Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Horoscop
Umor
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4770
De la 07 Ianuarie 2003
114834402

Horoscopul săptămânii 28.12.2020 – 3.01.2021

  • 27 December 2020, 14:42
Berbec
Sunt zile care vă vor permite să vă întoarceți la rutina obișnuită, dar cu abilități și experiențe unice. În sectorul muncii, aceia care au propria lor activitate, firmă, ar trebui să aibă grijă de problemele legale și să se gândească la o extindere a proiectelor existente, dar nu în detrimentul propriilor eforturi. Perioada este favorabilă planurilor și proiectelor pe termen lung. Cei care sunt angajați trebuie să identifice clar domeniile prioritare ținând cont de noile cunoștințe. Nu trebuie vă temeți de măsurile drastice, doar că trebuie să le gândiți în detaliu! Pe planul afectiv, nu ar trebui să luați decizii pripite, dar trebuie să acționați cu încredere și cu putere. Acesta este un moment minunat pentru o reîncărcare de energii in familie, dar nu e cea mai bună perioadă pentru a primi oaspeți în vizită. În cuplu trebuie să se păstreze vie prietenia, să acceptați socializarea și întâlnirile cu prietenii în grupuri mai mari, dar și să vă bucurați de ceva recompense și daruri ale șefului de Crăciun

Taur
Puteți privi calea parcursă până în prezent și veți înțelege că e corectă si bună și ce perspective vă așteaptă. Vă sfătuiesc să aveți grijă de voi, de sănătate și să vă îmbunătățiți abilitățile. În zona muncii, acordați o atenție sporită aspectului logic al problemei, dar reduceți treptat ritmul de lucru general până vă veți întoarce din vacanță. În ceea ce privește relațiile personale, nu vă faceți griji pentru fleacuri și nu vă lăsați intimidați. Poate la sfârșitul anului 2020, în urma vizitelor pe la prieteni, vi se vor dezvălui secrete, așa că pregătiți-vă pentru surprize, cred eu că plăcute. Perioada este potrivită pentru achiziții mari, însă doar dacă ele-s bine studiate și planificate în detaliu. Nu va exista o opțiune greșită dacă nu acționați singuri..

Gemeni
Pe de o parte, dinamismul perioadei nu este deloc surprinzător, pentru că vorbim despre sfârșitul unui an și începutul altuia. În același timp, nu toate zodiile vor avea șansa voastră ca să puneți bazele unor schimbări radicale pentru viitor și să rezolvați vechile probleme și conflicte. Nativii fără relații serioase vor trebui să abordeze problema din cealaltă perspectiva. Merită să vă folosiți carisma și abilitățile de convingere iar dacă aveți nevoie de un sfat, nu ezitați să cereți ajutor celor dragi. În aceeași măsură, să le oferiți suport și voi. Din punct de vedere al zonei de lucru, de muncă, cei care au propria afacere nu vor mai trebui să se grăbească nicăieri deocamdată, dar până la finalul anului merită să se ocupe în liniște de probleme tehnico-organizatorice, în niciun caz să nu le lase pentru anul viitor. Nativii angajați, ar trebui să aibă răbdare, dar să nu întârzie să-și exprime opiniile până în ultimul moment. Acesta este un timp bun pentru schimbările pozitive în interiorul vostru. Meditație și bilanț, chiar și de sărbători. Financiar, sunt posibile cheltuieli și trebuie să fiți atenți.

Rac
Săptămâna aduce schimbări și o mulțime de probleme de parteneriat ori profesie, care vor trebui abordate urgent. Încercați să gândiți la nivel global și pozitiv, subordonând acțiunile voastre unor obiective specifice. Drumurile acestor zile de iarnă sunt presărate cu relaxare și de succes, mai ales dacă le faceți alături de persoane dragi. De muncă, să nu vă plângeți nici de asta, căci este destulă, ba chiar o să vi se pară că nu se mai termină ca să vă lase puțin să respirați de sărbători. Atenție, că veți putea fi prinși pe picior greșit de niște schimbări, de complexității, de situații ciudate venite dinspre asociați sau colaboratori! Nu-s excluse vești despre șefi. Vă sfătuiesc să vă amânați punerea în aplicare a ideilor și planurilor legate de ce aflați. Oricât de mult constatați că există un gol în afacerile personale, nu forțați situația! Cum spuneam, rezumați-vă la călătorii cu prieteni, căci da, călătoriile educaționale sau de agrement pot lua forma succesului și vă pot aduce contacte utile.

Leu
Vă așteaptă vești bune, ameliorări și rezolvări în dificultăți și probleme actuale sau referitoare la sănătate. Deși nu e exclusă o direcționare a gândurilor voastre spre posibile pierdere de putere într-un anumit domeniu, ar fi bine să gândiți pozitiv acum. Poate singura grijă și atenție ar trebui să fie vizavi de zona financiară. Acolo e nevoie să achitați datoriile, taxele și impozitele restanță. În amicii din străinătate să nu aveți încredere, deoarece veți fi inșelați. Noile cunoștințe chiar vor încerca să se gudure pe lângă voi și să pretindă că sunt ceea ce nu sunt. Veți fi sigur destul de înțelepți încât să înțelegeți cine vă împărtășește interesele și cine nu. Sunteți deja obișnuiți cu astfel de situații, pentru că de mult timp nu a fost posibil să găsiți oameni de bază. Voi în schimb, sunteți loiali și asistenți fideli pentru mulți. Găsiți persoane cu interese comune, deoarece lucrul în comun privind punerea în aplicare a proiectelor sociale utile, vă dă un sentiment de apartenență.

Fecioară
Grație evenimentelor care au avut loc în cursul anului 2020, simțul criticii și exigenței față de cerințele timpurilor și tendințele viitoarei dezvoltări a crescut. Așteptați-vă la momente de inspirație pe calea căutării spirituale, la sfaturi neașteptate venite din intuiție și gândire înaltă, căci se trezește potențialul interior. Veți fi fascinați de iluminarea din voi, dar nu veți uita de lucru, efort și muncă. Săptămâna promite să fie activă în ceea ce privește cooperarea în afaceri, o să aveți tot atât de multe întâlniri, cât și vizite de grup. Bunăvoința și autoritatea câștigată de-a lungul timpului vor fi baza încrederii pe care v-o acordă partenerii. Dacă încep să apară neînțelegeri, ele nu se vor transforma în confruntare deschisă, numai datorită capacității voastre de a găsi un limbaj comun cu oameni foarte diferiți. Se pare că timpul pentru schimbare se apropie și a devenit necesar să construiți relații de afaceri într-un mod nou. Afectiv, perioada-i relaxantă, alături de cei dragi.

Balanţă
Inițiativa voastră este în creștere, iar puterea voinței e-n concordanță cu puterea bunăvoinței de care o să dați dovadă. Acordați atenție în primul rând schimbării de imagine și așteptați-vă la succes în noi planuri și proiecte creative realizate cu apropiații. Doar împreună cu persoane de nădejde puteți planifica viitorul. Vin astfel oportunități, iar datorită vechilor eforturi veți primi oferte care aduc venituri pe mai târziu. Reflectoarele stau pe voi, o să fiți în centrul atenției altora, veți simți un val de energie pozitivă, de speranță și optimism, ceea ce este suficient pentru tot ceea ce aveți în minte. Inclusiv cei din mediul înconjurător vor observa că ați început chiar să aratați diferit, mai respectabil. Încrederea pe care o s-o căpătați va oferi o oportunitate de a depăși orice obstacol în atingerea obiectivelor personale. În parteneriat, evitați provocările!

Scorpion
Este momentul să faceți un bilanț cu realizările sau neîmplinirile financiare din ultima vreme. Este timpul cadourilor, mai curând să le primiți decât să dăruiți. Comunicarea cu prietenii va deveni mai importantă decât distracția și divertismentul, căci sprijinul prietenilor ajută la rezolvarea problemelor cotidiene. Dar țineți cont de faptul că a alege dintre sfaturile prietenoase de acum ori planurile îndepărtate, precum și intrigile sau disputele din echipa de lucru, pot pune afacerea voastră în pericol, mai ales dacă ea implică drumuri de făcut. Deocamdată, nu vă priește singurătatea, vă doriți oameni aproape, vă doriți împlinire-n cuplu și visați la un parteneriat ideal.

Săgetător
Va fi un timp interesant și imprevizibil pentru voi, vor exista multe momente surpriză care schimbă obiceiurile cotidiene, iar unele cazuri ar putea avea o întorsătură complet neașteptată. Un rol special în viața voastră va fi jucat de oamenii din jur, atât cei dragi, cât și cei din afară. Acordați atenție acelora pe care universul îi aduce spre voi, însă nu îi uitați și păstrați legătura cu oamenii în care ați avut încredere până acum! Acceptați ieșirile surpriză, faceți plimbări în jurul orașului, vizitați evenimente interesante sau pur și simplu simțiți-vă confortabil cu amicii acasă! Astfel o să vă destindeți, se va crea o atmosferă de lumină și magie, atât de utilă acum, în preajma sărbătorilor lunii. La urma urmei, pentru a vă pune cu succes o dorință, trebuie să aveți o sursă de inspirație pentru asta! E clar că o să vă extindeți mediul prietenos și o să găsiți legături cu persoane care pot deveni mentorii voștri

Capricorn
Spre sfârșitul anului, cu 3 planete pe zodia voastră, veți avea o poziție deosebit de puternică și un cuvânt greu de spus în familie. Aceasta înseamnă că bonusurile speciale vă așteaptă în domeniul relațiilor personale și în direcția muncii și nu trebuie să ezitați să luați o decizie importantă și să vă faceți planuri de viitor. O surpriză poate veni mai curând pentru cei singuri, care pot pica fulgerați în mrejele unei relații amoroase. Ceilalți, mai curând mergeți activ spre zona financiară, dar nu vă recomand acum să porniți ceva nou până nu studiați oportunitățile, inclusiv pe cele pe care încă nu le-ați găsit, dar aveți ocazia pe viitor. Nu trebuie să vă grăbiți încercând să respectați termenele proiectelor neapărat, chiar dacă instrucțiunile provin de la conducere. Aruncați o privire obiectivă asupra situației și faceți tot ce vă stă în putință, fără promisiuni deșarte. Deși perioada este bună din punct de vedere al achizițiilor mari, totuși nu merită riscul. Finalul anului și începutul celuilalt este un moment bun pentru vorbe bune și fapte altruiste.

Vărsător
Toate problemele de prisos ar trebui eliminate în aceste zile, iar planurile de viitor ar trebui să rămână încă secretul vostru. Venus-Micul Benefic, e planetă localizată favorabil pentru obiectivele voastre, dar mai aveți de lucru la planificare. În circumstanțe pozitive și poziția puternică a lui Uranus vă va ajuta să finalizați acțiunile cu bine, dar numai dacă sunteți atenți la ce ar putea provoca Marte, cu graba și impulsivitatea voastră verbală. Riscați să aruncați informații care încă nu ar trebui aflate de alții. Din punct de vedere al relațiilor personale,perioada nu este optimă pentru începerea a ceva nou, indiferent dacă este un alt roman afectiv sau un transfer de conexiuni personale existente la un alt nivel. E timpul doar să finalizați cu ce e vechi și vă blochează Această perioadă este potrivită pentru activitate spirituală, de meditație și retragere în intimitatea voastră. Veți avea o oportunitate de a vă corecta greșelile, iar pe viitor, încercați doar să fiți mai atenți la ceilalți. Reprezentanții neimplicați în relații serioase ar trebui să evalueze din nou perspectivele, iar cei cu familie, să se aștepte la un sfârșit de an neobișnuit, dar un început promițător. Financiar, nu-i timpul potrivit pentru achiziții la orice scară..

Peştii
În ceea ce privește relațiile de dragoste, este un moment bun pentru a vă bucura de ce alții oferă. Pe de altă parte însă, nu intrați într-o confruntare deschisă dacă adversari apar brusc în fața voastră. Forța vă constă în capacitatea de a manevra acolo unde ceilalți văd doar un curs direct. Cu cât obstacolul este mai greu, cu atât succesul va fi mai mare, iar Venus vă sprijină. Tot afectiv, aceia care nu sunt angajați în relații serioase, mai bine să rămână așa, păstrându-și independența. Există întotdeauna o alternativă mai bună. Pentru cei căsătoriți, perioada vă aduce vești bune. Orice tensiuni ar exista acolo, cu o comunicare bună se pot rezolva. Zona muncii e și ea activată și probabil veți putea să vă îmbunătățiți statutul social într-un mod destul de neașteptat. Rezultatele pot fi și mai bune dacă lucrați în echipă sau sub umbrela unui grup mai mare. Una peste alta, se anunță acum o nonconformistă perioadă a lunii decembrie și ar trebui să profitați de ea. Financiar, atenție la cheltuieli, dar și la împrumuturi acordate prietenilor!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare Primăria Călşăraşi
Felicitare Primăria Ibăneşti
Felicitare Primăria Păltiniş
Felicitare Primăria Coţuşca
Felicitare PNŢ CD - Filiala Botoşani
Felicitare Primăria Corni
Felicitare S.C. Microbuzul SRL Botoşani
Felicitare Cabinet senatorial Cristian Achitei PNL
Felicitare Primăria Ungureni
Bancul săptămânii: Umor conjugal răutăcios
Catrenul săptămânii
Ioan Rotundu
Tradiţii şi obiceiuri dânginene de Anul Nou trecute în uitare
Ioan Rotundu
Calarasi - Traditii si obiceiuri de iarna 2019
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă