Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3832
De la 07 Ianuarie 2003
114833464

Horoscopul săptămânii 25 – 31.01.2021

  • 24 January 2021, 18:11
Berbec
Spiritul schimbării timpului vă va permite să vă regândiți mult viața de până acum. Dar pentru a vă dezvălui potențialul, încă nu e momentul. Trebuie să vă adunați gândurile, să dezvoltați o strategie de acțiune în continuare și să faceți asta e nevoie de pace și intimitate. Nu vă grăbiți să vă împărtășiți deocamdată gândurile altor persoane, pentru că nu toată lumea vă poate înțelege. Situațiile în care veți fi puși sunt schimbătoare, când veți traversa dificultăți, când astrele vă vor ajuta să faceți față. Multe pot depinde și de starea de spirit, dar și de starea de sănătate. Curiozitatea și disponibilitatea pentru schimbare continuă și vi se permite să intrați în contact cu oameni care sunt diferiți de cei care formează cercul social obișnuit. Fiți atenți, pentru că nu toți vor apărea în calea voastră cu intenții bune!

Taur
Dacă o să vă aflați în situații neobișnuite sau de neînțeles, probabil puteți să vă simțiți la început blocați în voi înșivă. Recomand disponibilitate în a percepe și a accepta cu atitudine deschisă noul în viața voastră, fără regretele trecutului, căci asta vă permite să simțiți din plin esența vieții, să vă predați impulsului și valului de sentimente. Puteți fi mai mult decât mulțumiți alături de unul dintre prietenii de încredere sau poate că veți avea un interes deosebit față de cineva din anturajul larg al acestui prieten. Dorința de a experimenta ce este interzis, de a rupe tabuurile existente se va dovedi a fi puternică, dar de scurtă durată. Sentimental, nu sunt excluse conflictele, clarificarea de relații și rezolvarea problemelor fundamentale. Încercați să direcționați aceste flăcări de indignare și emoții negative spre o direcție pașnică, spre rezolvarea problemelor de uz casnic de exemplu.

Gemeni
Unele tendințe ale săptămânii trecute continuă să se manifeste și de data asta. Astfel, veți simți o dorință irezistibilă de a evada din mediul familiar și a vă lua lumea-n cap cum s-ar spune. Va exista un interes deosebit pentru continuarea educației voastre, pentru studierea altor culturi sau căutarea unei filozofii diferite a vieții. Dar ca să experimentați mai bine spiritul vremurilor care se schimbă rapid, aveți nevoie de o restructurare internă și externă. Unii nativi se pot simți amenintați cu pierderea proprietății, cu daune neașteptate la domiciliu sau la aparatura din casă. Nu vă lăsați pradă și nu prelungiți nemulțumirile, căci ele vor dispărea într-o săptămână, două. De asemenea continuă varianta călătoriilor pe tărâmuri îndepărtate, unii plecând la muncă, alții având obligații de rezolvat la drum. În curând aceștia vor lucra departe de casă, vor construi relații cu oameni din alte țări, vor face excursii, iar toate vor deschide noi perspective.

Rac
Continuă nerezolvarea de probleme sau chiar apariția altora noi. Faceți o ordine a priorităților, preocupați-vă de ele în ordinea importanței, poate mai curând de cele vechi. Dacă ați început școala, eu zic să nu tratați cursurile cu indiferență ori să puneți distracția pe primul loc, căci regretele vor fi tardive apoi. Setea de noi descoperiri, de informații, de cunoștințe, de căutarea altor idealuri prin mentori și profesori spirituali au un impact negativ. Vă avertizez că puteți cădea sub influența altcuiva și nu doar acum, ci riscul există și mai departe. Dacă sunteți gata să vă asumați responsabilitatea pentru viitorul vostru, atunci va fi mai ușor să evaluați într-adevăr evenimentele care au loc și să reacționați cum trebuie la acestea. Învățați autodisciplina, fiți rezonabili și abordați o percepție realistă asupra vieții!

Leu
Întrebările despre dragoste și înțelegerea sentimentelor vor fi mult mai importante pentru voi decât restul deprobleme. În anumite privințe sau situații, ele pot fi destabilizatoare asupra psihicului vostru. Poate că îndoielile și ezitările vor începe să dea naștere unor gânduri nemulțumitoare referitoare la cum vă merge în căsătorie. Nativii singuri ar trebui să fie mai atenți cu admiratorii care au atitudini cu care nu sunt obișnuiți. Altfel, puteți intra într-o situație de criză sau vă puteți confrunta cu manifestarea agresiunii, fie ea și verbală. Obsesia unei pasiuni violente din partea cuiva sau a unor extreme în manifestarea sentimentelor poate duce la consecințe imprevizibile, chiar și la duritate. Pentru cei necăsătoriți, dar care au o relație de ceva timp, se pare că dorința de a fi subordonați partenerului de relație va crea obstacole serioase. Depășirea liniei de graniță dintre pace și război este ușor de trecut, iar asta vă va afecta sentimentele.

Fecioară
Vechile contradicții se vor resimți, dar mulți nativi pot percepe în mod diferit lucrurile ca până acum. Veți fi încântați de amănunte pe care nu le-ați fi observat înainte, iar în unele situații veți trata cu ignoranță valorile general acceptate, chiar și atunci când ele sunt corecte. Se pare că acum nativul este înclinat să rupă convenția și să încalce regulile, aducându-și în primul rând probleme pentru sine însuși. Dintre numeroasele întâlniri personale sau profesionale, nu veți obține niciun beneficiu, deoarece pentru cea mai mare parte a săptămânii înțelegerea reciprocă cu alte persoane va absenta. În momente dificile vă sfătuiesc să contactați prietenii adevărați, aceia care vă vor ajuta în orice și întotdeauna. Nu sunt excluse disputele și certurile cu partenerii, procesele și procedurile judiciare. Toate vă pot obosi ori puteți deveni nemulțumiți de voi și de mediul apropiat în care vă desfășurați activitatea. Atenție la ziua de 28, căci pare a fi cea mai nefavorabilă! Nu reacționați impulsiv!

Balanţă
Partenerul de căsătorie va începe să vă înconjoare cu atenție, oferindu-vă posibilitatea de a vă relaxa emoțional. Veți comunica mai mult decât de obicei, discutând nu numai afacerile familiei, ci și evenimentele care au loc în viața rudelor. Chiar este posibil ca una dintre ele să aibă nevoie de ajutorul vostru și va trebui să vă deplasați într-un alt oraș pentru a rezolva problemele. Relația sentimentală cu cineva dintre colegi poate duce la clarificarea acestei legături. Poate veți afla ceva sau veți auzi informații secrete care ies brusc la suprafață, iar atunci o să vă gândiți serios la adevăratele valori ale relațiilor umane. Dacă relația pe care o aveți nu implică și jobul, atunci ea traversează o perioadă frumoasă, care vă va plăcea. Povestea de dragoste se va dezvolta în tonuri pozitive și veți ajunge cu ușurință la o decizie comună în orice chestiune. Fiți originali, iar persoana iubită va aprecia asta.

Scorpion
Evenimente pline de bucurie vă așteaptă din zona de îngrijire a copiilor, a celor dragi, prin participarea directă la viețile și faptele lor, prin educația și creșterea tinerei generații, precum și contribuind la activitatea creativă. Toate acestea ar trebui să le luați în considerare acum. Dacă vă gândiți cum să începeți să vă construiți propria fericire, se pare că succesul vine împreună cu creșterea creativității. Prietenii și patronii din trecut pot ajuta de asemenea la consolidarea fundației vieții voastre. Atenție însă, căci, în paralel cu succesele se va simți în spatele vostru tendința unui control ilegal, nedrept, nu cel mai bun posibil. Cineva poate încearca să intervină în viața și afacerile voastre și aranjează intrigi din spatele scenei. Aveți grijă, nu vă arătați veniturile oricui, evitați contactul cu mâinile necurate sau cu persoane fără scrupule și necinstite! Dacă o veți face, riscați să stârniți invidii majore, care poate nu vor rămâne fără urmări. De asemenea, dacă sunteți în postura de a manevra banii altora, fiți cu grijă cum îi gestionați! A călca pe bec acum, a face investiții proaste, afectează viitorul.

Săgetător
Vine o perioadă în care veți putea să eliberați toate nemulțumirile pe care le-ați acumulat de multă vreme. Stările de dualitate și neînțelegere vor fi un lucru de domeniul trecutului dacă o să puteți discuta diferențele existente și nu o să respingeți alte opinii. Credința în propria putere și o viziune obiectivă a lucrurilor vă vor ajuta să vă simțiți mai liberi și să vadeți perspectivele mai clar. Începând cu sfârșitul săptămânii, atenția trebuie să fie dedicată casei, afacerilor personale, planurilor financiare, achizițiilor. Atenție la bani în ziua de 28! Sunteți ocupați cu o mulțime de activități interne, cu pregătirea unor proiecte mari, cu participarea la evenimente semnificative, dar încercați să oferiți și celor dragi timp. Venus și Jupiter, cei doi benefici ai zodiacului, sugerează faptul că echilibrul îl puteți găsi seara acasă, alături de persoana iubită. Norocul însoțește acele relații care sunt în curs de dezvoltare și, de asemenea, noile cunoștințe au potențial de durabilitate.

Capricorn
Aveți grijă când călătoriți, deoarece se menține riscul la drum și săptămâna aceasta. Vestea bună-i că, treptat, găsiți o cale de ieșire din perioada problemelor și a pierderilor. După dificultățile trecute, vin compensarea, profitul și rezolvarea situațiilor financiare. Cei dragi vor contribui din plin și vă vor ajuta să faceți față. În iubire poate izbucni cearta din nou, având ca motiv, în cel mai bun caz, un sistem diferit de valori, iar în cel mai rău caz, cu bani, creanțe de natură financiară. Cum se va termina acest lucru este imposibil să se prevadă în prognoza generală. Totuși, trebuie să ne amintim că, fiecare conflict bate un alt cui în capacul sicriului dragostei. Evenimentele care au loc în viața rudelor sau a vecinilor nu vă vor lăsa indiferenți. Nu contează cât de greu este pentru voi în aceste zile, dar încercați să țineți pasul cu evoluțiile și să oferiți asistența care va fi în puterea voastră. Poate că unii vor avea o situație de tensiune cu fratele sau sora, o ceartă cu unul dintre prieteni. Încercați să nu treceți la bârfă și să nu pierdeți timp prețios pe convorbirile goale și lungi de la telefon.

Vărsător
Poate că veți avea hobby-uri neașteptate sau o dorință puternică pentru creativitate, scriere și actorie. Dacă vă descoperiți talentul de designer de interior sau vestimentar, atunci nu mai trebuie să cheltuiți prea mulți bani pentru a vă cumpăra lucruri la modă. Le faceți singuri. Atitudinea față de dragoste se va schimba, ceea ce însă nu va fi permanent. Fascinați de noutatea aventurii, vă veți răci rapid de actualele partenere, ceea ce va duce la conflict în relație. Claritatea sentimentelor va fi dată prin reconciliere de după furtună. Chiar era nevoie de un precedent, adică de o ceartă calitativă bună? Nu uitați că puterea voastră de a stăpâni cuvântul face multe. Cuplurile divorțate sau aflate în proces încă nu pot rezolva problemele de proprietate care, în primul rând se referă la locuințe. S-ar părea că totul a fost deja hotărât, dar chiar și după aceea voi aveți pretenții și credeți că vă datorează încă ceva persoana.

Peştii
Dificultățile din săptămânile anterioare vă pot lipsi de încrederea obișnuită în abilitățile pe care le dețineți. Unele circumstanțe vă pot face o persoană mai închisă, dar asta nu va împiedica să țineți sub control evenimentele care au loc în viața voastră. Uneori veți fi nevoiți să vă apărați punctul de vedere, căci nu o să puteți rezista la declarații cinice sau critice ale altcuiva. Trebuie să faceți față nervozității și anxietății în orice moment, să puneți lucrurile în ordine, să așezați gândurile și să ajustați acțiunile. Deschiderea adversităților și acordarea unei mari atenții acesteia, poate provoca stări interioare grave. Mai bine ignorați! A vă subestima puterea spiritului acum și capacitatea de a supraviețui în cele mai dificile situații, este periculoasă, pentru că, indiferent de dificultățile pe care le întâmpinați, le veți depăși. Mai bine ați încerca să ajungeți la punctele slabe ale competitorilor voștri. Prin alunecarea caracteristică, veți putea atunci să evitați ce v-ar putea ei pregăti.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Logoree feminină
Răfuielile ţigăneşti sunt doar una dintre consecinţele corupţiei
Ioan Rotundu
Tăriceanu, inculpat oficial în dosarul mitei de 800.000 de dolari
Primăria Corni - anunţ angajare
Dosarul zilei: Învăţământul botoşănean în impas
USR - partid nou cu metehne vechi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă