Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3251
De la 07 Ianuarie 2003
122888900

Horoscopul săptămânii 13 – 19 septembrie 2021

  • 12 September 2021, 10:47
Berbec
Prietenii se vor dovedi o adevărată binecuvântare pentru voi, iar ciclul Lunii vă va afecta obiectivele și aspirațiile în viață. S-ar putea să ajungeți la o decizie care va schimba calea de viață prezentă și dacă sunteți ezitanți, să nu pregetați să cereți ajutorul altor persoane cu mai multă experiență. Ele vă vor fi alături, vă pot ajuta, numai că va trebui să știți să îi alegeți pe aceia cu care vă puteți identifica. Tot acum, asociațiile sau alte grupări din rândurile cărora faceți parte vor fi importante sau zilele acestea vă alăturați lor. Marte, guvernatorul vostru, amestecă puțin lucrurile. Evitați luptele de putere, de impunere a teoriilor și chiar mișcările agresive ale altora! Probabil că recent v-ați și confruntat cu o figură de autoritate, fie șeful vostru, fie altcineva cu putere de decizie. Speranțele, visele, planurile vor avea șanse mult mai mari de succes și de transpunere în realitate dacă nu vă închideți în casă.

Taur
De data asta, se pare că situația stă în mâinile voastre, se pare că aveți o libertate totală de acțiune și aceeași libertate de alegere. Sunteți de asemenea în centrul atenției, prietenii și cunoștințele vă vor ajuta la transpunerea în practică a planurilor de afaceri și personale,oamenii vorbesc despre voi, scriu despre voi și vă fac propuneri interesante. Astfel, vor fi deschise noi oportunități, bazate pe talentele, abilitățile și cunoștințele voastre. Succesul în afacerile personale și în muncă nu va întârzia să apară. Pentru unii, copiii se vor bucura de reușite, alții vor putea influența multe situații pentru că aveți bune cunoștințe și conexiuni, aveți abilitatea de a comunica cu oamenii, precum și talent teatral de a convinge. Vă puteți face noi cunoștințe, iar cercul de prieteni se va extinde. Este o perioadă bună pentru schimbarea personalității și caracterului în bine, deoarece vă va fi mai ușor să renunțați la obiceiurile proaste și să vă demonstrați abilitățile.

Gemeni
Apar conflicte la locul de muncă, ce pot fi cauzate de greșelile trecute, de neatenția voastră la ce ați crezut că-s fleacuri. Situațiile vor necesita claritate și acuratețe în decizii de afaceri, gândite și echilibrate, ceea ce va ajuta să utilizați benefic schimbările și transformările în curs pentru creșterea în carieră și consolidarea statutului social. În primele 2 zile trebuie să vă bazați pe sprijinul prietenilor și partenerilor de încredere. Și rudele pot oferi asistență semnificativă în depășirea evenimentelor neplăcute. Potențialul ridicat de energie va contribui la activitatea creativă și la decisivitate în acțiuni. În multe privințe, bunăstarea financiară va depinde de cooperarea de succes. În plus, ce se va petrece va alunga perspectivele fantomatice și se poate aborda practic orice vine spre voi. Este posibil ca partenerii să poată abandona planurile inițiale, să revizuiască condițiile de cooperare, astfel încât va trebui să vă ocupați singuri de probleme. Veți reuși iar asta-i cel mai important.

Rac
Mulți nativi pot fi lipsiți de sprijin, deoarece intoleranța și agresivitatea inerentă vor afecta nu numai dispoziția și stabilitatea emoțională, ci și performanța și capacitatea de a acționa în echipă. Vor exista suficiente motive obiective care pot face comunicarea foarte dificilă, în special în prima jumătate a perioadei. Starea de spirit proastă poate fi de asemenea un rezultat al distragerii și lipsei de asamblare, ceea ce poate duce la greșeli. Poate că nu ar trebui să mergeți în călătorii, să semnați documente importante, să intrați în relații noi. Aveți grijă să nu riscați. În multe situații veți ceda provocărilor, veți intra în conflicte și acest lucru poate complica viața. Cu cât trec zilele, vă întâlniți cu oameni influenți care pot contribui la cariera voastră, iar relațiile cu ceilalți vor deveni mai prietenoase, vor exista mai multe motive de bucurie, de cooperare și comunicare fructuoasă.

Leu
Se pot ivi probleme cu o persoană influentă, cauzate de dezacorduri financiare sau de proprietate. Cu toate acestea, nu vreți să renunțați la impulsuri și doriți să vă asumați riscuri. Acest lucru va conduce cel mai probabil la pierderi și regret. Nu este momentul potrivit pentru manipulare financiară, pentru achiziții mari, oferte, pentru demararea unei noi afaceri sau extinderea afacerii, deoarece puteți pune totul în joc și să pierdeți. Cu toate acestea, este un moment oportun pentru a face sport, a ordona corpul și mușchii. Posibil să vă schimbați dramatic obiceiurile, simțind interesul pentru un stil de viață sănătos. Grijă la răniri întrucât acțiunile nepăsătoare și pripite pot provoca accidente și distrugeri. Peste toate însă, această perioadă va fi favorabilă în ceea ce privește dragostea și romantismul, iar voi o să fiți mai deschiși și mai flexibili în această zonă. Obiectivele și interesele comune se pot dovedi a fi fundamentul pe care pot apărea noi relații romantice armonioase.
Fecioară
Vă confruntați cu persoane care nu au aceleași teorii și opinii ca voi, dar veți și simți acut lipsa resurselor financiare și incapacitatea de a vă pune în aplicare proiectele. Amânați drumurile, acesta nu este momentul potrivit pentru călătoriile de afaceri în străinătate, deoarece planurile nu vor fi în conformitate cu așteptările și nici nu vor reuși. Dacă acasă vin schimbări serioase, acționați înțelept și căutați să vă protejați și pe voi și pe cei dragi! Veți fi încărcați cu muncă până la limită, astfel încât viața personală va dispărea în fundal. Asta poate duce la instabilitate în relație, dar nu uitați că oricare probleme pot fi rezolvate. Dacă parteneriatul e solid, aveți încredere în opinia celuilalt! Împărtășiți cu el tot ce vă pune pe jar, iar dacă persoana iubită se oferă să schimbe temporar situația, nu refuzați. Nici la muncă nu e indicată schimbarea voită, oricât de calculată ar fi ea. Mergeți pe căi deja bătătorite, ca să nu regretați ulterior. Nimic categoric nu trebuie decis, căci o să vă pară rău apoi și nu va mai fi cale de îndreptat.

Balanţă
Va fi dificil să deblocați lucrul în echipă ori să rezolvați probleme prea complexe. Chiar și voi o să vă comportați ciudat, în mod ambiguu, reacționând prea brusc la ceea ce se întâmplă și luând în prealabil o poziție războinică. Suspiciunea și tendința de conflict pot deveni un obstacol în relațiile atât la locul de muncă, cât și acasă. În activitatea profesională, din cauza imprudenței, impulsivității și acțiunilor fără judecată, puteți pierde foarte mult luând decizii greșite și ratând șanse bune, mai ales în pe 14 ale lunii. De asemenea și ultima zi este astral tensionată, încât vă recomand să stapâniți excesul de zel sau fanatismul. Nu călătoriți în străinătate dacă se poate căci situații nefavorabile se pot ivi! Referitor la bani, dacă nu sunteți mulțumiți de venitul actual, este timpul să vă gândiți să căutați surse suplimentare. Transformați eventual un hobby de lungă durată în venituri, deschideți o afacere virtuală profitabilă sau implicați-vă în activități antreprenoriale individuale. Cea mai mare parte a banilor câștigați va merge pentru a rezolva problemele familiei. Se pare că, până la sfârșitul lunii, vistieria familiei va fi aproape goală și va trebui să activați butonul de economisire

Scorpion
Unora dintre voi încă le este greu să treacă peste evenimente dificile cu care s-au confruntat acum ceva vreme și care au adus schimbari în viața lor. Fie că a fost vorba de frângerea unui ideal, fie de o iubire dezamăgitoare, fie de lipsa de bani sau de relație tensionată cu copiii, oricare dintre ele a produs frământări interne extraordinare nativilor. Risipirea și detensionarea energiilor s-ar putea produce, lucru care îndeamnă la relaxare și activități plăcute, de agrement. Vă sfătuiesc să părăsiți rapid starea de hibernare, căci astrele îi vor susține doar pe aceia curajoși, muncitori și care se ocupă cu îndrăzneală să își rezolve chestiunile decisive din viața lor. Căutați să depuneți efort într-un mod planificat, dacă e nevoie vă sfătuiesc chiar să faceți o listă scrisă cu toate sarcinile,în așa fel încât să nu omiteți nimic. Nu vă sfiiți să faceți schimbările care se impun, să acceptați călătoriile și noile cunoștințe în viața voastră. Chiar și nevoia de aventură poate fi calmată prin căutarea și găsirea unui nou loc de muncă..

Săgetător
Vin semnale care leagă materialul de informațiile venite din eter, se pare că activitatea și visele voastre interioare devin din ce în ce mai profetice. Vă veți petrece timpul liber pentru a putea crea un proiect care se dezvoltă în timp ce dormiți sau călătorind în natură. Se îndreaptă spre voi idei noi care vă parvin prin intermediul viselor sau al percepțiilor ce nu au fost concepute înainte. Sunteți pe punctul de a face noi schimbări care pot include aspectul vostru și modul în care alții vă percep. Utilizați acest timp prin izolare, reflecție ori studiul metafizicii sau astrologiei. Finalizați ceea ce aveți de finalizat, pentru a face loc la ceea ce va să vină. Nu excludeți variantele și legăturile cu străinătatea, ajutați-i dezinteresat pe cei care chiar au nevoie, iar chestiunile importante la care lucrați să fie cunoscute doar de persoanele de încredere.

Capricorn
Ceea ce se va petrece săptămâna asta va fi influențat inclusiv de poziția și atitudinea voastră, precum și de inconsistența în acțiuni, de schimbarea rapidă a stării de spirit și a opiniei. Ideile noi vor excita imaginația, vă vor transporta chiar pe tărâmul fanteziei, iar partenerii trebuie să vă aducă cu picioarele pe pământ. Dacă nu țineți cont de opiniile lor, deciziile voastre or să fie rapide și impulsive, putând duce la consecințe neplăcute, la distragerea voastră de la îndatoririle și chestiunile mai importante, în special în prima jumătate de perioadă. În familie, vor exista o mulțime de situații care pot aduce atât rezultate pozitive, cât și dezamăgire. Tot acolo e posibilă confruntarea cu probleme karmice vechi și obligații neîndeplinite. S-ar putea să fiți nevoiți să-i ajutați pe cei dragi, să aveți grijă de rudele bolnave sau să le rezolvați voi problemele.

Vărsător
Energiile dizarmonice vor influența în continuare comportamentul oamenilor, creând haos și excese de vanitate. Toate acestea vor afecta și viața voastră căci acțiunile și informațiile conflictuale vor fi confuze. Deoarece nu controlați comportamentul celorlalți oameni, trebuie să păstrați un control vigilent asupra emoțiilor voastre și să convingeți într-un mod inteligent. În același timp, va exista o tendință de a dramatiza ceea ce se întâmplă, de a da vina pe ceilalți, iar din cauza asta dialogurile se vor tensiona. Emoțional, veți fi instabili, veți amesteca faptele cu sentimentele și veți provoca dispute inclusiv cu cei dragi, mai ales că o să vedeți doar meritele voastre, fără să vă intereseze ale lor. Aveți în schimb talente organizatorice care vă vor ajuta să ieșiți din stagnare în zona de afaceri, să depășiți tensiuni din trecut, dar asta nu înseamnă că vă îmbogățiți acum.

Peştii
Este greu de numit succes această săptămână. Nu este nimic catastrofal, dar acum nu este necesar să vă ocupați de chestiuni importante și, în general, ar trebui să arătați moderare și exactitate în toate. Pentru voi, evenimentele traversate acum sunt destul de ciudate și misterioase, uneori chiar inexplicabile. Este posibil să aveți hobby-uri temporare care sunt așa de neclare încât nu vor dura mult. Pentru a vă înțelege mai bine, nu ezitați să apelați la un psiholog sau psihanalist, să faceți meditații, să vă preocupați de sănătate și să acordați atenție mesajelor venite prin vis. Ca rezultat, poate veni momentul eliberării de nemulțumiri, temeri și complexe acumulate, practic puteți deveni mai conștienți de voi înșivă. Puteți trezi la viață talente moștenite din familie, pe care le veți valorifica ulterior. Nu lăsați să vă cuprindă sentimente de gol și inutilitate, nu de alta dar asta vă poate slei de forță. E trecătoare starea


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Sinceritate matrimonială
Florin Cîțu despre nunțile programate în localități cu incidența crescută:
Ar trebui să folosim certificatul verde, dacă se poate
Dacian Cioloș a avut o tentativă de a ajunge președintele PNL
USR PLUS va câștiga dreapta din România dacă va decide să rămână în opoziție
Mita la vameş îi dulce ca mierea de albine
Mai ales dacă soţia mituitului este luptătoare anticorupţie
Catrenul săptămânii
S-a deschis anul şcolar în acelaşi stil românesc
Ioan Rotundu
Avionul ucrainean care a adus ţigări în Româînia a fost prins în Republica Moldova
Zoe Zlata - Reporter fără Frontieră
Investigațiile pe cazul unui avion capturat la frontiera de stat
Autorităţile române au fost informate de zborul avionului ucrainean dar tac complice
Zoe Zlata - reporter fără frontieră
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog