Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7785 lei
1 USD = 4.3069 lei


Număr accesări
Astăzi:
13196
De la 07 Ianuarie 2003
72465481

Horoscopul săptămânii 1 - 7.04.2019â

  • 24 March 2019, 19:00
Nunta cosmică este momentul să ne racordăm la cele mai înalte vibrații și energii al Universului, să renunțăm la toate tiparele negative din viața noastră, să ne eliberăm de gândurile neproductive și să încheiem relațiile care ne împiedică să evoluăm. Punctăm că Soarele reprezintă energia vitală, iar Luna vorbește despre emoție și sentimente. Tot acum, pe data de 5 aprilie, se va perfecta și aspectul de Lună Nouă în zodia Berbec, aspect care va aduce, de asemenea, noi începuturi pentru toate zodiile și efectele sale vor fi resimțite pe o perioadă de aproximativ două săptămâni. Pentru că este ultima săptămână din prima parte a anului 2019 în care toate planetele sunt în mers direct, vă sfătuim să luați atitudine în toate sectoarele de viață, să demarați cu încredere noi proiecte și să preluați inițiative.

Berbec Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna bucurându-se de o capacitate de comunicare excepțională care-i va ajuta să rezolve cu succes tot ce au în plan, mai ales dacă este vorba de exemene, interviuri sau probleme care vizează instituțiile statului. În plan profesional veștile vor fi foarte bune, favorabile unei avansări în funcție, iar cei care au afaceri pe cont propriu se pot bucura de mari reușite. În plan sentimental, vor restabili noi priorități, iar Luna Nouă formată întocmai în semnul lor le va deschide larg ușile celor singuri către o nouă poveste de dragoste. Cei care se afle în relații care nu mai funcționează se vor despărți fără regrete de partener, fiind acută nevoia de evoluție emoțională. Este o săptămână minunată pentru nativii Berbec, energică, veselă și favorabilă noilor începuturi.

Taur
Cei născuți în zodia Taur pot fi ușor confuzi în prima parte a săptămânii și chiar vor avea tendințe conflictuale la locul de muncă. Nativii vor încerca să se apropie de prieteni mai vechi cu care au întrerupt unele legături și se vor concentra pe expunere personală, își vor dori să iasă în evidență pentru a se face cunoscuți. Partea financiară le poate pune niște obstacole în calea afirmării sau, din contră, poate fi motorul care-i determină să iasă în față. Luna Nouă le aduce ocazia de a se vindeca sufletește și emoțional, de a se împăca cu ei înșiși, formându-se întocmai pe casa subconștientului. Chiar și probleme de sănătate de ordin fizic care le-au produs disconfort până acum își vor găsi rezolvarea acum. Nunta cosmică, având în vedere că se va forma când Luna le traversează semnul, în exaltare cu Soarele, le va aduce noi începuturi sentimentale și nu numai, le va aduce pace și liniște, bucurie, emoții constructive,-o minivacanță.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni se pot baza pe comunicare pentru o obține aprobări, pentru a se remarca într-un proiect profesional. Antipatiile colegilor vor exista, însă nativii nu ar trebui să se lase afectați de ceea ce aud, ba mai mult, poate ar trebui să excludă din viața lor acele persoane negativiste care nu fac altceva decât să le pună bețe în roate. Întocmai această atitudine va fi susținută și de Luna Nouă, care va aduce ocazia unor noi începuturi legate de prieteni, noi planuri și proiecte de viitor. Nunta cosmică aduce pace și armonie în relațiile sentimentale, dar și ocazia unei noi relații pentru cei singuri, unei noi povești de dragoste.

Rac
Cei născuți în zodia Rac care susțin examene, interviuri în prima parte a săptămânii sunt susținuți de contextul astrologic. De asemenea, vor excela în comunicare și nu este exclus să se înscrie la noi cursuri, să-și dorească să studieze în ideea obținerii unei avansări în carieră sau chiar în ideea de a-și schimba sectorul de activitate, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă le cere asta și le aduce ocazia unor noi începuturi în sectorul socio-profesional. Nunta cosmică va fi un moment important din punct de vedere sentimental, mai ales că Luna le este guvernatoare. Nativii vor pune în balanță beneficiile relației de iubire și deziluziile trăite și vor lua o decizie radicală, care în unele cazuri poate însemna separarea de partener. Tot ceea ce vor decide acum va fi spre binele lor, mai ales ca pe fundal discutăm și de o lecție karmică.

Leu
Cei născuți în zodia Leu pot începe săptămâna cu frustrări și gânduri legate de sectorul financiar, unde pot întâmpina blocaje în primirea unor sume de bani. Cei care au afaceri personale pot fi dezamăgiți de evoluția acestora. Odată cu fenomenul de Lună Nouă se va deschide și o nouă etapă în ceea ce privește studiul, învățarea și călătoriile, prin urmare nu este exclus să se înscrie la un curs pentru a ținti o avansare sau o schimbare de direcție în zona profesională care să le îmbunătățească ulterior și veniturile. Nunta cosmică vine cu melancolie și nostalgie, cu dor de iubire și cu nevoia de apropiere față de partener. În unele cazuri vor avea loc discuții importante în cuplu, mai ales că nu putem să ignorăm că Soarele le este guvernator.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu discuții în cuplu, cu partenerul sau cu copiii, în dorința de a impune noi reguli în relație. Pe de altă parte, se anunță vești bune legate de sectorul financiar. Este posibil ca odată cu formarea aspectului de Lună Nouă nativiisă primească aprobarea unui credit pentru a demara o afacere sau o sumă de bani să le fie returnată. Cei care au afaceri de familie sau în asociere cu partenerul de viață pot avea parte de un moment de succes. Nunta cosmică va fi un moment în care discuțiile în cuplu despre viitor vor fi sarea și piperul relației. Cei care sunt împăcați și armonizați cu persoana iubită pot lua chiar decizia de a-și oficializa relația, de a concepe un copil.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au parte de un început de săptămână favorabil din punct de vedere profesional. Nativii se vor face remarcați în carieră, vor trece la un nou nivel, vor semna contracte avantajoase și chiar pot lua decizia de a se muta în altă țară cu locul de muncă. În plus, Luna Nouă va favoriza semnarea parteneriatelor, aspect care poate traduce inclusiv o căsătorie pentru cei care se află în relații de lungă durată. Unii nativi Balanță pot avea parte de divergențe și neînțelegeri în cuplu, mai ales dacă relația nu este pe deplin sudată. Nunta cosmică va fi un moment care va favoriza reaprinderea pasiunii în cuplu. Atenție la tendința de a intra în aventuri sentimentale!

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu dialoguri constructive cu persoana iubită și copiii. Mulți pot pune la cale planuri de vacanță, de distracție și relaxare alături de cei dragi, cu toate că sectorul financiar nu este foarte bine aspectat și poate pune mici piedici în împlinirea dorințelor. Luna Nouă va aduce un nou început legat de sectorul muncii și poate fi vorba de o renegociere a salariului, de a noupă funcție remunerată mult mai satisfăcător. Nunta cosmică va aduce o reechilibrare în relația de iubire, o redescoperire a partenerului și va favoriza armonia în cuplu.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător pot începe săptămâna cu o serie de conflicte și neînțelegeri în familie, în special în relația cu părinții și rudele. Se pot arunca cuvinte dure ți se pot face reproșuri de natură să schimbe atitudini. În plan profesional, cei nemulțumiți de locul de muncă pot analiza varianta schimbării domeniului ed activitate și chiar plecarea în străinătate pentru un post mai bine plătit. Luna Nouă va aduce un nou început în zona sentimentală, iar cei singuri pot începe o nouă poveste de dragoste, în timp ce cei care se află în relații de lungă durată pot lua decizia de a se muta împreună cu partenerul și chiar de a concepe un copil. Nunta cosmică va favoriza îmbunătățirea stării de sănătate, posibil chiar prin descoperirea unor tratamente noi. Este posibil ca foțști parteneri să revină în prezent, însă doar pentru ca nativii să-și vindece o cicatrice sentimentală.

Capricorn
Pentru cei născuți în zodia Capricorn în primele zile ale săptămânii se conturează o serie de nemulțumiri legate fie de zona financiară, fie de familie, de sectorul amoros, dar mai ales de latura profesională. Este posibil să le intre o sumă de bani în conturi, să primească o moștenire și din acest punct de vedere să fie mai veseli, însă, totodată, se pot confrunta cu dezechilibre emoționale, cu confuzii sentimentale și-și vor pune o serie de întrebări legate de destin, de viață. Luna Nouă va aduce noi începuturi legate de casă și familie și unii nativi se pot muta de acasă, dacă locuiesc cu părinții, sau se pot muta cu persoana iubită, mai ales că Nunta cosmică se va forma întocmai pe o casă a iubirii. Pentru cei singuri, minunatul fenomen astrologic poate aduce o dragoste la prima vedere..

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă în primele zile din săptămână de semnarea unor acte, de obținerea unor aprobări sau de niște situații care vizează partea administrativă a locuinței. Luna Nouă se formează în sectorul responsabil cu examenele, interviurile, dar și comunicarea și nativii care-și doresc un salt în carieră acum ar putea fi favorizați din punct de vedere astrologic. Nu este exclus să fie nevoiți să facă scurte deplasări în această perioadă în scop profesional, în interes de serviciu. Nunta cosmică se va forma pe o casă a prietenilor și poate favoriza o curățenie generală la acest capitol. Nativii pot da afara din viața lor persoanele cu care nu rezonează energetic și care le inhibă evoluția. De asemenea, pot cunoaște noi persoane de care să fie puternic atrași vibrațional.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se face remarcați la locul de muncă, de a ieși în față cu o idee, cu o propunere, cu o rezolvare sau cu un proiect impecabil. Dacă până acum au fost nemulțumiți din punct de vedere financiar, situația se va redresa odată cu formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul banilor. Prin urmare, în toată această perioadă nativii pot semna parteneriate profitabile, pot avea parte de creșteri salariale, de primirea unor prime și bonusuri. Către finele săptămânii se conturează momente frumoase, romantice în cuplu, chiar declarații de dragoste pasionale și planuri despre viitor, despre o vacanță în doi. Atenție la relațiile amoroase care pot lua naștere la locul de muncă sau la persoanele din trecut care se pot întoarce în prezent doar pentru a învârti mai adânc cuțitul în rană.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


215Catrenul săptămânii
Preluate din calendarul ortodox al anului 1916
LLumea lu' Rotundu: Primăvasă la Schitul Balş
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 29.03.2019
Final cu necunoscute în scandalul de la şcoala Baranca
provocat de preotul ortodox Andrei Mancaş
Înfrăţindu-se cu călăul, ţărăniştii s-au exclus din istorie
Ioan Rotundu
A fost reţinut unul din cei 3 autori ai jafului de la Lişna
S-au trezit la spartul târgului şi cei de la Protecţia Copilului Botoşani
Ioan Rotundu
Da, am fost muiat de Gireadă când mi-a pus legea în faţă!
Ioan Rotundu
Lumea lu’ Rotundu va filma slujba de Înviere la bisericile româneşti din Verona
Ioan Rotundu
Laura Codruța Kovesi scapă de controlul judiciar - poate părăsi țara
Avertisment dur al comisarului european pentru Justiţie:
Activarea articolului 7 în cazul României depinde de ceea ce se va întâmpla zilele următoare
Parlamentul European o sprijină în continuare pe Kovesi la Parchetul UE.
„Nu putem accepta faptul că Consiliul UE cedează presiunii guvernului român de a susține un candidat mult mai slab”
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 5.04.2019
LLumea lu' Rotundu: Monumente în paragină
Știu că ați primit un ziar mincinos trimis de PSD.
Folosiți aceste ziare acolo unde mergem toți sau pentru a le da peste fund pesediștilor
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă