Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10223
De la 07 Ianuarie 2003
111318870

Horoscopul săptămânii 10 – 16 august 2915

  • 15 August 2015, 23:00
Berbec
Încearcă să nu arunci cu banii pe care îi ai în această perioadă, altfel rişti să pierzi o mare parte din ei. Chiar dacă îţi place să joci periculos, mai bine păstrezi această atitudine pentru altă dată. Se recomandă prudenţă, economiile tale având nevoie de siguranţă.

Taur
Nu te vei preocupa prea mult de situaţia ta financiară în această săptămână, ştii că ai bani şi îi foloseşti pentru a-i face fericiţi pe cei dragi. Din păcate, spre weekend vei constata că ţi-ai făcut o gaură mare în buget, fără mărcar să obţii rezultatele mult dorite!

Germeni
Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti o ofertă de nerefuzat, însă nu o accepta fără să testezi cum ar fi să faci o schimbare. Eşti bună în ceea ce faci şi meriţi mai mult, cam asta ar trebui să fie atitudinea cu care să porneşti pe noul drum. Puţin scepticism nu strică!

Rac
Încearcă să te axezi mai mult pe situaţia ta financiară în această săptămână şi să încerci să faci bani din orice. Astrele sunt de parte ta şi te vor ajuta în luarea unor decizii importante cum ar fi implicarea în afaceri ori începerea unor proiecte personale.

Leu
Vei acţiona cu multă încredere în tine în această săptămână şi poţi obţine fără probleme ceea ce îţi propui. Important este că îţi alegi întotdeauna standarde pe care le poţi atinge, astfel asigurându-te că nu vei fi dezamăgită. Acţionezi din aproape în aproape, iar succesul este garantat chiar dacă vine mai târziu.

Fecioară
Eşti destul de agitată în această săptămână şi ţii morţiş să câştigi orice bătălie la care participi. Cu toate că de unii poţi fi considerată ambiţioasă, alţii te vor critica şi te vor acuza că nu eşti tocmai corectă. Încearcă să fii cât poţi de modestă, chiar dacă te situezi pe un loc fruntaş.

Balanţă
Chiar dacă nu vei obţine rezultatele mult dorite în această perioadă, nu îţi pierde speranţa. În viitorul apropiat vei culege primele roade ale muncii tale şi vei fi mult mai satisfăcută decât ai fi acum. Încearcă să prinzi mai mult curaj în expunerea ideilor!

Scorpion
Ai toate şansele ca în această perioadă să creşti din punct de vedere profesional, fie printr-o mărire de salariu, fie vei fi avansată. Profită de orice oportunitate care ţi se oferă, porţile nu vor fi prea mult timp deschise pentru tine!

Săgetător
Este o săptămână bună pentru călătorii în interes de afaceri, dar şi pentru aprofundarea cunoştinţelor. Tot timpul trebuie să înveţi câte ceva nou dacă vrei să evoluezi, iar acum este cel mai bun moment pentru astfel de activităţi. Starea ta mentală este una de zile mari!

Capricorn
Vei munci mai mult decât de obicei în această săptămână, însă şi oboseala va fi pe măsură. De cele mai multe ori te panichezi atunci când primeşti sarcini noi, iar rezultatele nu o să fie atât de bune pe cât speri. Încearcă să te organizezi mai bine cu totul!

Vărsător
E posibil ca în această perioadă să câştigi mai mulţi bani şi să fii foarte surprinsă de acest lucru. Cu toate că îţi faci treaba foarte bine la locul de muncă, până acum nu ai fost apreciată în acest mod niciodată. Nimic nu te poate opri să obţii ceea ce îţi doreşti!

Peşti
Este foarte important ca în această săptămână să îţi spui punctul de vedere, doar aşa poţi să obţii mai mulţi bani. Ai toate şansele să te remarci prin ideile pe care le ai, însă trebuie să le dai celor din jur ocazia să le descopere. Ai mai multă încredere în tine!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Olteanul la linia erotică
Reţeta săptămânei: Hamburger
În Munţii Apuseni: Curcubăta (IV)
Ioan Rotundu
Seceta a secat orice boare de raţiune
Ioan Rotundu
Corupţie caniculară la vreme de secetă
Ioan Rotundu
În Munţii Apuseni: Locul tragediei (V)
Ioan Rotundu
Bateţi cepul mai bine, tovarăşi de la Nova Aoaserv!
În Munţii Apuseni. Cetăţile Ponorului (VI)
Ioan Rotundu
Trezeşte-te Ghiorghiţă, că noi plătim apa risipită…!
În Munţii Apuseni. Târgul (VII)
Ioan Rotundu
Anomaliile din spatele creşterii economice
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă