Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23408
De la 07 Ianuarie 2003
101651640

Horoscopul săptămânii 11- 7.11.2019

  • 9 November 2019, 20:50
Luna Plină se formează prin opoziția dintre Lună aflată în Taur și Soarele aflat în Scorpion, prin urmare ne va cere să găsim echilibrul, calea de mijloc între nevoile noastre materiale și cele spirituale, emoționale. Conservatorismul și statornicia Taurului trebuie să ne ajute în evoluție și nicidecum să ne îngrădească. Cu alte cuvinte, cei care au perseverat în atingerea unor obiective financiare, acum se pot bucura de siguranță și liniște.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână va aduce ocazia de a încheia un capitol financiar și astfel de a culege roadele. O serie de colaborări pot fi reevaluate acum în vederea clarificării profitului. Totodată, nativii se pot aștepta ca noi propuneri de asociere să sosească și astfel va apărea și ocazia mult așteptată de a-și îmbunătăți veniturile. Din punct de vedere sentimental, este posibil ca Berbecii să devină mai posesivi și mai geloși, iar această nevoie de control a partenerului s-ar putea să le aducă și conflicte în cuplu, dacă nu vor ști să o gestioneze corect.

Taur
Luna Plină se formează întocmai în semnul lor zodiacal, iar cei născuți în zodia Taur vor simți nevoia de stabilitate în relația cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur. De asemenea, posibil ca unii Tauri să-și dorească să facă o schimbare de look sau o remodelarea a siluetei, a stilului de viață. Relațiile care nu mai funcționează, în care partenerul nu mai corespunde nevoilor materiale și spirituale ale nativilor s-ar putea încheia acum. Cei singuri se vor pune mai mult în valoare și vor cuceri cu mai multă ușurință. De asemenea, în plan profesional, nativii pot înregistra unele succese, dar va fi nevoie să lucreze mai mult la stima și încrederea în sine..

Gemeni
Pentru cei născuți în zodia Gemeni este vorba de o săptămână în care accentul cade pe introspecție și a meditație. Nativii ar putea trece prin stări de interiorizare, autoanaliză, ar putea căuta răspunsuri la întrebări care-i macină, în primul rând legate de bunăstarea lor materială. La locul de muncă situația poate fi destul de încordată și nativii sunt sfătuiți să se înarmeze cu răbdare pentru a face față stresului. În plus, sănătatea necesită mai multă atenție, mai ales din punctul de vedere al sănătății mentale. În weekend se întrevăd momente plăcute alături de prieteni, detașare, detensionare și relaxare.

Rac
Legăturile de prietenie intră în vizorul celor născuți în zodia Rac și nu este exclus ca unele relații cu care nativii nu mai rezonează din punct de vedere al necesităților comune să se încheie acum. Este o perioadă bună pentru a progresa în cazul unui proiect de grup, umanitar, cu caracter antreprenorial și noi anturaje își pot deschide porțile pentru nativii Rac. Relația cu persoana iubită poate fi marcată de contextul astrologic și unii nativi pot analiza dacă partenerul le îndeplinește acele nevoi emoționale și materiale de care au nevoie pentru a evolua.

Leu
Cei născuți în zodia Leu se preocupă de carieră și au șanse mari să discute despre o avansare în funcție sau o schimbare a locului de muncă. Luna Plină le activează acest sector de viață și cei care au depus eforturi în acest sens, acum pot culege roadele. Pe de altă parte, în familie ar trebui să fie mai atenți la nevoile celor dragi și să petreacă mai mult timp acasă. În weekend se întrevăd ușoare și trecătoare stări de interiorizare, de indisponibilitate emoțională.

Fecioară
Pentru cei născuți în zodia Fecioară această săptămână vine cu chef de călătorie, de eliberare dintr-un tipar comportamental. O serie de nativi vor avea de înfruntat situații de natură să le schimbe anumite concepții și principii de viață. Posibil să apară conflicte cu rudele ca urmare a unor viziuni despre viață diferite pe care nativii le au. Pe de altă parte pot primi vești din străinătate și pot lua decizii vizavi de o plecare peste hotare. O serie de nativi vor încheia un curs, seminar și vor obține o diplomă.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță activează și lucrează puternic sectorul banilor deținuți împreună cu alții, mai ales cu partenerul de viață. Posibil ca un proiect să se încheie și să se culeagă roadele financiare. De asemenea, pot primi vești legate de o moștenire, bun de patrimoniu sau credit, iar în unele cazuri poate fi vorba de încheierea unui proces cu miză financiară, posibil cbiar proces de partaj. Resursele comune vor trebui reanalizate și administrate mult mai rațional. În cuplu poate fi vorba de o situație mai tensionată ca urmare a manifestării unor tendințe de gelozie și posesivitate.

Scorpion
Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a încheia o colaborare, un proiect și astfel să culeagă roadele, fiecare în funcție de ceea ce a investit. Atât o relație profesională poate ajunge acum la maturitate (sau se poate încheia), cât și o poveste de iubire. Lupta pentru putere s-ar putea face resimțită destul de puternic acum în cuplu și ar fi indicat să fie echilibrate nevoile personale cu cele ale partenerului. Sănătatea nu ridică probleme, însă va fi nevoie de o canalizare corectă și constructivă a energiei vitale pentru a nu apărea epuizarea.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să fie mai atenți la starea de sănătate pentru că este posibil ca nativii să se lase copleșiți de emoții și astfel să creeze un dezechilibru interior. În plus, stresul profesional îi poate afecta suplimentar, mai ales că la locul de muncă se întrevăd provocări majore. Posibil ca unii nativi să încheie o etapă legată de carieră sau un proiect să ajungă la maturitate și să culeagă niște roade. Schimbarea locului de muncă îi poate tenta pe mulți Săgetători acum. În plan sentimental, ar trebui să primeze activitățile comune cu partenerul de viață sau cu familia.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de această Lună Plină întocmai în sectorul iubirii, prin urmare acele relații care nu mai funcționează, în care partenerii nu au intenții și viziuni comune se pot încheia. Pe de altă parte, o serie de nativi pot treceîntr-oa o nouă etapă în relația de cuplu, pot deveni mai atenți la nevoile partenerului, mai drăgăstoși și mai orientați către construirea unui viitor comun. Se pot aduce în discuție copiii, posibilitatea de a deveni părinți. În plan profesional se poate da o luptă între timpul alocat proiectelor și muncii și timpul alocat distracției și hobby-urilor. Se cere reasponsabilitate la acest capitol, dar și mai multă odihnă.

Vărsător
Familia intră în vizorul celor născuți în zodia Vărsător și va fi nevoie de mai mult timp alocat celor dragi, nevoilor și necesităților emoționale și materiale ale acestora. Posibil ca acum să se aducă în discuție regimul unei locuințe, dar și reorganizarea sarcinilor gospodărești. Posibil ca unii nativi să-și renoveze casa sau să se mute, să-și schimbe domiciliul. La locul de muncă va fi nevoie de mai multă ambiție și perseverență în atingerea scopurilor. În weekend, va prima nevoia de odihnă și relaxare și nativii ar trebui să pună mai mult accent pe activitățile care le fac plăcere.

Peştii
Nativii din zodia Pești sunt sfătuiți să caute acele oportunități de studiu, de învățare și cunoaștere, de informare care să le aducă posibilitatea de a avansa profesional. Se cere foarte multă atenție la comunicare pentru că nativii pot fi prea emoționali și pot crea tensiuni din această cauză, mai ales cu rudele apropiate. Ar trebui să asculte mai mult sfaturile celor din jur și chiar să înceapă să le pună în practică. Posibile deplasări întreaga săptămână, însă mai degrabă cu scop profesional, decât de relaxare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Răzbunarea soţului
Sloboziţi un ban şi pentru Biserica culturii botoşănene
Biserica fiind fondul documentar video de la Biblioteca Judeţean㠄Mihai Eminescu” Botoşani
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Stafiile corupţiei, Şerbănoiu şi Aioanei, nu vor mai bântui prin IJP
Ioan Rotundu
Stupizenie de răspândac PSD în ziua alegerilor
Ioan Rotundu
Botoşanii, cenuşăreasa neruşinată a Moldovei
Ioan Rotundu
Cei din USR – PLUS Botoşani trebuie să-şi schimbe atitudinea politică
Ioan Rotundu
Cei din PSD aduc vorbă de funie în casa spânzuratului
Ioan Rotundu
Dezastrul financiar lăsat în urmă de către guvernele PSD
BNR, fotografia la 9 luni a economiei
Şerbănoiu se pregăteşte să deschidă cutia Pandorei. Să-i ajute Dumnezeu!
Ioan Rotundu
Abuz incalificabil al baronului PSD, primar de Săveni, Relu Târzioru
Ioan Rotundu
Minunile prefectului Dan Şlincu au culoarea roşie
Ioan Rotundu
Vizită a ambasadorului Armeniei la Botoșani
Răzbunare a directorului Şcolii Călăraşi asupra elevului Gulă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă