Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16594
De la 07 Ianuarie 2003
87490374

Horoscopul săptămânii 9 – 15.09.2019.98.2019

  • 5 September 2019, 13:26
Tot pe data de 14 septembrie 2019, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Balanță, împreună cu Venus, planeta iubirii și a banilor, care va tranzita zodia sa de domiciliu, Balanță, și va fi puternică. Aceste tranzite vor amplifica dorința de a vorbi despre noi, despre ceea ce simțim, de a ne declara sentimentele și de a căuta esența dragostei, de a căuta profunzimea în iubire.
La modul general, în săptămâna 9 – 15 septembrie 2019 vom simți nevoia de iubire, ne vom dori să iubim și să fim iubiți, iar atenția o vom întoarce către noi, către interiorul nostru. De asemenea, vom fi mai înclinați către distracție și satisfacerea poftelor și plăcerilor.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o schimbare remarcabilă la locul de muncă și este momentul pentru trecerea într-o nouă etapă, aspect favorizat de Luna Plină și de Marte, întocmai guvernatorul lor, care le tranzitează casa muncii și a sănătății. Atenție la sănătate pentru că va fi nevoie de mai multă responsabilitate și mai multă odihnă. Pe de altă parte, Venus și Marte își dau mâna pe casa parteneriatelor și a căsătoriei, iar pentru acești nativi tranzitul va aduce clarificarea unei situații sentimentale. Va fi momentul discuțiilor în cuplu, momentul în care nativii își vor recunoaște sentimentelea. Impactul va cădea și în sectorul profesional, iar Berbecii vor avea șanse mari să negocieze contracte și să semneze noi parteneriate.

Taur
O serie de schimbări în plan sentimental pot apărea în această săptămână și nu este exclus ca cei născuți în zodia Taur să facă un pas important în definirea unei povești de iubire. Totodată, o relație de prietenie se poate transforma într-o relație de iubire și Luna Plină poate favoriza acest aspect. De asemenea, poate aduce încheierea unei relații de prietenie și definirea de noi scopuri și obiective, de noi planuri de viitor. Atenție! O serie de secrete pot ieși la iveală acum. Venus și Mercur, în conjuncție pe casa muncii și a sănătății, vor aduce o mare motivație pentru îndeplinirea sarcinilor profesionale, dar totodată și o nevoie de independență profesională. Înclinația către un stil de viață sănătos și, totodată, preocuparea pentru propria persoană și pentru aspectul fizic, vor trezi pofta de sport, de a ține o dietă, de a face o schimbare de look.

Gemeni
Faza de Lună Nouă se va produce pe casa carierei și poate aduce pentru cei născuți în zodia Gemeni încheierea unei etape profesionale, mai ales în cazul nativilor care nu mai sunt mulțumiți de locul de muncă actual. Pentru nativi va fi o perioadă dificilă deoarece nimic nu-i mai satisface, nimic nu-i mai bucură și vor dori să se detașeze de tot ceea ce-i înconjoară, aspect care va fi aproape imposibil. Este o săptămână de revoltă, iar Venus și Mercur în conjuncție pe casa iubirii vor aduce discuții importante, chiar radicale cu partenerul. Gemenii nu vor mai dori să fie folosiți și vor scoate la iveală toate nemulțumirile care le-au marcat ultima perioadă din viață.

Rac
Pentru nativii din zodia Rac această săptămână aduce o dorință profundă de întoarcere sau de descoperire a spiritualității. O serie de principii de viață se pot schimba acum, iar nativii se pot simți dintr-o dată singuri și izolați în lumea lor. Recomandarea este să-și asculte intuiția și să dea frâu liber simțămintelor interioare. Cu Venus și Mercur în conjuncție pe casa familiei, vedem ca Racii să se detașeze de o situație legată de cei dragi, să dorească să se îndepărteze de ceva care nu-i mai reprezintă. Unii pot rupe o relație de rudenie, în timp ce alții își pot schimba domiciliul, pot pleca de acasă, mai ales dacă locuiesc cu părinții.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor avea șansa de a face schimbări legate de sectorul financiar. Faza de Lună Plină le poate aduce încheierea unei etape și intrarea în posesia unei sume de bani, a unei moșteniri, aprobarea unui credit, finalizarea unui partaj. Nativii care au de recuperat datorii, cel mai probabil vor intra în posesia lor în această perioadă. Pe de altă parte, conjuncția Venus-Mercur pe casa comunicării, a studiului și a călătoriilor le aduce acestor nativi ocazia de a da un examen și a obține o diplomă sau, din contră, dorința de a se înscrie la noi cursuri. De asemenea, se conturează acum ocazia de a pleca într-o vacanță acum, cel mai probabil alături de persoana iubită, însă poate fi vorba și de o vizită la rude, de o împăcare cu cineva drag aflat la distanță. Atenție! O serie de secrete sentimentale pot ieși la suprafață acum!

Fecioară
Pentru cei născuți în zodia Fecioară această săptămână este foarte bună din toate punctele de vedere, luând în calcul și faptul că Soarele, energia, și Marte, acțiunea, se află în zodia lor și sunt implicate în producerea fazei de Lună Plină. Mai exact, această Lună Plină șe va aduce, cel mai probabil, noi începuturi în plan sentimental și nu este exclus ca cei aflați în relații de lungă durată să se gândească la căsătorie, iar cei singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste. Atenție, însă, la acele reații care nu mai funcționează pentru că acum se vor încheia, dar nativii vor simți totul ca o eliberare. Pe de altă parte, întreaga săptămână aduce influențe benefice legate de sectorul muncii și nu este exclus ca nativii să încheie un contract, un parteneriat profitabil care să le aducă îmbunătățirea veniturilor pe termen lung.

Balanţă
Săptămâna debutează cu stări de conflict interior, de frustrare, de nemulțumire sentimentală, însă toate acestea se vor dizolva imediat ce planeta guvernatoare, Venus, va intra în zodia Balanță. Nu spunem că va fi o perioadă ușoară, însă dacă cei născuți în zodia Balanță vor deveni mai conștienți de ei înșiși, vor exprima sentimentele, vor vorbi despre trăirile lor, se vor întoarce la spiritualitate și credință, atunci este posibil ca situațiile cu care se confruntă să fie depășite mai ușor. Luna Plină poate încheia o etapă la locul de muncă, însă dacă va fi percepută ca suferință, atunci este posibil ca și starea de sănătate să fie afectată. Se cere multă prudență în toate acțiunile care pot viza, direct sau indirect, sănătatea. În plan sentimental, este momentul să se lase în spate o poveste de iubire pentru că în această lună există șanse mari ca alta să înceapă.

Scorpion
În prima parte a săptămânii, nativii pot avea parte de situații avantajoase financiar și chiar recunoaștere publică. Este un răstimp bun entru examene și călătorii. Luna Plină se va forma pe casa iubirii, iar cei născuți în zodia Scorpion pot încheia un capitol în acest sens, mai ales dacă la mijloc au fost neînțelegeri, secrete și minciuni, deoarece acestea, prin conjuncția Lună-Lună Neagră (guvernatoarea Scorpionilor), pot ieși la suprafață acum. Vor fi cazuri în care nativii pot fi șantajați emoțional, pot afla de existența unei relații extraconjugale sau de existența unui copil dintr-o altă relație. Cei singuri pot fi tentați să ducă totul la extrem și să se lase prinși într-o aventură erotică care le va aduce, cel mai probabil, suferință. Venus și Mercur vor face conjuncție pe casa subconștientului și a trecutului și din această postură pot scoate la iveală, pot aduce la masa rotundă situații profunde, karmice care, însă, își vor găsi și vindecarea prin comunicare și dialog.

Săgetător
Nativi din zodia Săgetător vor încheia o etapă ce ține de locuință și familie odată cu Luna Plină. Poate fi vorba de o relocare, de o mutare, de o schimbare de domiciliu benefică, însă și de obținerea unor avantaje din partea familiei, cel mai probabil, din partea părinților. Pentru unii este momentul să-și urmeze o pasiune, un hobby să le devină sursă de venit. Mercur și Venus în conjuncție pe casa prietenilor și a planurilor de viitor va susține acest aspect și nu este exclus să ia naștere o poveste de iubire cu o persoană din anturaj. Pe de altă parte, cei care au afaceri personale se vor bucura de succes, negocierile fiind bine susținute. În weekend, nativii ar trebui să se focuseze pe sănătate, să acorde mai multă atenție odihnei, relaxării, alimentației și activităților fizice detensionante.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu multă energie și vor fi determinați să-și atingă cele mai înalte țeluri și aspirații, indiferent care sunt acestea. În plus, conjuncția Venus-Mercur pe casa carierei le va aduce recunoaștere publică, ocazia de a negocia o avansare în funcție, un nou statut profesional. Sectorul financiar este foarte bine susținut și nativii pot primi sume de bani din activitățile desfășurate. Luna Plină avantajază puternic tot ce ține de comunicare, examene, deplasări pe distanțe scurte, chiar și minivacanțe alături de persoana iubită. Nu este exclus ca unii nativi să se înscrie la cursuri noi, să studieze domenii noi care să-i ajute în (re)lansarea profesională.

Vărsător
Luna Plină le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a încheia o etapă financiară și de a culege roadele. Este un moment bun pentru a căuta noi surse de venit și nativii ar trebui să fie mai determinați și să aibă mai multă încredere în ei înșiși. Atenție! Vărsătorii trebuie să evite să dea bani cu împrumut acum, mai ales că pot descoperi adevărata față a celor din jur care încearcă să profite de pe urma lor. În plan sentimental, nu este exclus ca o relație extraconjugală sau, pentru cei singuri, o aventură sexuală să-și facă apariția. Conjuncția Venus-Mercur susține aprofundarea spiritualității și interesul pentru studiul unor noi domenii de interes care să participe activ la conturarea unor noi principii de viață.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au parte de faza de Lună Plină întocmai în semnul lor, iar acest aspect va aduce o relansare în toate sectoarele vieții, însă cel mai impactat va fi sectorul propriei personalități. Aici pot apărea schimbări benefice care să dea având nativilor, să dea mai multă încredere în forțele proprii. Aspectul mai puțin plăcut este conjuncția între guvernatorul zodiei, Neptun, și Luna Neagră, ambele aflate în zodia Pești. Vedem ca o persoană din trecut să revină brutal în viața nativilor și să dea naștere unor tentații greu de ținut în frâu. În unele cazuri poate fi vorba de reluarea unei dependențe, căderea într-un viciu. Se cere foarte multă rațiune în această perioadă în care visele par să creeze realitatea, însă va fi vorba de închipuire și atât. În plus, Venus și Mercur în conjuncție pe casa trecutului și a sexualității pot susține întocmai această situație. Pe de altă parte, întocmai această conjuncție poate aduce îmbunătățirea veniturilor prin primirea unei moșteniri, prin aprobarea unui credit, prin încheierea unui partaj.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Bancul săptămânii: Traian Băsescu şi Coca-Cola
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 6.09.2019
Lumea lu Rotundu : Turcanenii
Românii primesc bonus de la PSD 10 ani închisoare dacă rostesc adevărul
Ioan Roundu
Costele, dacă tăceai, filozof rămâneai!
Ioan Roundu
Anunț cu privire la reluarea curselor de transport în comun in satul Cătămarești-Deal
Fostul primar Pitorac a depus plângere penală împotriva actualului Dan Oloeru
Ioan Roundu
Liberalii, dacă vor la guvernare, s-o facă fără Orban
Ioan Rotundu
Consilierul judeţean PSD Todică s-a plâns cumătrului Târzioru
Ioan Rotundu
Cum beţivanul drumar Todică l-a dărâmat pe şeful Poliţiei Săveni
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu - Emisiunea din 13.09.2019
Dacă mâine ar suna din nou Alexandra la 112, situația s-ar putea repeta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă