Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
30033
De la 07 Ianuarie 2003
93569806

Horoscopul săptămânii 2 – 8.98.2019

  • 1 September 2019, 11:50
La modul general, în săptămâna 2 – 8 septembrie 2019 ne vom întoarce atenția către casă și familie, către propria persoană și vom căuta mijloace cât mai rentabile și eficiente de a face bani folosindu-ne de propriile noastre capacități și abilități, de propriile noastre talente. Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec Nu este o săptămână favorabilă deciziilor majore, iar cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie pe cât posibil mai puțin impulsivi. O stare de confuzie va amprenta aceste zile și este de preferat ca nativii să se ocupe mai mult de propria persoană, dar și de casă și familie, să facă ordine în viața lor, începând de la locuință și până la relațiile și parteneriatele pe care le au cu cei din jur.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună, favorabilă carierei și ascensiunii profesionale. Nativii ar trebui să fie mai flexibili în luarea deciziilor, dar și mai organizați și disciplinați în acțiuni, mai ales dacă au un țel stabilit. Este recomandat să accepte ajutorul celor din jur, dar să preia inițiativa, să preia frâiele propriei vieți.

Gemeni
Întreaga săptămână, cei născuți în zodia Gemeni se frământă cu privirea la o situație financiară. Nativii pot aștepta o sumă de bani care întârzie să vină, însă este un bun moment pentru a învăța lecția răbdării. Pe de altă parte, nativii vor primi un ajutor neașteptat de la o persoană și situația îi poate ajuta să-și schimbe viziunea și modul de abordare, astfel încât să ajungă mai repede la un obiectiv stabilit.

Rac
Pentru nativii din zodia Rac această săptămână evidențiază o problemă financiară pe care nativii fie știau că o au, fie se așteptau să apară. Posibil ca unele demersuri legate de bani să fie blocate, însă cu tact și diplomație, prin dialog calm, se poate rezolva. Este o perioadă bună pentru a reașterne echilibrul în relația de cuplu, dar și pentru a se pune mai mult în evidență la locul de muncă.

Leu
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de conflicte, dialoguri acide la locul de muncă. Cineva din anturajul profesional le pune obstacole sau râvnește la o funcție pe care nativii o dețin și astfel va încerca să-i pună într-o lumină defavorabilă. Nu este exclus ca nativii să-și schimbe jobul sau să se mute în alt departament, dar va fi vorba de o schimbare benefică pe termen lung.

Fecioară
Pentru cei născuți în zodia Fecioară, această săptămână vine cu interes și griji pentru familie. Nativii fie se vor afla la mijloc într-un conflict și vor fi nevoiți să fie mediatori, fie ajutorul le va fi solicitat și vor trebui să renunțe la planurile lor pentru a răspunde prezent. Este recomandat să se pună pe primul loc, să-și respecte programul stabilit și să nu renunțe la propriile nevoi șo necesități, la propriile planuri pentru a le face pe plac altora.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță pot deveni foarte conflictuali în această săptămână și cu greu vor reuși să-și îndeplinească obligațiile, dar și să intre în grațiile cuiva. Posibil să fie nevoie să-și rezolve niște situații cu actele, să trebuiască să legalizeze ceva, un document și să aibă contact cu instituțiile statului. Nici în plan financiar veștile nu vor fi prea bune. Pot apărea cheltuieli neprevăzute. La locul de muncă au șansa să se pună în evidență printr-o idee, printr-o decizie care va atrage admirația superiorilor.

Scorpion
Nativii din zodia Scorpion au șansa în această săptămână să-și consolideze povestea de iubire sau să înceapă o nouă relație bazată pe sprijin reciproc, respect și înțelegere. În plan financiar veștile sunt bune și nativii pot primi un ajutor material, o sumă de bani neașteptată. De asemenea, la locul de muncă vor avea parte de susținere, iar cei care își doresc să facă o schimbare de carieră pot fi susținuți de astre în această perioadă.

Săgetător
Nativi din zodia Săgetător reușesc în această perioadă să-și urmeze cu strictețe nu doar programul stabilit, ci și planurile pe care le au astfel încât se vor apropia foarte mult de îndeplinirea unui țel, de atingerea unui obiectiv, cel mai probabil profesional sau legat de o afacere personală. În plan sentimental veștile sunt foarte bune. Nativii fie reușesc prin comunicare să redreseze o situație în cuplu, fie întâlnesc o persoană de care se îndrăgostesc și aspectul se poate petrece într-o călătorie, într-o delegație sau prin intermediu unui curs, seminar.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn stau foarte bine la capitolul comunicare și negociere și pot reuși să se împace cu membrii familiei cu care au fost în conflict până acum, pot primi vești bune legate de zona profesională și cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja. Relația cu persoana iubită poate deveni mai bună și nativii își pot sprijini partenerul într-o situație care îi vizează rudele. Este o perioadă în care Capricornii își pot da seama ce anume le place să facă și pot scoate bani dintr-o pasiune, un hobby. În alte cazuri poate fi vorba de o primă, un bonus sau creșterea unui comision.

Vărsător
Este o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Vărsător din punct de vedere profesional. Nativii se pot înscrie la cursuri și seminarii de dezvoltare, pot obține niște diplome care să-i ajute să avanseze la locul de muncă. Susținerea și sprijinul, inclusiv financiar, pot veni din partea unui membru al familiei. Se cere atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă ca urmare a invidiei. Diplomația poate fi de ajutor în anihilarea acestora.

Peştii
Nativii din zodia Pești sunt sfătuiți să fie prudenți în cheltuieli și să evite achizițiile majore, mai ales dacă intuiția le transmite astfel de mesaje. Investițiile de acum se pot dovedi nerentabile ulterior. Se întrevăd vești bune din străinătate sau reluarea unei legături cu o persoană din străinătate. Dacă este vorba de o fostă iubire, șansele să se mai concretizeze ceva sunt slabe. În continuare, nativilor Pești li se cere mai mult interes pentru zona profesională.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Bancul săptămânii: Replică pe măsura întrebării
Ce semnificaţie poate avea pentru Botoşani Congresul PDL
Ioan Rotundu
Dinamica economiei : Lucrare geografică
De azi, invincibilul comisar şef Aioanei a ajuns un simplu executant
Ioan Rotundu
Congresul PDL cu cele două discutabile componente ale sale
Ioan Rotundu
Nu, ministrule Budăi, aţi dat o mică parte din ce-aţi furat!
Ioan Rotundu
Comunicat de presă ANAF Botoşani
Atitudinea golănească de baron local a primarului din Suliţa
Ioan Rotundu
Dimensiunea dezastrului financiar creat de Guvernul PSD ia noi proporţii
Finanțele vor să împrumute aproape 4 miliarde lei, în septembrie. O emisiune are scandența în 2031
Târzioru, suspectat că ar pune la cale salvarea fostului poliţist Achiţenei
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 6.09.2019
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă