Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Învăţământ
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14158
De la 07 Ianuarie 2003
122899807

Horoscopul săptămânii 10 – 16 mai 2021

  • 4 May 2021, 18:20
Berbec
Vă așteaptă o perioadă cu energii care susțin unele sectoare de viață și cu altele care vă oferă provocări din care veți avea lecții de învățat. Iar ca să le abordați temeinic și constructiv, aveți nevoie inclusiv de retragere, meditație, relaxare și odihnă, eventual lucru în izolare sau la proiecte ascunse de ochii curioșilor. O stare psihoenergetică instabilă nu va împiedica să vă demonstrați calitățile în afaceri, căci veți avea un entuziasm creativ care ajută. De aceea, vă recomand să fiți mai dinamici în problemele profesionale, dar să nu credeți că noi contracte vor fi profitabile și noile proiecte vă vor aștepta. Arătați imaginație, curiozitate și o abordare originală a muncii pentru lucrurile deja pornite, cu ceva zile de concediu presărate din când în când. Sectorul financiar devine activ și cere dinamism, negocieri, mișcare, documente, bună comunicare, căutare de oameni potriviți.

Taur
Soarele e susținut de Venus până pe 9 și de Uranus încă mult timp. Această energie amestecată va îmbunăți strălucirea personală, carisma, magnetismul, așa încât sigur nu veți trece neobservați! Este timpul să schimbați ceva, să deveniți eleganți și să vă reîmprospătați garderoba. Transformarea vă va aduce beneficii vieții personale, mulți se vor implica într- o relație, întâlnirile vor fi în prim plan, ducând la o legătură serioasă în viitorul apropiat. Pentru cei aflați deja în cuplu, înțelegerea va fi reciprocă, completă și plină de afecțiune. Oamenii cu familie vor câștiga încredere în viitor, dar nu fără sprijinul unui soț. Dacă s-ar ivi dezacroduri, veți avea vina voastră, veți porni dispute influențați de emoții ori de lăcomie. În relațiile strânse, ar trebui să fiți flexibili,să ponderați egoismul. Schimbările de dispoziție pot afecta negativ relațiile, iar iritabilitatea și impulsivitatea nu a adus beneficiu nimănui. Nu reglați artificial situațiile, ci ascultați-vă intuiția.

Gemeni
Interesul pentru afaceri și comunicare poate dispărea și probabil că veți adopta o atitudine de așteptare și de contemplare a ceea ce se petrece în jur, eventual pentru a analiza situații importante. Nu e multă stabilitate la voi acolo și cred că veți pune sub semul întrebării niște decizii pe care le-ați luat în trecut. Dar dacă au fost bune, posibil să inceapă să-și arate roadele. Bine-ar fi să vă ocupați de stabilirea contactelor de afaceri personale, de efectuarea lucrărilor de construcții, reparații și îmbunătățirea microclimatului de acasă. Mulți vor simți inspirație, creativitate, deschidere și dorință de a face schimb de idei și informații. Aceasta este o perioadă favorabilă și pentru organizarea de întâlniri importante, evenimente, pentru participarea la proiecte colective, pentru finalizarea altora vechi. În ciuda oportunităților, aceasta nu este perioada cea mai potrivită pentru orice veți dori să întreprindeți.

Rac
Energia crește și va trebui să o direcționați spre zona de relaționare cu ceilalți, să fiți prietenoși și binevoitori, să-i tratați cu respect, să le ascultați opinia. Nu răspundeți impulsiv pentru că veți bloca astfel drumul spre legături armonioase, iar singuri va fi dificil să progresați acum. Ascultați sfaturile colegilor și prietenilor, mai ales dacă au o mulțime de planuri promițătoare financiar. Sunteți plini de talente și inspirație și puteți face echipă bună împreună. Puteți acționa cu succes în sfera publică și socială, puteți participa la noi proiecte promițătoare, puteți organiza întâlniri importante la diferite niveluri. Sunt șanse de a planifica schimbări de viață la scară mare. Poate ar trebui să vă schimbați punctele de vedere cu privire la viitor și să construiți relații astfel încât interesele să coincidă cu interesele celor din jur. Veți avea susținere, veți negocia cu potențiali parteneri și sponsori, veți fi sprijiniți de oameni puternici.

Leu
Vine o perioadă în care preocupările trebuie să fie de domeniu profesional, mai ales că șefii se uită atent la acei angajați care se străduiesc să obțină mai mult și care nu vor să se mulțumească cu poziția lor actuală. Vă sfătuiesc să fiți flexibili și diplomați. Marte în Rac nu vă favorizează dinamismul natural puternic, ci vă recomandă mai degrabă să gândiți înainte de a acționa prea repede. Ar trebui să petreceți sărbătorile în natură, să vă întâlniți cu prietenii, să vă refaceți, să obțineți rezerve de emoții pozitive pentru mai târziu. Această perioadă se poate dovedi totuși a fi conflictuală, în special cu oamenii din generația mai în vârstă sau cu cei care au un statut mai înalt, care nu vă vor împărtăși opiniile. Va fi greu să suportați orice presiune, manifestare a puterii și controlului, astfel încât este posibil să rupeți în mod decisiv unele legături, fără niciun regret.

Fecioară
Pentru că urmează o perioadă de îndoieli și indecizii, va fi dificil să puneți dorințel în practică, așa că vanitatea și inconsistența în acțiuni pot consuma rapid avântul. Este important să monitoizați cheltuielile deoarece a vă satisface impulsiv poftele înseamnă risipă. Veți avea tendința ca exact de sărbători să vă faceți griji cu chestiuni care oricum nu depind doar de voi, care ar putea fi dincolo de puterea de a le gestiona, iar asta crește starea de nervozitate și iritare și se răsfrânge asupra celor dragi. Acest al doilea decan din lună e ceva mai pozitiv, veți putea acționa mai eficient și veți obține rezultate cu un efort minim. Acțiunile și ideile vor fi în concordanță cu cele din jurul lor, astfel încât sprijinul și înțelegerea vor funcționa pentru succes, pentru profit. Un potențial intelectual ridicat va contribui la succes la examene, la învățătură, predare sau muncă manuală. Negocierile, discutarea planurilor și problemelor importante desfășurate în acest moment, ar fi favorizate.

Balanţă
Veți fi implicați activ în noi planuri și lucrări serioase și, pe de altă parte, va fi dificil să lucrați într-o echipă, deoarece veți întâmpina rivalități și concurență. Situațiile dificile pot aduce o slăbire a vitalității, acțiuni greșite și eronate și chiar circumstanțe periculoase. Mulți o să vă aflați sub lupa celorlalți, prin urmare,este posibil ca mediul să nu vă ierte pentru greșeli, scandaluri, iar toate acestea vor afecta negativ reputația. Trebuie să fiți mai atenți la copiii, să încercați să nu abuzați de putere și să le explicați cu răbdare ce este bine și ce este rău. Nu ar trebui să vă implicați în chestiuni dubioase, în aventuri monetare ți risipă de bani. Acesta nu este momentul potrivit pentru noi acțiuni importante, pentru mutarea la alt loc de muncă, pentru organizarea de evenimente, pentru căsătorie și chiar divorț. Odată începute acum, pot veni cu tensiuni sau litigii ulterior.

Scorpion
E o perioadă în care veți fi capabili să scăpați de orice relații negative, să puneți totul la locul său pentru a începe să construiți o nouă relație la un alt nivel. Perioada de acum este deosebit de favorabilă în acest sens, când sprijinul persoanelor influente vă va ajuta să acționați mai încrezători. Veți simți în sfârșit o explozie de energie, o dispoziție optimistă și dorința de a vă bucura de lucrurile mici. Aceasta este o perioadă de dragoste, deci nu este surprinzător faptul că viața personală va veni pe primul loc. Pentru acei îndrăgostiți care sunt împreună de mult timp, acest lucru înseamnă întărirea conexiunii existente, iar pentru inimile singure, impresii noi, o mare de emoții pozitive. Norocul va fi de partea voastră și în sectorul financiar, acolo unde vă așteaptă o mulțime de surprize frumoase, atâta timp cât gestionați cu înțelepciune banii, cât păstrați moderarea. Poate ceva conflicte nerezolvate din trecut revin pe tapet și va trebui să luați decizii dificile.

Săgetător
Munca zilnică și viața de zi cu zi vor beneficia de influențe stabilizatoare, sporind răbdarea și perseverența pentru orice provocări viitoare. Nu veți avea timp de odihnă, va trebui să oferiți tot ce este mai bun nu numai în domeniul profesional, ci și în domeniul sănătății. Nu-l ignorați pe acesta din urmă, dar nu lăsați nici ocazia de a vă îmbunătăți situația financiară, consolidându-vă poziția la locul de muncă. Este un moment foarte potrivit pentru a pune lucrurile în ordine în afaceri, pentru a elibera conștiința și timpul pentru chestiuni și planuri mai importante. Trebuie să întocmiți mai atent acorduri, contracte, să vă consultați cu avocații, deoarece mai târziu, când cazul este deja în curs, pot apărea influențe ascunse. Trebuie să fiți mai atenți atunci când împrumutați bani, în special de la persoane influente, deoarece asta conduce la dependență de ei. După 10, perioada va fi mai armonioasă , iar discuțiile despre planuri, propuneri, formularea de cereri către persoane influente vor contribui la succes, la satisfacția ambițiilor profesionale, la consolidarea relațiilor în afaceri și dragoste. Va exista posibilitatea de a vă demonstra partenerilor fiabilitatea și decența.

Capricorn
Astrele vor fi îngăduitoare atunci când vine vorba de activitățile curente și de sănătate în general. Acesta este un moment bun pentru a aborda acele obiective pe termen lung care vor necesita mai puțin efort decât de obicei, dar vor avea succes. Săptămâna va începe cu surprize neașteptate, unele chiar plăcute. În cea mai mare parte, nu va fi timp să vă relaxați, trebuie să profitați de moment și să scoateți maxim din ceea ce universul oferă în domeniul profesional. Nu neapărat că vi se cere mult, ci este suficient să lucrați în același ritm, să faceți eforturi pentru a atinge obiectivele stabilite. În vacanțe este mai bună retragerea, călătoria relaxantă, atenția celor dragi, căci aveți nevoie de recuperare de energie. Nativii se vor simți mai puternici și vor fi conduși de dorința colectivă progres și prosperitate. Unii vor patrona de bunăvoie pe cei slabi, își vor promova și proteja ideile, faptele și vor lupta împotriva nedreptății. Legăturile sociale se vor consolida, ceea ce vă va ajuta să promovați.

Vărsător
În general sunteți nonconformiști, dar a venit timpul ca, oricât de plictisitor vi se pare, acțiunile voastre să fie acum mai tradiționale. Doar astfel perioada devine profitabilă dacă vă puteți adapta la ele. Veți fi forțați să preluați rol de lider, să vă asumați responsabilitatea față de cineva drag. Autoritatea este mai mare ca niciodată, așa că folosiți în avantaj acest lucru! În unele situații, puteți fi decisivi. Dacă nu vă confruntați cu probleme legate de familie, atunci vă veți grăbi în continuare să mergeți acasă, sătui rapid de companiile zgomotoase, de forfota de la locul de muncă. Zilnic veți aștepta cu nerăbdare momentul în care veți putea trece pragul locuinței. O atmosferă favorabilă va domni acolo, propice relaxării, construirii de relații cu cei dragi. Nu același lucru pot spune despre aceia care au tensiuni vechi în familie. Acolo sunt posibile unele restricții, instabilitate psiho-emoțională, stare de spirit schimbătoare, de la indiferență la manifestare spontană a intereselor.

Peştii
De la nativ la nativ, planurile vor fi diferite pentru voi. Unii se vor concentra pe găsirea unui nou loc de muncă, pe studierea informațiilor în această direcție, în timp ce alții decid să-și planifice vacanța. Dar vor fi aceia preocupați de educație superioară, de predare sau învățare, de pregătire pentru universitate sau alte cursuri și mai înalte. Veți avea un potențial energetic ridicat și veți percepe toate vicisitudinile vieții cu o atitudine mai optimistă. Acesta este momentul potrivit pentru o renaștere emoțională, pentru o schimbare de imagine, pentru extinderea cercului de cunoștințe, pentru excursii și mișcare, al doilea decan de lună fiind cel mai favorabil. Atunci intuiția va fi ridicată, va apărea talentul unui psiholog, veți înțelege mai bine ce îi doare pe ceilalți oameni și de ce au ei nevoie. Veți simți un val de creativitate și veți fi gata pentru o schimbare în afaceri sau în carieră. Afectiv, e momentul în care să aduceți scânteia în rutina de cuplu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Autodefinire
Fiori de spaimă în rândul frontieriştilor din Sectorul Rădăuţi Prut
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ticăloşia clasei politice este rezultatul ticăloşiei noastre
Ioan Rotundu
La Prăjeni, legea o face clanul Iordăchel
Ioan Rotundu
La Primăria Botoşani, corupţia are uşa larg deschisă
Ioan Rotundu
Infractorii în uniformă din cadrul ITPF Iaşi au motive să se cutremure
Ioan Rotundu
Cazul Buiuc a pus autorităţile publice pe jar
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Prăjeni – violenţele clanului Iordăchel
Violenţele clanului Iordăchel au rădăcini în banda lui Coroi
Ioan Rotundu
La IŞJ a început curăţenia în rândul directorilor politruci
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog