Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
3403
De la 07 Ianuarie 2003
71011395

Horoscopul săptămânii 10 – 16.06.2019

  • 4 June 2019, 19:44
Pentru nativii Berbec, Leu și Săgetător sporește interesul pentru studii și investiții. Pentru Gemeni, Balanță și Vărsător au prioritate viața de familie și, în general, viața sentimentală care ar putea întoarce destinul în favoarea lor. Pentru vârstnici crește incidența bolilor cronice și a intervențiilor chirurgicale. Pentru Taur, Fecioară și Capricorn încetinirea ritmului și așa lent, duce la bulversări săptămâna aceasta, lucru care îi va face să lupte pentru propria imagine. Pentru Rac, Scorpion și Pești crește riscul de accidente și intervenții chirurgicale, pe deoparte, iar pe de alta le sporește creativitatea transformându-i un potențiali candidați la afirmarea profesională.

Berbec Începi săptămâna bine, asigură-te că profiți din plin de ea. Investește acum în învățământul superior și încearcă să înveți ceva nou. Unele aspecte juridice ar putea fi necesare pentru rezolvarea eventualelor schimbări financiare. O transformare a carierei poate fi posibilă printre noile oportunități care apar.

Taur
O încetinire bruscă a ritmului te poate face să lupți, atât din punct de vedere financiar cât și emoțional. Unele planuri pot fi întârziate sau anulate din cauza problemelor cu care se confruntă cineva din familie. Evită să te întoarci la consumul exagerat de cafea sau la fumat pentru a căuta soluții. În schimb, meditează pentru un nou sens și înțeles. Ai grijă la sănătate. Oferă asistență celor care au nevoie. Caută un echilibru, între cheltuielile pe fond emoțional și cele necesare. Pot apărea sume neașteptate, sub forma de moșteniri sau a unor venituri din alte surse.

Gemeni
Un partener are prioritate maximă acum. Poate fi și un parteneriat romantic care necesită timp și atenție. Dacă nu ești deja căsătorit, este posibil să ai timp să pregătești o asemenea mișcare. Este posibilă, de asemenea, o schimbare de împrejurimi, poate o mutare sau o relocare a locului de muncă. Acordă atenție problemelor de familie și lucrează pentru a rezolva unor conflicte în desfășurare. Bucură-te de o mică schimbare în aspectul tău, ceea ce te va face să te simți mai încrezător

Rac
Un accident sau o greșeală te face să te simți singur sau judecat. Vezi-ți de treaba ta și ignoră-ți detractorii. O problemă de sănătate, a ta sau a cuiva din familie, te poate determina să mergi la spital sau cel puțin la medicul de familie. Încrede-te în înțelepciunea pe care o găsești în viziuni sau în vise. Fă-ți mai mult timp să fii singur cu gândurile tale. Meditează sau discută cu rudele mai în vârstă și mai înțelepte. Liniștea mentală este posibilă, dar numai dacă accepți schimbarea și propria vulnerabilitate.

Leu
Ai putea să te simți prins în conflictul dintre interesele aparent concurente ale muncii și ale celei de familie. Urmează-ți instinctul, pe măsură ce iei în considerare unele aspecte ale norocului, în care oportunitățile sunt la orizont. Întâlnirea cu noi oameni ar putea aduce aceste șanse de la o distanță considerabilă, astfel încât va fi nevoie să te aventurezi dincolo de propriul tău mediu. Fă-ți timp și pentru romantism. Cineva special va fi încântat de noile tale idei creative.

Fecioară
Problemele familiare sunt acum în atenția ta. Fă din liniștea de acasă o prioritate și bucură-te de plăceri simple cu familia. Contabilizează reparațiile necesare sau continui cu o achiziție practică, cum ar fi imobil sau un vehicul nou. Abilitățile de conducere îți servesc bine acum. La locul de muncă, talentele tale sunt remarcate. Bucură-te de reputație și poziție. Câștiguri noi dintr-un bonus sau dintr-un premiu. Ia o pauză și petrece în aer liber. Ar fi un cadru ideal pentru a examina cu adevărat ce este în inima și mintea ta.

Balanţă
Ideile noi sau contactul cu culturi străine este fructuoasă deoarece te aduce în contact cu noi perspective spirituale sau căi profesionale. Lucrează pentru a comunica bine cu oamenii din viața ta, asigurându-te că asculți mai mult decât vorbești. Complicațiile din familie pot necesita atenția ta. Achizițiile sau reparațiile minore la domiciliu pot necesita atenția imediată.

Scorpion
O pierdere care poate afecta familia, te face să alergi de colo colo. Ajungi la o persoană care de care ai nevoie și care te susține în mijlocul acestui eșec. Unele venituri neașteptate apar undeva în a doua parte a săptămânii. Vorbește despre o idee pe care o ai în minte și angajează-te în documentarea necesară pentru a materializa acest plan.

Săgetător
Încurajarea unei oportunități acum poate însemna renunțarea la altceva. Este timpul să iei o decizie importantă, poate chiar una legată de o relație. Căsătoria poate fi o opțiune dacă nu ești deja angajat. Fă-ți timp pentru autoevaluare, conectează-te cu Eu tău și vezi care sunt punctele forte pentru creșterea personală. Un nou aspect sau stil vestimentar poate fi în ordine. Deși poți fi atras în ședințe și proceduri oficiale, asigură-te că economisești timp pentru tovarășii apropiați. Planifică să petreci mai mult timp singur cu cineva special.

Capricorn
Îngrijorarea legată de dușmani sau de concurență face să fii foarte atent la ce se petrece în jurul tău. Continuă eforturile dedicate locului de muncă și respectă-ți rutina. Fă-ți timp însă și pentru nevoile tale emoționale și spirituale. Evită fumatul în exces sau deciziile iresponsabile. Schimbarea este inevitabilă și ar trebui privită ca o oportunitate de creștere.

Vărsător
Ai o viață plină de viață și sociabila în această săptămână, acuzată de creativitate și idei noi. Ieși în mulțime, conectează-te la prezent și împărtășește orice informație. Carisma ta câștigă, făcând din acest lucru un moment ideal pentru relaționare. Diplomația în aceste interacțiuni îți poate aduce o nouă oportunitate profesională. În mijlocul acestor evenimente, ai grijă să nu pierzi din vedere lucrurile de acasă. Menținerea liniștii este esențială și este bine să petreci mai mult timp cu prietenii și familia. Dacă ești singur, ai șansa de a-ți gasi jumătatea, ca să spun așa.

Peştii
Posibile probleme de relaționare, determinând o eventuală destrămare. Fă din fericirea la domiciliu o prioritate. Ia legătura cu familia și contactează persoana care are nevoie de tine, mai ales dacă este un părinte. O investiție costisitoare ar putea fi necesară acum – o reparație amplă, o mașină nouă sau înscrierea la un master costisitor. Mulți vă privesc cu admirație pentru curjul de a fi tu însuți/însăți.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


„Grăsanul” poliţistului inculpat Romică Gorgan
Ioan Rotundu
Potlogarul Ionică Nechifor executat silit., Zeiţa Fortuna l-a părăsit
Ioan Rotundu
INFORMARE Primăria comunei Mihai Eminescu
Bancul săptăpmânii: Pscărească
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
LLumea lu' Rotundu: De la Botoşani la Verona - Diaspora II
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 31.05.2019
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 14.06.2019
Ciudăţenii în dosarul penal al miliţianului-poliţist Romică Gorgan
Ioan Rotundu
Irina Frunzeti, incurabila repetentă care face de râs OCPI Botoşani
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: De la Botoşani la Verona - Turiştii
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă