Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
18021
De la 07 Ianuarie 2003
76768565

Horoscopul săptămânii 11 - 17.03.2019

  • 9 March 2019, 23:13
Berbec Cei născuți în zodia Berbec au șanse mari ca în această săptămână să primească o sumă de bani rezultată dintr-o colaborare, dintr-o primă sau vânzarea unui bun de valoare, poate chiar valorificarea unei moșteniri. Este un moment bun pentru a pune un ban deoparte, dar și pentru a întreprinde alte acțiuni menite să le îmbunătățească veniturile. La locul de muncă pot izbucni conflicte mai vechi, mocnite, însă nativii se vor bucura de toată susținerea partenerului de viață. Atenție majoră la problemele cu legea și la sănătate. Nu este exclus să apară disconfort în zona capului, dureri de cap, de dinți, insomnii, depresie, lovituri sau alte afecțiuni care vizează această zona.

Taur
Cei născuți în zodia Taur încep săptămânăna determinați să-și urmeze un vis, un talent nativ pe care-și doresc să-l valorifice și din care să poată câștiga bani pe viitor, aspect deja favorizat de planeta marilor transformări și schimbări, de Uranus care a intrat în zodia Taur. Preocupările pentru familie vor exista, chiar întâlniri mai dese cu rudele, dar și pentru zona financiară, capitol la care Marte, planeta acțiunii aflată în Taur, va favoriza analizarea situației și schimbarea traiectoriei acolo unde este cazul. La locul de muncă pot apărea situații stresante, care să provoace nervi nativilor. În plus, partenerul de viață va avea nevoie de sprijinul acestora și vor trebui să se împartă în mai multe direcții, aspect care le va provoca disconfort. Prietenii rămân în continuare în vizorul nativilor și pot face curățenie în anturaj.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de nemulțumiri la locul de muncă, sarcini acaparante și stres, iar în plan financiar poate interveni un dezechilibru, posibil ca urmare a unor situații neprevăzute apărute sau ca urmare a unor cheltuieli neplanificate. Nativii vor trebui să dea dovadă de multă putere psihică pentru a face față provocărilor din această săptămână. În plus, conflictele cu persoana iubită vor părea că se accentuează, iar cei singuri care vor vrea să înceapă o nouă poveste de dragoste vor observa că nu sunt pe aceeași lungime de undă cu potențialul partener. Sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să-și întărească imunitatea cu tratamente naturiste.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de nemulțumiri legate de partenerul de viață și pot descoperi unele secrete din trecut care să nu le fie absolut deloc pe plac. Totodată, nu este exclus ca într-un moment de furie, nativii să facă ei însuși dezvăluiri ce vor răni excesiv persoana iubită sau chiar să fie tentați să înșele. În plan financiar, nu traversează cea mai bună perioadă și reușesc cu greu să se reechilibreze. Este posibil să amâne sau să renunțe la unele planuri din acest motiv. Cei care sunt părinți sunt sfătuiți să dea dovadă de mai multă diplomație în relația cu copiii.

Leu
Cei născuți în zodia Leu pot traversa o perioadă de interiorizare în care nemulțumirile față de ei înșiși și față de povestea de iubire în care se află vor fi majore. Interesul pentru sectorul profesional va fi minim, ba chiar unii nativi vor găsi scuze pentru a nu-și încheia proiectele. Nu sunt sfătuiți să facă schimbări legate de locul de muncă acum, mai exact până la încheierea tranzitului lui Mercur retrograd. Pe de altă parte, o reprioritizare a activităților casnice, eventual o redistribuire a acestora către membrii familiei, i-ar putea ajuta pe nativi să fie mai liniștiți psihic. În weekend sunt sfătuiți să se odihnească și să se dedice doar activităților care le fac plăcere și relaxează.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de avansuri din partea unor șefi sau colegi de muncă, însă sunt sfătuiți să nu dea curs provocărilor deoarece totul este iluzoriu și la finele lunii se va încheia. Cei singuri, în continuare pot avea șansa de a începe o nouă relație, însă sunt sfătuiți să facă pași mici și siguri. Nativii pot avea parte de reproșuri din partea membrilor familiei, iar în relația cu frații pot apărea dispute de ordin financiar. La locul de muncă, nativii sunt sfătuiți să nu plece urechea la tot ceea ce aud

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a recupera o sumă de bani, posibil să fie vorba de o datorie mai veche sau de o sumă pe care trebuiau să o încaseze cu ceva vreme în urmă, pentru un serviciu prestat. Nativii vor simți nevoia să călătorească mai mult, însă sunt sfătuiți să aibă grijă la drum, la alimentație și la toate aspectele deplasării. La locul de muncă nu este exclus să intre într-un conflict major cu un superior și nativii să fie determinați să spună lucrurilor pe nume. Orice ar fi, nu este momentul să ia o decizie radicală sau să-și dea demisia, cel puțin nu până la încheierea retrograd[rii lui Mercur. Se recomandă mai multă atenție la sănătate, în special în cazul acelora care se confruntă cu afecțiuni cronice.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion pot descoperi secrete legate de partenerul de viață, iar lucrurile care ies la iveală acum vor conduce la o destabilizare a legăturii, dar și la trasarea de noi direcții în cuplu. Să nu uităm că Uranus, planeta marilor schimbări și a neprevăzutului, tocmai și-a început tranzitul pe casa parteneriatelor și a căsătoriei și poate veni cu răsturnări dramatice de situație, inclusiv despărțiri și divorțuri. Totodată, pe acest fond instabil, nativii Scorpion vor fi mult mai tentați să înșele, să aibă o aventură. La locul de muncă pot avea parte de situații imprevizibile, însă situația financiară pare să devină mai echilibrată în această perioadă.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de vești bune în zona profesională. Posibil ca nativii să demareze o afacere, să se lanseze pe cont propriu sau să li se aprobe un proiect. Membrii familiei, dar și persoana iubită îi vor susține și nu este exclus ca unii dintre aceștia să înceapă o renovare a locuinței sau să facă planuri pentru a-și cumpăra una. Nu sunt sfătuiți, însă, să facă tranzacții și nici să facă împrumuturi sau credite. Atenție la invidiile colegilor de muncă care pot încerca să vă pună bețe în roate. În weekend se cere mai multă atenție la sănătate, în special nativii care au probleme cardiovasculare.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn se vor dedica mai mult persoanei iubitei și copiilor, acolo unde este cazul. Nativii își vor exprima cu mai multă ușurință sentimentele, vor fi deschiși la propunerile sentimentale și-și vor asculta mai mult vocea inimii. Pentru cei singuri, acum poate fi un moment bun să cunoască o persoană cu care să înceapă o relație, însă sunt sfătuiți să fie atenți la dialog. Tot ca urmarea a acestei retrogradări, nativii sunt sfătuiți să fie prudenți la drum deoarece vor avea de făcut deplasări în interes de serviciu. Către finele perioadei analizate, Capricornii vor avea parte de o îmbunătățire remarcabilă a stării de sănătate.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă intens de niște probleme care vizează locuința, de la activități administrative și pănă la renovări și redecorări. Nu este exclus să afle vești mai puțin plăcute din partea unui membru al familiei, iar nativii să se implice și să-și ofere ajutorul. Cheltuielile majore din această perioadă, unele neprevăzute, altele planificate, sau investițiile făcute acum, vor conduce la o destabilizare majoră a bugetului și sunt sfătuiți să fie foarte prudenți la cheltuieli, cel puțin până la încheierea tranzitului lui Mercur retrograd în zodia Pești. Relația cu persoana iubită va trece prin suișuri și coborâșuri și nu este exclus să se arunce vorbe grele în această perioadă. Atenție la problemele care pot apărea cu legea. În weekend este un moment favorabil pentru relaxare și odihnă.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești vor fi solicitați din toate punctele de vedere. Dacă la locul de muncă vor avea parte de situații neprevăzute de natură să le dea programul peste cap, în zona financiară vor apărea cheltuieli neplanificate de natură să destabilizeze bugetul. Cei singuri pot avea parte de noi parteneri, aspect favorizat de Luna Nouă în zodia Pești, și pot cunoaște persoane care să le trezească interesul, însă sunt sfătuiți să fie prudenți pentru că Mercur retrogradează în continuare în semnul lor și totul se poate reduce la o simplă aventură de moment. Pe de altă parte, nativii se pot simți singuri, părăsiți și neînțeleși, iar frământările interioare se pot accentua în această perioadă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ticăloşia populistă a lui Dragfnea faţă de protestele naţionale #şîeu
Liviu Dragnea s-a dezlanțuit vineri la adresa omului de afaceri Ștefan Mandachi care a inițiat protestul pentru autostrăzi și a construit, pe banii lui, un metru de autostradă. Liderul PSD susține că, în loc
Darius Vâlcov, atac foarte dur la Isărescu:
Îmi doresc din tot sufletul ca noua echipă la conducerea BNR să fie una de patrioți / Altfel, România nu va putea să scoată capul din țărână
Îl calc în picioare! Liviule, marș la pușcărie tu și întregul PSD!
Noile directive ale evreilor către Dragnea: Patri(h)oţii
Ioan Rotundu
O decizie cretină menită să-i revolte pe primari
Cartierul Luizoaia, cartierul sufocat de gunoaie şi ciuruit de izvoare
Ioan Rotundu
TAXA SPECIALĂ DE SALUBRIZARE
Soluții posibile, identificate de primărie în favoarea agenților economici
Legat de insinuările făcute, îi recomandăm dlui Vâlcov să sesizeze, dacă are dovezi, organele abilitate,
pentru a nu-și îngreuna situația juridică deja dificilă, prin tăinuirea unor așa-zise adevăruri patriotice
Corina Crețu cere din nou Guvernului clarificări privind construirea celor trei spitale regionale:
Graficul general rămâne încă neclar, sub presiunea timpului
De ce a amânat Dragnea discuția despre sancționarea lui Tudorel Toader
Bancul săptămânii: Şi scriitorii se tachinează
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
LLumea lu' Rotundu: Cu primarul după mine
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 8.03.2019
Doiniţo, nu tulburaţi WC-urile ţăranilor că pute a minciună
Ioan Rotundu
Ipocrizia fostului interlop, acum deputat PSD, Răzvan Rotaru
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 15.03.2019
Procese ciudate la vârf în DSP Botoşani
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Drumul blestemat
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă