Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Editorial
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4514
De la 07 Ianuarie 2003
114834146

Horoscopul săptămânii 28.12.2020 – 3.01.2021

  • 2 January 2021, 17:45
Săptămâna 4 – 10 mai 2020 este marcată de Luna Plină din zodia Scorpion care se petrece pe data de 7 mai și care vine cu energia încheierii pentru toate semnele zodiacale. Cu alte cuvinte, într-un anume sector de viață, o etapă ajunge la maturitate, se culeg roadele și se trece mai departe.
Un aspect care debutează în prima zi a săptămânii 4 – 10 mai 2020 și care se va resimți aproape întreaga perioadă analizată este conjuncția dintre Soare și Mercur care a intrat în zodia Taur. Acest aspect ne va impacta într-un mod constructiv pentru că, dincolo de o minte agitată și un raționament alert, ne va stimula în comunicare, în negocieri, în activitățile care presupun scris și vorbit, ne va stimula să punem în practică idei pragmatice, despre cum să facem bani și să ne stabilizăm veniturile. Totodată, vom canaliza energia către discuții sentimentale, dialoguri cu partenerul de viață. Zodii impactate vor fi Taur, Gemeni, Leu, Fecioară.
Pe de altă parte, planeta iubirii și a banilor, Venus, care a intrat în zodia Gemeni, va face un aspect tensionat cu Neptun, planeta viselor, din Pești. Astfel, ar fi de preferat să nu credem chiar tot ce auzim, să nu acordăm mai multă importanță decât trebuie unui flirt și să încercăm să rămânem raționali în relații pentru a nu suferi dezamăgiri ulterior. Totodată, există riscul să pierdem bani din cauza faptului că suntem prea creduli și ar fi de preferat să evităm investițiile majore. Zodiile cele mai afectate sunt Taur, Gemeni, Balanță și Pești.
La mijlocul săptămânii se perfectează un aspect plăcut între Mercur din Taur și Neptun din Pești, iar impactul asupra noastră va fi unul benefic, plăcut pentru că ne va aduce foarte multă intuiție, viziune, creativitate, simț artistic și idei mărețe. Aspectul este benefic pentru relații, pentru transmiterea emoțiilor și a sentimentelor, pentru a face complimente și declarații de dragoste. Zodiile care vor fi impactate sunt taur, Gemeni, Fecioară și Pești.
Săptămâna se încheie cu un aspect plăcut între Soarele din zodia Taur și Neptun din zodia Pești care amplifică ceea ce am scris mai sus și aduce o imaginație creativă, dar și practică, stimulează talentele artistice și ne împinge către conturarea idealurilor noastre. Visăm, dar să și punem în practică ce visăm! Zodii favorizate: Taur, Leu și Pești.

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au parte de o perioadă în care unele proiecte financiare ajung la apogeu și se culeg roadele. Ideile nativilor despre cum să facă bani vor fi bune și pasibile de pus în practică, deci nu ar trebui să stea prea mult pe gânduri. În plan sentimental, aceste zile sunt favorabile celor care au o relație, pentru armonizarea legăturii, pentru a dialoga mai mult cu persoana iubită. Dialogul poate aduce îmbunătățiri în toate sectoarele de viață și poate fi un atu în negocieri.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de momente intense în zona partenerială și nu este exclus ca în dragoste să treacă la o altă etapă, ceea ce poate aduce, pentru unii o despărțire resimțită ca o detașare și mai puțin ca o suferință, iar pentru alții o evoluție pe o treaptă superioară a relației. În plan profesional pot încununa cu succes munca depusă și pot culege roadele unor asocieri și parteneriate. Oricum, nativii sunt pe val, sunt energici, bine dispuși, romantici și dornici să-și pună în practică ideile.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să încheie o etapă ce ține de locul de muncă, să pună punct unei situații care-i obosește și-i nemulțumește, să facă o schimbare profesională care să le aducă îmbunătățiri în viață. În dragoste sunt în continuare susținuți și pot fi destul de pasionali în cuplu, cuceritori și puși pe flirt, chiar dacă se vor juca cam mult cu cuvintele și vor manipula prin arta conversației pe care o dețin din plin. Se cere mai multă atenție la sănătate. De evitat excesele!

Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de maturizări și încheieri ale unor etape sentimentale. Relațiile care nu s-au închegat se pot încheia acum, însă cei aflați pe un drum deja bătătorit ar putea reaprinde pasiunea prin dialog, comunicare profundă și interconectare spirituală cu partenerul. Cei singuri pot ajunge la un nivel mare de conștientizare și acest aspect îi va ajuta să-și traseze un drum în viitor. Sunt sfătuiți să se dedice mai mult unor hobby-uri și pasiuni, iar cei care au copii să petreacă timp constructiv cu aceștia..

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă favorabilă în carieră în care nativii se pot pune în evidență prin idei strălucite, iar acestea să le aducă și un bonus financiar. Este o săptămână în care relațiile cu familia nu sunt cele mai bune, pot apărea conflicte și tensiuni, mai ales din cauza unui bun de patrimoniu sau pentru că sarcinile în locuință nu sunt îndeplinite corespunzător cu așteptările nativilor..

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să fie mai atenți la comunicare pentru că în această perioadă pot apărea niște conflicte și tensiuni în acest sens care pot conduce la încheierea unor relații cu cei din jur cu care interacționează des. Nativii au multe idei, au un raționament agil și practic, orientat către progres și acest fapt îi poate ajuta să-și ducă la îndeplinire niște planuri și proiecte avute. O serie de filozofii de viață continuă să treacă prin filtre de gândire foarte rigide, dar totul este pentru evoluția lor. Posibil să obțină diplome acum, să studieze ceva nou, să învețe ceva care să-i ajute în carieră.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să-ți gestioneze cu atenție bugetul pentru că este posibil ca o sursă de venit să se restrângă, se se încheie. Totodată, pot veni din urmă niște avantaje materiale, pot primi vești în legătură cu o investiție, moștenire, proces, litigiu. Nu este exclus să semneze niște acte în vederea obținerii unor beneficii materiale, poate chiar să fie vorba de un împrumut, credit. Posibil și ca unii nativi să nu se simtă apreciați la adevărata valoare și din acaestă cauză să treacă printr-o stare emoțională mai apăsătoare.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de formarea aspectului de Lună Plină în semnul lor și va fi un moment cu o puternică încărcătură emoțională care pe mulți nativi îi va transforma pe interior. Își vor pune întrebări existențiale și vor căuta lămuriri în jurul lor. Posibil să negocieze nesperat de bine un contract în favoarea lor și astfel să obțină o nouă colaborare. În dragoste se întrevăd momente tensionate în cuplu și ar trebui să apeleze la comunicare sinceră dacă vor să treacă cu bine peste tot. Este momentul să vorbească și să spună ceea ce au de spus vizavi de relația lor.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi destul de mult amprentați de emoțiile momentului și pot fi tulburați psihic, frământați de griji, frici și temeri și nu este exclus să se confrunte cu insomnii. Se cere mai multă atenție la sănătate pentru că au tendința nu doar de a se stresa peste măsură și de a se lăsa doborâți de gânduri, ci și de a munci excesiv de mult. Ideile de care vor da dovadă le poate aduce o clară îmbunătățire a activității de la locul de muncă, o eficientizare, un randament crescut. Posibil ca unii nativi să decidă să lase în spate ceva din trecut, să depășească un moment dificil

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte comunicativi și dornici să flirteze, reușind să cucerească prin dialog. Nativii vor să obțină răspunsuri de la partener și ideile lor, puse în practică, pot contribui la îmbunătățirea relației de cuplu. Posibil ca tensiuni să apară în relațiile de prietenie, mai ales dacă la mijloc sunt interese comune, și nu este exclus să se dea ultimatumuri.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de încheierea unei etape profesionale și de culegerea roadelor. Posibil ca unele proiecte să ajungă la maturitate și astfel nativii să-și reconstruiască noi obiective în carieră. Oricum trebuie să aibă mai multă grijă la imaginea profesională pentru a evita eventualele bârfe care pot să apară pe la spate. Cineva din familie îi poate ajuta cu sfat, cu o vorbă bună, cu o idee. O serie de nativi care sunt preocupați de o situație legată de locuință pot reuși să facă o tranzacție, să finalizeze o negociere sau se pot decide să-și cumpere o casă.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești reușesc prin comunicare să se pună în evidență, să rezolve situații și să negocieze în favoarea lor. Sunt foarte susținuți cei care învață lucruri noi, care studiază, mai ales că au ocazia să se desprindă de niște prejudecăți, să lase în spate niște principii cu care nu mai rezonază și să încheie o etapă de evoluție astfel.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Misterul proaspetei soţii
Liberalii pregătesc o ticăloşie de zile mari
Ioan Rotundu
Socialistul Trufin şi-a făcut în anul 2021 o intrare triumfală
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Mesaj de mulţumire
Gaşca care a pus la cale ca peştele lui Nistor să fie bun de consum
Ioan Rotundu
A fost trimis acasă şi ultimul stâlp al culturii botoşănene
Ioan Rotundu
Târguieli mediocre pentru funcţia de subprefect
Ioan Rotundu
„Regina Minciunii” s-a dat iar de gol că ne-a minţit
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă