Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22428
De la 07 Ianuarie 2003
104555034

Horoscopul săptămânii 12 – 18.11.2018

  • 11 November 2018, 17:16
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia în această săptămână să ia niște decizii importante legate de partener și de relația de cuplu și este posibil ca unele neînțelegeri să se rezolve și armonia să se aștearnă din nou. Atenția nativilor se va îndrepta către sectorul profesional și nu este exclus să plece în călătorii sau delegații. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec îi sfătuiește să caute echilibrul între viața de familie și cea profesională. Finalul perioadei analizate va aduce introspecție și-i va îndemna pe nativi să-și revizuiască anumite acțiuni și planuri de viitor.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au șansa să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, dar și cu colegii și colaboratorii, însă sunt sfătuiți să aibă grijă la comunicare, în special comunicarea pe zona financiară, unde pot apărea unele conflicte legate de banii deținuți în comun. Nativii sunt sfătuiți să fie mai echilibrați în cheltuieli. Totodată, vor simți că stresul de la locul de muncă se va diminua și unele gânduri de schimbare a direcției în carieră se vor dizolva pentru moment. Relația cu prietenii poate fi ușor afectată către finele săptămânii și nu ar trebui să-și facă planuri în comun sau să se bazeze pe aceștia în situațiile importante de viață. Interesul nativilor pentru studiu va crește și este posibil să fie dispuși să continue sau să înceapă niște cursuri de perfecționare profesională.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor depăși confuziile sentimentale care le-au amprentat gândirea până acum și dacă vor vrea să ia o decizie în acest sens, acum va fi momentul oportun. La capitolul comunicare vor fi foarte afectați și sunt sfătuiți să aibă grijă cum pun în discuție problemele pentru a nu-și face singuri probleme, în special la locul de muncă, unde dialogul cu superiorii va fi greoi și tensionat. Disputele de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent de natura lor. Zona financiară va suferi niște schimbări și Gemenii sunt sfătuiți să nu-și facă planuri cu sume de bani provenite de la parteneri, dar mai ales să înceapă să-și facă economii. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să găsească echilibrul între banii obținuți din munca proprie și banii partenerului de cuplu sau partenerilor de afaceri.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, iar acei nativi care doreau o schimbare de locuință pot lua decizia mutării în această perioadă. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze relația cu colegii de muncă, dar și sarcinile și responsabilitățile, fără însă a lua o decizie în acest sens. Tensiunile nu vor lipsi din acest context, iar Racii care-și doresc să facă o schimbare în carieră sunt sfătuiți să aștepte și să-și consolideze cunoștințele între timp, chiar să înceapă cursuri de perfecționare profesională. În plan amoros, pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Raxc îi sfătuiește să caute echilibrul între propriile dorințe și necesitățile partenerului de viață.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor începe un proces de reanalizare și revizuire a relației cu partenerul de cuplu, iar comunicarea va fi greoaie și anevoioasă. Nu sunt sfătuiți să ia decizii în această perioadă legate de această zonă. Nativii care au de susținut examene, teste și interviuri în această săptămână vor fi favorizați astral și vor avea succes. Este foarte probabil ca sume de bani provenite din moșteniri, credite și împrumuturi să le intre în posesie în această perioadă. Se cere mai multă atenție la sănătate. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute echilibrul între muncă și timp liber.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se concentrează pe reevaluarea și îmbunătățirea unor relații de familie, însă vor întâmpina obstacole în comunicare și sunt sfătuiți să apeleze la diplomație. Interesul nativilor către partener și relația de cuplu va crește considerabil și chiar dacă vor exista conflicte, acestea vor fi trecătoare. Pe de altă parte, este o perioadă benefică pentru a renegocia contracte și condiții salariale de care nu sunt mulțumiți. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să caute echilibrul între relațiile de prietenie și cele de iubire.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță vor simți nevoia de a face schimbări legate de imagine, look, stil vestimentar și vor fi mult mai deschiși către flirt și aventură. Tot acum este momentul să rezolve chestiunile administrative amânate, să reia niște cursuri și să dea examene restante, să meargă la interviuri și să-și îmbunătățească relația cu rudele. După jumătatea săptămânii, nativii Balanță se vor preocupa mai mult de locul de muncă, dar și de sănătate. Atenție la conflictele care pot lua naștere în zona profesională și care pot aduce demisii și rupturi de relații. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Balanță îi sfătuiește să găsească echilibrul între viața profesională și cea de familie.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să-și clarifice sentimentele față de partener sau față de o persoană cu care și-au dorit să înceapă o relație. Vor avea parte de acțiune în zona sentimentală și nu este exclus să înceapă o aventură. Pe de altă parte, nativii își vor reevalua situația financiară și sunt sfătuiți să-și facă planuri pentru a-și suplimenta veniturile, să cheltuie mai puțin și să îndrăznească să-și renegocieze salariul. De evitat speculațiile financiare. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să caute echilibrul între partea socială și studiu, activități intelectuale.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să facă o pauză pentru a-și reevalua niște interese, planuri de viitor și dorințe. Se poate ca multe dintre principiile clădite până acum să nu mai corespundă cu ceea ce-și doresc în viitor. Este momentul să demareze proiecte în comun cu prietenii și chiar să-și consolideze relațiile cu persoanele din anturaj. Nu este exclus să intre în conflicte cu membrii familiei pe chestiuni ce vizează locuința, mai ales dacă aceștia locuiesc suba celași acoperiș. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Săgetător le cere nativilor să învețe să-și echilibreze veniturile proprii cu veniturile partenerului de cuplu.

Capricorn
Draga Capricorn, in aceasta saptamana oamenii din jurul tau vor vedea mai bine ce faci si ce poti face si vor incepe sa aiba incredere in abilitatile tale mai mult decat o faceau. Tu vei deveni mai pozitiv si optimist in felul in care privesti si intampini viata. Aceasta stare de spirit pozitiva si energie noua te va ajuta sa te descurci cu obligatiile curente. Bucura-te. Sunt zile care iti aduc incredere, putere, sex appeal si curaj.Atitudinea ta directa vor impresiona superiori si oameni puternici, aducandu-ti, desigur, beneficii. Chiar daca acest stil direct nu este amenintator pentru altii, exista riscul sa starnesti frica in dusmani, deci fii constient ca sa stii de ce te aperi. Relatiile personale, in special cele de natura intima, vor beneficia de caldura ta suplimentara si de farmecul tau.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător pot întâmpina dificultăți în obținerea unei sume de bani și sunt sfătuiți să evite negocierile, investițiile și speculațiile financiare în această perioadă. Posibile conflicte legate de bani. În această perioadă, nativii trebuie să caute variante pentru a-și îmbunătăți veniturile și să analizeze toate propunerile care vin spre ei. Pe de altă parte, crește interesul pentru studiu și Vărsătorii pot să înceapă un curs de perfecționare profesională sau să plece în călătorii cu scopuri spirituale. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Vărsător le cere să găsească echilibrul între muncă și propriile dorințe și necesități.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești se concentrează intens pe reevaluarea situației profesionale în vederea unei schimbări de direcție și nu este exclus să apară conflicte cu partenerul de viață ca urmare a lipsei de interes acordată de nativi relației de cuplu. Se anunță o perioadă prosperă din punct de vedere financiar și sume de bani neașteptate pot intra în conturi. Peștii devin impulsivi, nerăbdători să rezolve o situație, au inițiative bruște, reacții de moment și acțiuni pripite și sunt sfătuiți să se controleze cât mai mult pentru a nu regreta ulterior deciziile luate. Pentru a a tinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute echilibrul între relațiile de prietenie și viața sentimentală.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Bancul săptămânii: Lecţie despre sex
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 2.11.2018
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Conrec SA bOTOŞANI
Lumea întreagă marchează 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial.
70 de lideri politici s-au reunit la Paris
Președintele Franței critică naționalismul, în fața lui Trump, Putin și Erdogan:
Este o trădare a patriotismului
De ce Conrec SA?!
Ioan Rotundu
Liviu Dragnea, despre votul la cererea de începere a urmăririi penale pentru Tăriceanu:
Eu sunt mama Omida? Senatorii PSD au personalitate
Dragnea nu va mai putea să conducă nicio ședință a Camerei Deputaților
Avarierea singurului portavion rusesc, Amiralul Kuznețov, nu este singura veste proastă pentru marina rusă.
Scufundarea docului plutitor ar putea crea probleme și mai mari
Iohannis: Necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care e guvernul Dragnea-Dăncilă
Nu suntem pregătiți de preluarea președinției Consiliului UE
Comisia Europeană, reacție după ce autoritățile române au cerut ca Rise Project să-și dezvăluie sursele:
A folosi GDPR împotriva dreptului la informare ar reprezenta un abuz clar
Infractorul se vede preşedintele potrivit României. Aşa va fi?
Ioan Rotundu
Raportul MCV. Cele 8 recomandări suplimentare ale Comisiei Europene pentru România
PSD, somat să renunțe la controversatele modificări din legile justiției și codurile penale
PSD și ALDE, părăsite de colegii lor europeni la votul din Parlamentul UE
care a condamnat „intervenția violentă și disproporționat㔠a jandarmilor la protestele din august
Bloomberg relatează despre gestul obscen al lui Iordache:
Raportul UE privind corupția primește degetul mijlociu în România
Jaf asupra domeniului public al municipiului Dorohoi
Ioan Rotundu
Cum consilierii PNL s-au girat jaful abil regizat (II)
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 11.16.2018
LLumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Dângeni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă