Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21690
De la 07 Ianuarie 2003
120846156

Horoscopul săptămânii 11 – 17.09.2023

  • 2 September 2023, 14:19
Berbec În această perioadă pot apărea schimbări în sfera muncii, va fi nevoie de mai multă implicare din partea ta. Va fi nevoie să schimbi unele strategii, să iei în calcul noi posibilități, să fii mai atent cu cei cu care te aliezi. Este posibil să fie nevoie să treci prin unele interviuri, să participi la ședințe, întâlniri de grup, să fii implicat în luarea unor decizii ce țin de comunitatea ta. Fii atent la energia pe care o trimiți către Univers, pentru că aceasta poate reveni ca un bumerang fix când îți va fi viața mai dulce.

Taur
Ești tentat să iei unele decizii mai tranșante în această perioadă. Este important să ții cont și de inimă, nu doar de ce ce îți dictează mintea. În sfera personală vei fi mai sensibil, mai atent la problemele și nevoile celor din jur. Dai dovadă de empatie, de altruism, de compasiune. Și sfera spiritualității poate să se afle mai mult în atenția ta. Concnetrează-te pe relțai cu copiii, cu rudele. Permite-ți să fii creativ, dacă asta simți. Nu uita de dorințele și nevoile tale.

Gemeni
Este o săptămână bună pentru resetare, reevaluare. Poți avea parte de mici șocuri, de conștientizări de care ai nevoie. Fii mai atent la ceea ce ai nevoie în primul rând tu, abia apoi ceilalți. Nu-ți mai neglija doleanțele, obiectivele personale. Privește mai mult spre nevoile de cuplu, ascultă-ți cu atenție partenerul, poartă discuții clarificatoare. Bucură-te mai mult de pasiuni, de activități care să-ți aducă o stare de spirit cât mai bună.p> Rac
Este o săptămână a discuțiilor, negocierilor, tranzacțiilor, iar partea bună este că ai o atitudine pozitivăPoți primi unele promisiuni, oferte. Fii atent la deciziile pe care le iei în sfera profesională, nu e nevoie să le iei în grabă, mai ales dacă este vorba despre acte, hârtii, contracte. Este un moment bun și pentru a te apropia de anumiți membri de familie. Poți lua unele decizii legate de cămin, de un bun material comun.

Leu
Nu uita de minunatele resurse pe care le ai, de talentele cu care ai fost înzestrat, de cunoștințele pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului, de experiențele prin care ai trecut. Schimbă abordarea și s-ar putea să găsești și soluțiile potrivite pentru ceea ce consideri tu că ar fi problemele arzătoare din această perioadă. Ar fi indicat să te focusezi mai mult și pe sectorul amoros, susțin astrele.
Fecioară
Per total, ai parte de o săptămână cu tot felul de energii. Vei avea și bucurii neașteptate, dar și răsturnări nedorite. Ai mai multă răbdare cu tine, cu nevoile tale. Fii mai atent cu bugetul tău, cu sănătatea. Simți că e nevoie să schimbi dinamica din viața ta, să te reorganizezi. Ar fi bine să te focusezi mai mult pe pasiuni, să-ți oferi mai multe momente de respiro, să nu te grăbești să acționezi, să iei decizii.

Balanţă
Nu este săptămână ușoară, dar este una la finalul căreia vei avea satisfacția că ai rezolvat multe dintre sarcinile, obiectivele setate. Dai dovadă de concentrare, renunți la unele atașamente și idei. Se îmbunătățesc relațiile cu autoritățile, cu persoane influente. Poți organiza un eveniment, o petrecere, o întâlnire de grup, poți lua în calcul și scurtă vacanță sau escapadă.

Scorpion
În această săptămână te vei focusa mai mult ca oricând pe sfera profesională. Vei da curs mai multor idei, proiecte, sarcini. Te simți plin de inspirație, simți că ai forța necesară, resursele de care ai nevoie să pornești la drum cu noile obiective. Ești în căutarea securității și stabilității, a proiectelor pe termen lung. Reușești să gestionezi și anumite chestiuni legate de bani, de bugete.

Săgetător
Este o perioadă interesantă, dinamică, plină de transformări, vor ieși unele secrete la suprafață, undele situații din trecut. Este un moment bun să iei în calcul unele schimbări ce țin de rutină, de felul în care decurg cele mai multe dintre zile. Simți că e nevoie să renunți la unele obișnuițe, să te confrunți cu unele frici. La final de săptămână ai nevoie de mai mult timp pentru a digera toate aceste modificări, transformări.

Capricorn
În această perioadă ești deosebit de preocupat de imaginea ta, de felul în care ești perceput de ceilalți. De asemenea, te focusezi pe la a repara tot felul de situații, de chestiuni, pe a renegocia, revendica unele drepturi, bunuri, proiecte. Accepți noi abordări, noi metode, chiar dacă vei fi mai rezervat inițial. Vei oferi suficient de multă energie și în sfera relațiilor, atât profesionale, cât și personale.

Vărsător
Vor fi activate mai multe energii, în special în sfera vieții personale. Vei descoperi că vechile tipare nu mai funcționează, că alegerile din trecut nu mai corespund cu prezentul și cu siguranță nici cu ceea ce pare să urmeze în viitor. Sunt favorizate deplasările, vizitele, escapadele. Te concentrezi să aduci unele îmbunătățiri în ceea ce privește sfera căminului. Poți lua în calcul o dietă, un abonament la sală, o detoxifieră, o programare la doctor.

Peştii
Este un moment bun pentru curățenie pe toate planurile. Ai nevoie să te eliberezi de anumite convingeri, idei și să îți îndrepți atenția spre alte viziuni. Este un moment bun să inițiezi unele discuții pe care le-ai tot amânat, ai nevoie să exprimi unele păreri pe care le-ai cam evitat, dar care s-au cam adunat și pun presiune pe tine, îți îngreunează judecata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: nuNu-i mai simplu?
Şoptică, cumătra „Maica Precist㔠şi abuzurile de la Şc. Prof. Smârdan
Ioan Rotundu
Mascarada lui Predoiu privind drogurile în şcoli
Ioan Rotundu
Festivitatea de creştinare a unei noi generaţii de analfabeţi funcţionali
Ioan Rotundu
Educația, încotro?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă