Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
33122
De la 07 Ianuarie 2003
103254030

Horoscopul săptămânii 1 – 7.octombrie 2018

  • 24 September 2018, 16:28
Berbec
Prima parte a săptămânii le aduce celor născuți în zodia Berbec un interes aparte pentru sectorul profesional. Nativii vor avea multe sarcini de rezolvat, însă nu se vor plânge, ci le vor realiza cu responsabilitate și devotament. În planul sănătății, vor tinde să exagereze și să ducă la extrem chiar și cel mai banal simptom, însă motive de îngrijorare mari nu ar trebui să existe. Finalul de săptămână îi poate pune pe nativi într-o ipostază defavorabilă în fața partenerului de cuplu.

Taur
Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu preocupări ce vizează zona sentimentală. Nativii simt nevoia să pună la punct niște aspecte legate de partener și ar putea să impună unele limite. Se cere mai multă atenție pentru sănătate, zonă ușor sensibilă în această perioadă. Este momentul ca nativii să-și schimbe stilul de viață și să adopte o alimentație mai sănătoasă. La mijlocul săptămânii ar putea fi interesați de noi colaborări pentru îmbunătățirea situației financiare și șansele nu vor întârzia să apară.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămna în forță, cu chef de socializare și dau dovadă de o comunicare eficientă. Se cere, totuși, prudență în transmiterea informațiilor, nativii având tendința să vorbească cam mult, secrete sau date confidențiale le pot scăpa fără să-și dea seama. Către finele perioadei analizate, nativii Gemeni trebuie să călătorească cu grijă, deoarece contextul astral creat acum favorizează riscul de accidentare. Relația cu partenerul de cuplu, dar și cu copiii se va îmbunătăți simțitor.

Rac
Cei născuți în zodia Rac pot intra în conflicte cu membrii familiei, în special cu părinții sau cu cei mai în vârstă, ca urmare a diferențelor de opinie și mentalitate. Nu este recomandat ca aceștia să se contrazică sau să încerce să demonstreze că au dreptate, ci este de preferat să se retragă și să deschidă subiectele cu altă ocazie, când contextul astral va fi de partea lor. Pe de altă parte, tentațiile culinare sunt mari și nativii Rac s-ar putea confrunta cu probleme de greutate. Posibil să fie vorba de mancat pe fond emoțional ca urmare a stresului de la locul de muncă sau a dezamăgirilor venite din zona partenerială.

Leu
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să lase deoparte grijile și problemele de la locul de muncă. Acestea nu trebuie aduse acasă și cel mai bine ar fi ca în această perioadă nativii să-și ia câteva zile de concediu. Mijlocul săptămânii aduce posibilități de îmbunătățire a situației financiare, nu neapărat prin obținerea de noi colaborări sau bonusuri, ci prin foloase materiale pe care nativii le pot primi de la rude. Nativii Leu care sunt singuri au șanse în acestă săptămână să întâlnească o persoană care să-i incite sudicient de mult încât să-și dorească să înceapă o nouă relație. Nu este momentul ambițiilor gratuite, fără motivație.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt apreciați, iubiți și nici înțeleși, iar unii nativi pot căuta consolarea în brațele unei alte persoane sau se pot refugia în vicii. Familia îi va susține în anumite acțiuni, însă vor primi suficient de multe critici și acuze din partea acestora, încât vor regreta că au cerut ajutorul. În plan amoros, o nemulțumire îi poate face să se îndepărteze de partener. Cu tot acest context mai puțin plăcut, nativii Fecioară vor avea ocazia, totuși, să-și dubleze câștigurile și astfel să-și schimbe starea de spirit.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță vor avea tendința de a se impune mai mult decât trebuie în fața colegilor și a colaboratorilor, iar agresivitatea din limbaj s-ar putea să nu le aducă laude și nici beneficii. Se cere atenție la tendința de critică și autocritică, care săptămâna aceasta pare să scape de sub control. Este recomandat ca nativii să se folosească de capacitatea de organizare și sintetizare pentru a duce la bun final un proiect și nu pentru a le pune bețe în roate celorlalți. În relația de cuplu va fi nevoie de mai multă îngăduință față de partener pentru ca lucrurile să meargă perfect.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion ar putea trece printr-o criză de personalitate, cu atât mai mult cu cât Venus retrogradează întocmai în semnul lor. Nativilor le va fi greu să-și găsească echilibrul interior și vor avea tendința de a se lăsa afectați emoțional de tot ce se petrece în jurul lor. Mijlocul săptămânii poate aduce șanse de câștig și ar fi indicat să nu rateze oportunitățile care vin spre ei. Chiar dacă nu se simt pregătiți acum, pot amâna o negociere, un dialog, un interviu pentru mai târziu.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător se simt tentați să facă o schimbare radicală, fie de look, fie de garderobă, fie de stil de viață, însă le lipsește curajul pentru a-și duce planul la capăt. Toate acestea pot evidenția o lipsă de încredere în propria persoană și este momentul să se axeze mai mult pe acest context. La locul de muncă vor avea de dus la final proiecte și se vor simți copleșiți de responsabilități. Abia în weekend se vor putea relaxa în compania prietenilor, însă se cere mare atenție la modul în care își cheltuie banii. Chiar dacă-și doresc să impresioneze, nu este momentul să fie mai generoși decât le permite buzunarul și nici să dea bani cu împrumut.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn sunt dispuși să-ți înfrângă niște frici mai vechi care nu-i lasă să evolueze. Contextul astral favorizează vindecarea și le oferă tot curajul necesar pentru a trece la alt nivel în plan personal. Nativii vor avea idei ingenioase, revoluționare care, în primă fază, îi pot speria pe cei din jur, însă la o analiză amănunțită se vor dovedi strălucitoare. Către finele săptămânii, Capricornii sunt avertizați să nu dea curs unei pasiuni, mai ales dacă se află într-o relație. Este posibil să reîntâlnească o persoană din trecut, însă ceea ce atunci nu a funcționat, nici acum nu va funcționa.

Vărsător
Celor născuți în zodia Vărsător care nu și-au administrat fondurile corespunzător, ar putea intra într-un colaps financiar și s-ar putea să fie nevoiți să amâne unele planuri. Nu este recomandat să se împrumute în această perioadă, dar se pot baza pe sprijinul partenerului și al familiei. Nativii care țin dietă sau își doresc să se supună unui regim de slăbit, trebuie să știe ca va fi greu în această săptămână să reziste tentațiilor culinare. La finele perioadei analizate, Vărsătorii pot avea parte de zile liniștite și nopți romantice în brațele partenerului de cuplu.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești nu trebuie să exagereze cu efortul fizic în această săptămână, în special nativii care se confruntă cu probleme cardiovasculare sau cu hipertensiune. La locul de muncă se întrevede o promovare sau, cel puțin, superiorii vor lua în calcul această variantă. Peștii pot primi laude și aprecieri, dar trebuie să continue să se comporte normal și moral cu cei din jur. Orgoliul, mândria în această perioadă pot fi defavorizante. În relația de cuplu se cere clarificarea unei situații mai vechi și se impune o abordare calmă și relaxată.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Imoralitatea legii sau a şefului de instituţie?
Ioan Rotundu
Puterea de a descoperi adevărul cu ochii minţii
Ioan Rotundu
Comisia LIBE discută despre independența justiției în România, într-o ședință extraordinară
Bancul săptămânii: Curiozitate surpriză
Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
Lumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Dersca
LLumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Ştiubieni
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 28.09.2018
Dragnea calcă apăsat pe urmele lui Ceauşescu
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 5.10.2018
Clip anti-referendum inspirat din serialul Povestea Slujitoarei,
Cine şi de ce blochează dosarele privind devalizarea Staţiunii Popăuţi
Ioan Rotundu
La Tudora, incompatibilul primar Petria va deveni administrator public
Ioan Rotundu
Coaliţia pentru Familie invocă boicotul neputinţei
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă