Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6710
De la 07 Ianuarie 2003
122892359

Horoscopul săptămânii 1 – 7 martie 2021

  • 20 February 2021, 12:45
Berbec
Începând cu ziua de 3 martie și până pe 22 aprilie, planeta voastră guvernatoare, Marte, trece prin Gemeni și vă oferă energie mentală/intelectuală. Deși sunteți deja în mod natural cât se poate de expresivi, Marte vă supraîncarcă cu nevoia de a vă exprima într-un mod ferm opiniile, viziunile și sentimentele. Pentru a evita conflictele, e nevoie să vă găsiți echilibrul, să înțelegeți că opinia voastră nu poate fi împărtășită de toată lumea și că este ceva absolut normal. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie vă aduce armonie în relațiile de prietenie și nu numai. Exprimarea ideilor voastre într-un grup de cunoscuți vă oferă o aură atrăgătoare și vă strânge conexiunile cu ceilalți.

Taur
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni și vă activează sectorul financiar, al valorilor materiale și al stimei de sine. În viața voastră privată veți fi mult mai motivați să vă strângeți legăturile cu persoanele autentice și echilibrate. Dacă vreți să faceți o impresie plăcută și de efect, exprimarea sinceră este cea care va atrage admirația celorlalți. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul statusului social și al idealurilor profesionale și veți fi cât se poate de siguri pe voi să vă exprimați ideile, ceea ce vă poate duce la atingerea unui obiectiv în carieră.

Gemeni
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin zodia voastră și vă oferă motivație și ambiție din abundență. Veți depune pasiune în planurile și obiectivele voastre, lucru care aduce rezultate excelente. E o perioadă în care dacă vă stabiliți clar țelurile aveți toate șansele să le atingeți. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul expansiunii, explorării, filosofiei și cunoașterii, ceea ce vă determină să vă conectați la vocea voastră interioară pentru a vă lăsa ghidați de dorințele cele mai profunde pe care le aveți. Ascultați-vă intuiția și fiți atenți la mesajele pe care Universul vi le transmite sub formă de sincronizare, coincidență sau simboluri.

Rac
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni în sectorul minții subconștiente și al spiritualității. Intuiția voastră va fi amplificată și s-ar putea să iasă la suprafață anumite chestiuni din planul vostru emoțional care au nevoie de vindecare. Veți fi mult mai sensibili la energiile din jur și veți ști exact ceea ce este benefic pentru voi. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul vostru privat, ceea ce vă intensifică puterea de a vă debarasa de orice este nefavorabil în viața voastră. E timpul să eliminați convingerile limitative și să vă oferiți șansa de a progresa într-un mod armonios.

Leu
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni în sectorul vostru social și vă determină să vă aprofundați relațiile cu ceilalți și să vă urmați planurile și obiectivele. Probabil veți fi cei care vor lua inițiativa organizărilor din grupul de apropiați, iar dacă aveți dorința de a vă implica într-o cauză care vă împlinește sufletește, acum este ocazia excelentă de a face acest lucru. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul prieteniei și armoniei, ceea ce vă orientează atenția spre atingerea unor scopuri benefice atât pentru voi, dar și pentru ceilalți. S-ar putea să oferiți ajutor persoanelor în nevoie și veți fi mult mai sensibili la modul în care decurg lucrurile în jurul vostru.

Fecioară
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni în sectorul vostru al statusului social și al idealurilor profesionale, ceea ce vă motivează să vă atingeți obiectivele profesionale, să progresați în carieră și să explorați noi oportunități care vă oferă beneficii în acest plan. Este o perioadă excelentă de a aduce echilibru între viața voastră privată și cea profesională. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul muncii, sănătății și al stilului de viață, iar voi veți avea multă energie pentru a vă organiza mai bine planurile și a avea mai multă grijă de voi în viața de zi cu zi. Aptitudinile intelectuale și de comunicare sunt amplificate, ceea ce vă ajută să progresați într-un mod armonios.

Balanţă
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni în sectorul explorării, expansiunii cunoașterii și filosofiei, iar voi veți avea înclinația și dorința de a experimenta lucruri noi și de a vă extinde aria de acțiune. S-ar putea să aprofundați un domeniu de interes sau să vă dezvoltați latura spirituală. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul creativității, armoniei și iubirii, ceea ce vă aduce un val de energie pozitivă în viața voastră care vă ajută să vă axați pe ceea ce contează cu adevărat pentru voi

Scorpion
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni în sectorul vostru privat, al minții subconștiente și al transformării, ceea ce reprezintă o perioadă excelentă de a vă desprinde de convingeri limitative. Emoțiile reprimate față de anumite probleme pot ieși acum la suprafață cu scopul de a vă vindeca emoțional și de a rezolva ceea ce vă presează. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul casei și al familiei, iar voi sunteți motivați să îmbunătățiți relațiile cu cei dragi și să rezolvați anumite chestiuni din mediul domestic. Intuiția voastră va fi amplificată, mai ales dacă sunteți în căutarea unor răspunsuri în viața privată, prin urmare ascultați-o.

Săgetător
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni și vă activează sectorul parteneriatelor, ceea ce vă aduce mai multă armonie în interacțiunile cu cei apropiații și partenerii de afaceri. Emoțiile voastre vor gravita în jurul relațiilor cu ceilalți, prin urmare asigurați-vă că mențineți un echilibru și nu vă lăsați influențați negativ dacă o anumită persoană nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul comunicării și al cunoașterii, ceea ce vă amplifică intuiția și vă oferă idei excelente care vă ajută să progresați în direcția pe care vi-o doriți.

Capricorn
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni în sectorul muncii, sănătății și al stilului de viață, ceea ce vă motivează să treceți la acțiune și să vă îmbunătățiți considerabil rutina zilnică. Dacă aveți dorința de schimbare sau adoptarea unor planuri alimentare ori sportive, acum este momentul oportun să le puneți în practică. Beneficiile vor fi atât fizice, dar și psihice, având în vedere că stresul și presiunea vor fi reduse considerabil. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul financiar și al valorilor materiale, iar voi veți fi motivați să creați strategii favorabile pentru progres. Probabil veți avea ambiția de a vă dezvolta aptitudinile care să vă propulseze la un alt nivel în planul profesional.

Vărsător
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni în sectorul creativității, armoniei și iubirii și vă determină să vă urmați inima în atingerea obiectivelor care vă oferă împlinire sufletească. Veți depune mai multă pasiune în munca voastră și în relațiile cu ceilalți, iar acest lucru vă ajută să progresați într-un mod accelerat. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în semnul vostru zodiacal din ziua de 4 martie vă oferă strălucire în plan personal și vă amplifică energia pe care o acordați propriei persoane. Dacă aveți dorința de a face îmbunătățiri legate de voi și de viitorul vostru, este oportunitatea excelentă de a acționa.

Peştii
Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni vă activează sectorul casei și al familiei și vă oferă energie și inspirație să începeți sau să finalizați anumite proiecte din aria domestică. Organizarea întâlnirilor cu familia este, de asemenea, în vedere și sunteți motivați să rezolvați problemele pentru a aduce armonia în atmosferă. Conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător din ziua de 4 martie are loc în sectorul minții subconștiente și al spiritualității. Vă bucurați de o introspecție care vă aduce revelații, iar dacă o persoană din trecutul vostru reapare, se întâmplă cu scopul de a învăța o lecție sau de a redefini relația pe care o aveți. Intuiția voastră este amplificată, de aceea e bine s-o ascultați.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Şi Dumnezeu se distrează… câteodată
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Vama Stânca este îmbâcsită cu rudele şi amicii vameşului Ungureanu
Ioan Rotundu
S-au dus dracului valorile morale ale familiei?
Ioan Rotundu
„Mărţişorul” omului de afaceri Traian Popa trimis celor din ANSVSA şi ANPA
Corupţii din SNPF sub umbrela de protecţie a lui Victor Mariniuc"
Zoe Zlata
Huligani şi corupţi în uniformă de poliţist
Ioan Rotundu
Conducerea bătăuşă a Jandarmeriei felicitată de justiţia „independentă”
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Participant la "noaptea cuţitelor lungi"
ITPF Iaşi refuză să ofere informaţii despre corupţia din instituţie
Zoe Zlata
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog