Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9973
De la 07 Ianuarie 2003
83570311

Horoscopul săptămânii 13 - 19 august 2018

  • 18 August 2018, 23:00
Berbec
Pe plan sentimental, lucrurile încep să se așeze. După o perioadă în care au tot fost probleme în relația de cuplu, acum totul începe să meargă pe drumul ce bun. Era momentul să se întâmple lucrul acesta. Nativii care încă nu sunt implicați într-o relație ar putea întâlni acea persoană specială pe care o așteptau de mult timp. În sfârșit se întâmplă lucruri deosebite din punct de vedere sentimental pentru cei născuți sub acest semmn zodiacal. În ceea ce privește cariera, Berbecii ar putea întâmpina unele dificultăți. Simt că nu mai pot face față provocărilor. Iar asta este dinn cauza stresului, a lipsei odihnei, a situației tensionate de la locul de muncă din ultima vreme. Ce este de făcut? Asta tu trebuie să știi cel mai bine. Fă ceea ce consideri că este necesar pentru a schimmba situația. În ceea ce privește aspectul financiar, lucrurile stau mai bine comparativ cu săptămâna care a trecut. Simți că te îndrepți pe drumul cel bun în această privință. Poți profita de faptul că acum banii nu mai sunt o problemă pentru tine pentru a merge într-o vacanță de care ai mare nevoie. Vei vedea că astfel, după o perioadă de odihnă, lucrurile vor începe să se așeze și la locul de muncă. În privința sănătății, nu ai de ce să îți faci griji. Singurele probleme care pot să apară sunt cele legate de lipsa odihnei, dar și de stres. Însă, deși acum nu va fi nimic grav, ai mare grijă! Dacă nu iei măsuri pentru a scăpa de aceste probleme ce îți afecetază sănătatea, pe parcurs poate fi mai rău. Așa că, ai mare grijă de tine, de sănătatea ta.

Taur
În ceea ce privește partea sentimentală, Taurii vor avea parte de surprize. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie. Ori poate fi vorba despre o sarcină pe care o așteptau de foarte mult timp. Este o săptămână pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată. Evenimentele deosebite le vor umple inima de bucurie. În ceea ce privește activitatea profesioanală, și în acest segment al vieții lor se vor petrece lucruri neașteptate. Spre exemplu, unii nativi ar putea începe o afacere proprie. De mult timp își doreau asta, iar acum în sfârșit se va întâmpla. Pe de altă parte, alte persoane vor atrage atenția superiorilor, ceea ce va duce la o promovare la care nici nu îndrăzneau Taurii să viseze. Aspectul financiar nu va fi o problemă pentru acești nativi. În prima parte a săptămânii vor primi o sumă destul de importantă de bani. Fie provine dintr-o moșternire, ori va fi vorba despre rezultatul muncii depuse în cadrul unui proiect independent de locul de muncă. Vor dori să investească o parte din acei bani într-o vacanță ce poate începe chiar la finalul acestei săptămâni.

Gemeni
Pe plan sentimental, Gemenii trebuie să fie atenți! Este important să acorde atenția cuvenită relației și partenerului sau partenerei de cuplu. Nu trebuie să creadă că problemele se vor rezolva de la sine. Ignorându-le, nu vor face altceva decât să creeze noi probleme, mai serioase. Gemenii care încă nu au o relație preferă să se concentreze asupra altor aspecte ale vieții lor. Încă nu se simt pregătiți să facă pasul cel mare. Plănuiesc să pună la punct unele detalii legate de carieră, de exemplu, înainte de a se implica într-o relație. În privința carierei, veștile astrologilor sunt destul de bune. În primele zile ale săptămânii, Gemenii se vor implica în mai multe proiecte. Vor fi solicitante, dar rezultatele vor apărea până la finalul săptămânii. Bineînțeles că superiorii le vor observa implicarea și îi vor răsplti pentru eforturile depuse. Pe plan financiar, lucrurile vor fi surprinzător de bune. Gemenii vor fi plăcut surprinși de câștigurile din această perioadă. Datorită eforturilor depuse la locul de muncă, vor fi răsplătiți așa cum nici nu se așteptau. Starea de sănătate a Gemenilor va fi o problemă ce le va da bătăi de cap acestor nativi. Tocmai pentru a scăpa de grijile legate de săntate, Gemenii sunt sfătuiți să meargă la medic pentru a afla despre ce este vorba. Au unele simptome care îi sperie. Însă, înaite de a-și pune un diagnostic singuri, pe baza informațiilor de pe internet, cel mai bine ar fi să ceară părerea unui specialist. Multe probleme pot fi legate de stres, de lipsa odihnei. Deci vor dispărea imediat ce va dispărea sursa acestora. Așa că, nu mai amânați vizitele la medic!

Rac
Din punct de vedere sentimental, vor avea loc unele schimbări destul de importante în această săptămână. Este posibil ca Racii să decidă să pună capăt unei relații. Se simt prinși într-o relație care nu mai funcționeză și iau acea decizie grea. Unii dintre acești nativi ar putea, din contră, să facă pasul cel mare în relație. Nu este exlusă logodna sau poate fi vorba chiar despre o sarcină. În ceea ce privește locul de muncă, Racii nu vor fi scutiți de conflicte. Pot avea unele discuții aprinse cu anumiși colegi care nu își duc la bun sfâșit sarcinile. Pentru că s-au săturat să se ocupe și de treburile lor, Racii decid să pună piciorul în prag și să spună ceea ce îi deranjează. Nu au dispoziția necesară pentru a tolera nedreptțile pe care le-au tot trecut cu vederea în ultima vreme. Finanaciar, Racii nu vor întâmpina probleme majore. Au suficinți bani pentru a merge în vacanța pe care o așteaptă d eprea multă vreme. Vor decide să își facă toate poftele și să nu se gândească la bani pentru câteva zile. Se vor bucura de viață și pentru o scurtă perioadă de timp nu se vor mai gândi la viitor. În privința sănătății, Racii trebuie să fie mai atenți. Deși nu vor aveea probleme grave, totuși, indigestiile sau migrenele le pot strica ziua. Astfel, sunt sfătuiți să fie atenți la alimentele pe care le consumă. De asemenea, dacă simt că ceva nu este în regulă, sunt sfătuiți să meargă la medic pentru a primi un diagnstic și pentru a se trata.

Leu
Nativii zodiei Leu sunt sfătuiți în aceste zile să fie ceva mai rezervați atunci când vine vorba despre discuții în contradictoriu, mai ales la începutul săptămânii. Este o perioadă în care trebuie să își păstreze calmul și să nu răbufnească, pentru a nu strica tot ce au construit în ultimele luni. Este o mare provocare pentru Lei să își gestioneze timpul și cheltuielile în această perioadă, pentru că sunt atât de multe lucruri pe care și le doresc și parcă de toate au nevoie. Leii sunt sfătuiți să fie ceva mai prudenți și să nu își dea tot salariul pe câteva lucruri, sperând că vin de undeva niște bani mai repede. Cineva foarte drag ar putea afla despre anumite lucruri pe care vor să le cumpere și să le aducă acele lucruri drept cadou. În plan sentimental, nativii zodiei traversează o perioadă foarte bună, în care pot face cuceri sau cimenta o relație. Leii sunt irezistibili la fiecare ieșire în oraș și nu le este deloc greu să cunoască pe cineva. În schimb, cei care au o relație, deja vor să se așeze la casa lor și să își formeze o familie. Pentru Leii care au o relație de mai mult timp, este momentul perfect pentru cereri în căsătorie și pentru nunți supriză.

Fecioară
Unii își schimbă serviciul, în timp ce alții se mută în casă nouă, așa că au nevoie de toată energia de care dispun pentru a trece cu bine peste aceste schimbări. Însă Fecioarele știu că este cel mai bun lucru care li se poate întâmpla, așa că sunt extrem de nerăbdătoare și privesc cu multă seriozitate schimbările și tot ce se întâmplă în jurul lor. Nativilor zodiei Fecioară li se recomandă în aceste zile să își îmbunătățească relațiile cu cei din jur. Fie că este vorba despre familie, despre prieteni sau despre colegi, Fecioarele trebuie să învețe că „vorba dulce mult aduce”. Alți nativi, în schimb, vor încerca să repare anumite greșeli pe care le-au făcut și vor avea succes, căci astrele sunt de partea lor. Ajutorul necondiționat și sprijinul nu vor fi trecute cu vederea de către cei cărora li se oferă. La serviciu, lucrurile sunt calme, iar zilele vor trece mult mai ușor ca de obicei. Cei care își caută un loc de muncă au mari șanse să fie sunați zilele acestea și să primească o ofertă bună. Ceilalți, care au un loc de muncă stabil, sunt sfătuiți să își termine sarcinile la timp, pentru a nu primi reproșuri din partea șefilor. Nativii zodiei nu au mari șanse să cunoască pe cineva special zilele acestea Nativii zodiei Fecioară care sunt singuri nu au prea multe șanse ca să cunoască pe cineva interesant. Sunt perfecționiști, iar zilele acestea nu sunt dispuși să accepte anumite flirturi sau gesturi din partea unei alte persoane. Cei care au un cuplu deja sunt sfătuiți să fie mai blânzi cu partenerul de viață și să evite discuțiile. Reproșurile nu vor fi privite cu ochi buni zilele acestea, așa că ar trebui să se abțină. Starea de sănătate este excelentă pentru mulți nativi ai zodiei Fecioară, însă unii dintre ei resimt oboseala din ultimele săptămâni. Este o perioadă foarte bună pentru o scurtă vacanță, în care să își încarce bateriile alături de cei dragi.

Balanţă
Este momentul perfect pentru nativii zodiei B Cei care își caută un loc de muncă ar trebuie să pună bine în balanță beneficiile și lucrurile care nu le plac în legătură cu acel serviciu. Nu vor să regrete alegerea făcută, așa că le va fi greu să se hotărască. Între timp, un alt loc de muncă ar putea să apară și să le placă și mai mult. Nativii Balanță sunt sfătuiți să își asculte instinctul în acest caz. În schimb, cei care au deja un loc de muncă sunt destul de nemulțumiți de atmosfera de la birou. Nu le convine stresul din partea lor și vor încerca să îmbunătățească atmosfera cu ajutorul complicilor. Nativii zodiei Balanță ar putea primi cadouri scumpe zilele acestea În sectorul financiar nu se anunță mari schimbări zilele acestea, însă unii nativi ar putea primi cadouri speciale și scumpe de la cei dragi. Alții, în schimb, vor petrece ore întregi ca să caute un cadou special pentru o persoană dragă. Nativii Balanță care s-au confruntat cu mici probleme de sănătate în ultimele săptămâni sunt sfătuiți să meargă la un control de rutină, pentru a se asigura că totul este în regulă. alanță să iasă mai des și să își exercite farmecul în fața celorlalți. Au mari șanse să cunoască pe cineva cu adevărat special, care să le atragă atenția. După mult timp în care nimeni nu s-a putut ridica la standardele lor, nativii zodiei Balanță reușesc să își deschidă sufletul. Alți nativi, în schimb, cei care au o relație de lungă durată, se simt pregătiți pentru o nouă etapă a relației, așa că unii dintre ei ar putea să își anunțe familia că urmează să se căsătorească, iar alții că așteaptă un bebeluș. Va fi un mare motiv de bucurie pentru cei dragi, iar evenimentele sunt privite ca o mare realizare.

Scorpion
În aceste zile, unii nativi ai zodiei Scorpion își caută un loc de muncă și semnează contracte foarte avantajoase pentru ei, din care vor avea numai de câștigat. Alți nativi ai zodiei vor avea ocazia să plece să studieze în străinătate sau să lucreze în străinătate și trebuie să beneficieze de toate oportunitățile care li se oferă. Sunt și nativi care sunt gata să facă o reconversie profesională și sunt sfătuiți să se gândească la lucrurile care le fac cea mai mare plăcere și să se îndrepte către acel domeniu, deoarece au șanse de reușită. În plan personal, unii nativi ai zodiei Scorpion s-ar putea să fie mult prea prinși în muncă și în planuri și să nu observe o persoană specială. De aceea, li se recomandă să fie mereu cu ochii în patru, deoarece persoana specială se află chiar la colț, gata de a fi cucerită. Cei care sunt deja într-o relație ar putea să aibă parte de niște discuții serioase cu persoana iubită, pentru a descoperi lucrurile care nu merg bine și pentru a remedia toate problemele. Nativii zodiei primesc multe suprize din partea celor dragi Nativii Scorpioni vor fi copleșiți cu surprize frumoase din partea celor dragi, poate fi vorba despre un cadou sau despre o întâlnire neașteptată. Se vor bucura foarte mult să vadă că sunt atât de apreciați și vor petrece clipe minunate. Nu sunt semne de îngrijorare din punctul de vedere al sănătății. Însă mai multe fructe și legume, precum și mai multe ore de somn le sunt recomandate acestor nativi, pentru o săptămână fără evenimente.

Săgetător
Săptămâna debutează cu câteva vești pe care le primești de la familie. Unele lucruri erau deja prevăzute, altele apar din senin. Ești nevoit să gestionezi anumite probleme și trebuie să faci asta analizând cu atenție fiecare cuvânt pe care îl rostești. Dialogul este important mai ales în situațiile dificile. Tu ai harul de a spune lucrurilor pe lume fără să rănești, așa că fii atent la tot ce spui de acum înainte. E o săptămână în care vei fi pus la încercare din multe puncte de vedere. Ai de făcut chiar tu o serie de alegeri, dar atenție ce decizi. Unele dintre ele ar putea să îți facă mai mult rău decât bine și ar putea avea de suferit și cei din jur. Din punct de vedere financiar, apar probleme. Unele datorii pe care trebuia să le achiți în ultimele 3 luni ar fi bine să le plătești în săptămâna cuprinsă între 13 și 19 august. Nu te mai juca cu focul. Oricât de mult ai încerca să fentezi sistemul și să păcălești anumite lucruri, nu vei reuși să ajungi la un bun sfârșit. Este bine să îți faci planurile ca la carte din timp. Ai mare grijă mai ales la situațiile în care ești strâns cu ușa, la situațiile în care ești suprasolicitat, iar resursele tale financiare sunt prea puține. Totul se poate schimba în bine cu condiția să fii prevăzător și să pui înainte de orice siguranța cu care acționezi, adică să ai convingerea că iei decizii cruciale, dar benefice pe termen lung.

Capricorn
Te redescoperi și găsești în tine acea sursă de energie pe care o credeai pierdută. Poate că este momentul să mergi mai departe, să mergi pe intuiție, dar cu o condiție. Nu mai face lucrurile de capul tău de fiecare dată când crezi că mergi la sigur. Poți obține câștiguri nesperate în această săptămână. Poate că unele persoane care îți datorează niște bani vin acum cu plicul la tine și cu mulțumirea de rigoare sau poate, cine știe, vei moșteni o avere neașteptată. Din punct de vedere amoros apar cele mai multe surprize. Unele dintre ele vor apărea la mijlocul săptămânii în sensul că te poți trezi cu cereri de călătorie în doi sau cu… o cerere de căsătorie în toată regula. Este indicat să mergi mai departe dacă ai început deja o relație. Lucrurile se schimbă în bine și poți avea parte de multe etape frumoase în doi. Cele mai plăcute experiențe sunt tocmai cele pe care le trăiești în intimitate tu cu persoana iubită, fie că sunteți doar voi doi pe o plajă ferită de mulțime sau în dormitor. Apar și câteva remușcări sau păreri de rău din punct de vedere profesional, dar acestea sunt cauzate de o lipsă a perspectivei tale. Nu știi cu exactitate ce să alegi pentru că în ultima vreme ți-ai dovedit singur că ești bun în multe domenii și, cu toate acestea, în continuare ai mari bătăi de cap..

Vărsător
Este o perioadă bună și din punct de vedere financiar. Vin bani din toate părțile, chiar și din proiecte pe care le-ai încheiat de mult și față de care te-ai resemnat în privința plăților. Cele mai importante schimbări apar din punct de vedere sentimental. Vei învăța să comunici altfel cu partenerul de viață, să i te dedici cu mai multă dăruire și să asculți mai mult. Dacă ai în prezent o relație de iubire, aceasta va trece la nivelul următor, în sensul că se va îmbunătăți modul în care comunicați. Apar tot felul de surprize din partea partenerului de viață, tot felul de momente frumoase pe care le petreceți împreună și care îl arată într-o altă lumină pe cel de lângă tine. Cu sănătatea vei sta ceva mai prost, în sensul că nu e exclus ca organismul tău să fie mai sensibil în următoarea perioadă. Ai grijă cu aerul condiționat, nu mai face nopți albe dacă trebuie să te trezești devreme, fii mai atent și la ceea ce bei și mănânci. Știi foarte bine că tu de obicei riști să răcești vara, așa că ia măsuri de protecție serioase înainte.

Peştii
Vor fi câteva dușuri reci prin care vei trece, dar asta te va ajuta foarte mult mai ales că te pregătești de câteva zile de vacanță unde trebuie să mergi descărcat de orice emoție negativă, gata să primești tot ce e pozitiv și frumos de la viață. În vacanță în care mergi cu mult entuziasm și cu dorință de distracție s-ar putea să te întâlnești cu niște prieteni mai vechi. Vei descoperi ceea ce spun mulți și anume cât de mică e lumea. Relegi anumite relații de prietenie și vei depăna amintiri plăcute din copilărie. Nostalgia se va instala treptat în sufletul tău. Din punct de vedere amoros, lucrurile se așază. Nu e exclus să trăiești acea iubire de vară, acea aventură care îți lipsea și de care aveai nevoie mai mult ca niciodată. Te așteaptă momente foarte interesante căci potențialul tău de seducător va fi la cote înalte. Profesional, e bine să închizi ochii la anumite comentarii, asta dacă în săptămâna de concedii tu ești nevoit să mergi la muncă. Profită de vremea frumoasă de afară și fă-ți un plan zilnic în acest sens. Un exemplu ar fi: ieși în oraș cu prietenii, la o terasă în parc după muncă și vei vedea cât de mult te va ajuta să combați stresul acumulat la serviciu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cine sunt cei doi protestatari reținuți pentru ultraj și tulburarea ordinii publice
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Martirii Ardealului
Parchetul Militar face un apel la protestatarii răniţi în urma intervenţiei jandarmilor să ofere informaţii;
19 plângeri au fost depuse până în prezent
Bancul săptămânii: Pur ardelenesc
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Adevărul despre 10 august
Prima fotografie clară cu bărbatul în alb care ar fi coordonat intervenția brutală a jandarmilor în Piața Victoriei.
Jandarmeria refuză să confirme dacă e vorba de șeful Brigăzii Speciale, invocând GDPR
Parchetul Militar şi spaima trioului Dragnea - Dăncilă - Carmen Dan
Ioan Rotundu
Replici de dispreţ ale social-democraţilor la adresa protestatarilor
Ioan Rotundu
Impozitarea bacșișului - posibile implicații si exemplele altor state
Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime de colegi și merge singură.
”Fraților, unde dracu’ m-ați dus!”
Şeful Jandarmeriei îi felicită pe jandarmii bătăuşi
„Colegii mei și-au făcut datoria. Oamenii în uniformă își merită respectul nostru”
Parchetul General preia ancheta în cazul violențelor din Piața Victoriei
Plângere pentru șeful Filarmonicii Oltenia după ce a spus de mamele de la protest că merită „glonț în cap”
EFJ şi IFJ au alertat Consiliul Europei cu privire la agresiunile jandarmilor asupra jurnaliştilor din România
Val de achiziții făcute de Jandarmerie înainte de protestul din 10 august
Pulverizatoare de mare capacitate, mii de spray-uri iritant lacrimogene și cătușe textile de unică folosință / Jandarmeria: Nu ne-am pregătit în mod special pentru acest miting. Echipamente de reprimare a revoltelor: 1.100 de spray-uri iritant lacrimogene
Parchetul Militar: 192 de plângeri, până acum, contra jandarmilor care au intervenit vineri seară
Parchetul Militar: 192 de plângeri, până acum, contra jandarmilor care au intervenit vineri seară
Înainte, vitejie şi loialitate lui Dragnea, după, laşitate
Ioan Rotundu
Cum am ajuns din muritor „Nemuritor”
Proasta din târg umilită de premierul Dăncilă
Ioan Rotundu
"Contribuabilii persoane juridice sunt invitaţi la sediile ANAF pentru a fi informaţi cu privire la schemele de ajutor de stat
Vlăsâneşti: Cum a compromis „Papalete” sărbătoarea Centenarului Unirii
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă