorilor. Tot aceasta este o perioadă favorabilă pentru aventurile romantice, pentru transformarea relațiilor existente, precum și pentru întâlnirile cu oameni noi. Trebuie însă păstrată o reținere în planul emoțional, deoarece uneori chiar voi puteți provoca conflicte și puteți speria potențialii parteneri și iubiți cu inițiativă. După 18 noiembrie, va crește creativitatea și vitalitatea, iar datorită mobilității, sociabilității și ideilor noi, atrageți oameni interesați de voi, capabili să vă ajute să descoperăți noi laturi ale talentelor voastre profesionale. Veți fi în atenția celor din exterior, a șefilor în special, iar acolo va trebui să acceptați noi sarcini care nu vă convin, căci vă strică planificarea curentă.

Taur
Datorită partenerilor, veți găsi noi activități care vor ajuta la dezvoltarea unor talente cărora nu le-ați acordat importanță până acum. Luați în seamă ideea că interesul pentru filozofie, călătoriile pot deveni nu numai o ocupație pentru petrecerea timpului liber, ci și principala afacere a vieții. Succes pot avea și aceia care lucrează în activități educaționale și didactice,în diplomație și jurisprudență. Mulți vor fi interesați de cooperare, așa că trebuie să acționați în direcții de noi planuri și proiecte. Ultimele 3 zile puteți experimenta transformări semnificative în sfera emoțională, ceea ce poate fi dificil și uneori dureros pentru că deciziile de luat pot provoca îndoieli. Dacă o să văa aflați în astfel de situații, eu zic să cereți sprijinul din partea persoanelor competente. Va fi însă un timp bun pentru achitarea de datorii vechi, de rezolvare de probleme de altădată, de corectare de greșeli sau de rupere de vechi relații care au încetat să vă satisfacă.

Gemeni
Noile planuri creative și contactele din această perioadă sunt ineficiente, deci este mai bine să le amânați pentru când veți avea motive să vă simțiți mai încrezători. Abia atunci veți putea să participați la proiecte și evenimente colective, să descoperiți oameni noi care să vă dea sugestii bune. În schimb, în primă fază să luați în calcul ideea că ce se va petrece până pe 14, are ca scop să înțelegeți oamenii din jur, să îi ascultați, adică va fi o perioadă de testare a forței relației. Contradicțiile și intrigile care apar vor arăta punctele slabe ale acestor conexiuni și veți ști în final cine e gata să ofere o mână de ajutor și cine ține cont doar de bârfe și calomnii. Este mai bine să nu intrați în conflicte deschise și să rămâneți neutri. Odată cu această curățenie în relații, pot apărea și întâlniri deosebite, care pot da naștere la noi legături cu potențial. Chiar și așa, norocul va veni tot prin prieteni și parteneri de încredere, astfel încât veți putea aduce în viață voastră schimbări serioase și plăcute.

Rac
Veți fi gata să demonstrați calitățile unui lider, să aveți inițiative, să conduceți unele afaceri noi fără teama de responsabilitate, deci să fiți activ implicați în zona socială. Veți fi mai creativi și veți putea consolida mai bine construirea bazei materiale. Bunul simț financiar și flerul vor ajuta la găsirea de noi parteneri, sponsori, la încheierea de tranzacții și proiecte profitabile. Sunteți susținuți și de noroc, așa că sunt posibile câștiguri la bursă ori jocuri de noroc. Dacă nu, atunci câștiguri prin dezvoltarea de hobby sau prin copii. La final de săptămână veți deveni poate și mai calmi,mai relaxați, dar mai inteligenți în acțiune. Va fi important să depuneți eforturi considerabile pentru păstrarea armoniei în relații, eventual să restabiliți legături rupte. Spun asta, pentru că este nevoie să vă rezolvați sentimentele și dorințele, știut fiind că aveți o sferă emoțională instabilă. Dacă veți reacționa mai brusc la nedreptăți și critici, acordând uneori prea multă importanță acestui fapt, veți avea de pierdut. Acesta chiar poate fi un obstacol real în comunicarea cu ceilalți, inclusiv cu iubiții și copiii.

Leu
Vor fi și invidioși care vă doresc răul și pot submina autoritatea, pot țese intrigi din cauza cărora se poate încheia un fel de relație cu colegii sau prietenii. Nu este momentul potrivit pentru a rezolva probleme controversate, pentru a începe noi activități, pentru a semna contracte și pentru a găsi noi afaceri ori legături prietenoase. Informațiile primite în acest moment vor necesita verificare atentă și înțelegere. Multe pot fi ascunse printre rânduri și, dacă vă scapă detalii, asta poate duce la complicații pe viitor. Abia în ultima zi de perioadă, vă puteți simți mai încrezători. Atunci va fi un moment mai favorabil pentru activități sociale, pentru proiecte financiare și chiar pentru relaxare și divertisment. Vă veți putea folosi activ talentele, veți pune în aplicare idei creative vechi și veți arăta abilități organizaționale într-un mod nou. Prin urmare, comunicarea și întâlnirile, pot fi foarte utile pentru avansarea viitoare în afaceri, consolidând legăturile de dragoste și statutul material.

Fecioară
Discuții despre idei și planuri, despre călătorii, pot fi obositoare, însă vor fi necesare pentru dezvoltarea carierei mai târziu. Până pe 19 noiembrie, veți avea nevoie să învățați ceva, pot fi necesare cunoștințe suplimentare și aprofundate. Sugerez inclusiv cursuri de scurtă durată măcar. Curiozitatea sporită poate duce atenția asupra călătoriilor, evenimentelor sociale, către noii cunoscuți, astfel încât, această perioadă poate fi plină de evenimente interesante. Finalul perioadei devine mai liniștit, astfel încât reduceți motoarele, activitatea și puteți să vă dedicați mai mult timp pentru voi, pentru cei dragi și pentru activitățile preferate. Talentul diplomației sau chiar calitatea de psiholog,va fi util pentru a rezolva conflicte, dispute, pentru a construi relații cu șefii și colegii și pentru a face conexiuni strategice. Nu de alta dar, pe viitor ele vor influența profesia. Tot atunci, veți putea rezolva din treburile casnice, puteți lucra la casă, puteți semna contracte pe termen lung, puteți atrage colaborări și parteneri.

Balanţă
După evenimente dinamice din primul decan de lună, vă veți putea bucura de rezultatele muncii. În același timp, mulți nativi vor fi atrași de divertisment, de relații amoroase și romantice, de căutarea plăcerii, a jocurilor, a confortului și îmbunătățire a condițiilor de viață. Meritele din trecut ale acelora care au depus efort, îi vor ajuta să finalizeze cu succes proiecte anterioare, să rezolve probleme care au împiedicat avansarea. Veți avea și timp pentru familie și vă veți dedica de bunăvoie celor dragi. Evenimente neașteptate se vor ivi, iar în urma lor, voi o să schimbați tactica comportamentului, veți căuta să vă eliberați și să deveniți mai independenți. Nu vă temeți să vă asumați riscuri, ci acționați cu curaj!.

Scorpion
Puteți deveni lideri, centru de atracție, apărători și patroni înfocați ai mediului vostru înconjurător. Puterea și autoritatea pătrunzătoare vor ajuta să deschideți ușile oricărui birou, extinzând astfel cercul cunoscuților de afaceri ori să găsiți acceptare a ideilor de către șefii voștri. În plus, căutarea de noi modalități de a câștiga bani și o altă carieră stimulează începerea unor proiecte de afaceri promițătoare. Întâlnirile și discuțiile, acțiunile comune cu alții vor fi productive. În schimb, feriți-vă de lăcomie, abțineți-vă de la tranzacții imobiliare și investiții majore! Drumurile scurte nu vă favorizează, iar energiile astrale slăbite acolo pot sugera inclusiv accidente, iar în cel mai bun caz, nerezolvarea problemelor pentru care ați plecat în călătorie. Teoriile și subiectele pe care le veți susține cu vehemență nu sunt cele realiste, așa că ați face bine să le revizuiți.

Săgetător
Tensiunea în relațiile cu ceilalți poate reduce importanța voastră într-o cauză comună, așa că luați-vă gândul de la posibilitatea de a conduce voi vreun proiect în echipă. Veți avea de muncit ca să vă demonstrați competența și să accedeți la drepturi de profit. Oricum, este mai bine să amânați afacerile și întâlnirile importante pentru după 19, iar până atunci, să vă dedicați timpul activităților individuale. Medical, vă sfătuiesc să acordați multă atenție nutriției adecvate, exercițiilor fizice și întăririi sistemului imunitar. Spre final de săptămână, veți simți o creștere a vitalității,a șa încât veți fi gata pentru noi acțiuni și realizări. Vă veți gândi mai mult la viitor, veți face noi planuri și veți fi hotărâți să vă ocupați de implementarea lor. Aceasta va fi o perioadă de activitate intelectuală, succes academic, activitate științifică. Deși proiectele vechi vor aduce profit, va fi important atunci să dați dovedadă de calități de organizator ,lider în noi domenii. Întâlnirile și negocierile pot fi extrem de dinamice, dar nu întotdeauna conduc la rezultatele dorite. Prin urmare, nu trebuie să așteptați totul de la parteneri și de la alții, ci să vă bazați pe voi.

Capricorn
Veți putea să folosiți relațiile și conexiunile eficient, veți primi sprijinul celorlalți pentru a vă realiza visele. Sprijinul prietenilor va contribui la consolidarea spiritului, a încrederii și a sentimentului valorii de sine. Veniturile și oportunitățile pot crește, veți putea cumpăra lucruri de valoare, puteți extinde conexiunile sociale, puteți avea publicitatea și vă puteți crește afacerile. Nu trebuie să vă lăsați distrași de la obiectivele importante, mai ales că rudele și prietenii pot necesita atenție, participare și sprijin. Relațiile afective se pot dezvolta, planurile comune și obiectivele pot apropia inimile și sufletele. Spre finalul perioadei, potențialul de sprijin astral va slăbi puțin, cazurile vechi și problemele nerezolvate vor reveni, starea de sănătate precară și scăderea interesului pentru muncă vor obstrucționa activitatea. Concentrați-vă atunci doar pe cele mai importante proiecte, ca să nu pierdeți timp și bani. Este foarte important să rezolvați la timp problemele, fără a le amâna până mai târziu, deoarece chiar și greșeli minore și calculele greșite pot avea consecințe neplăcute.

Vărsător
Grijă, căci situațiile tensionate în comunicare pot persista, lucru care vă dă nesiguranță în dorințe și priorități! Există riscul să nu luați decizia corectă. Sau, dacă veți împărtăși altora ideile încă nepuse în practică, stârniți invidii sau veți fi copiați în munca voastră. După 18 încolo, veți fi mai hotărâți și în același timp veți demonstra calitățile unui lider într-un mod complet neașteptat. Acest lucru va permite un avantaj, luarea unei poziții superioare și veți câștiga respectul altora. Energia lor va crește și va oferi posibilitatea de a vă folosi carisma, magnetismul, nu numai în relațiile amoroase, ci și în cele de afaceri. Este un factor important în consolidarea legăturilor, atât în viața personală, cât și în relațiile cu prietenii, familia, cei dragi și colegii de muncă.

Peştii
Va veni moment propice pentru a vă extinde sferele de influență, pentru a atrage parteneri străini, pentru a evolua spiritual, pentru a întâlni profesori ori mentori. Va fi o bună perioadă pentru succes și recunoaștere în activitățile educaționale sau științifice, în tot ce presupune creativitate. În probleme financiare este posibil să nu fiți atât de norocoși, ci să cheltuiți mult, să plătiți în exces, mai ales între 15-19 ale lunii. Lipsa finanțării și a sprijinului poate duce la melancolie. Dacă reușiți să rezolvați conflictele și să faceți față ambiției excesive, calitățile voastre vor fi mai apreciate. Prin urmare, doar așa puteți primi oferte profitabile. Puteți primi vești neplăcute despre un prieten și bine ar fi să vă luați din timp măsuri de protecție emoțională și curățire energetică. Nu de alta, dar sunteți mai vulnerabili și preluați ca un burete greutatea altora.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Soluţia blondei în cazul unui viol
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Lumea lu' Rotundu: Noaptea muzeelor
Autorizaţiile şi controalele la români
Ioan Rotundu
Câinele de pază al democraţiei are botniţă,iar minciuna înfloreşte
Ioan Rotundu
Frica şi magistratul aservit politic păzesc bostănăria PSD-ului
Ioan Rotundu
Leac contra otravei împrăştiată de către impostorii din Pro România
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă