Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5546
De la 07 Ianuarie 2003
123139286
pnl

Horoscopul săptămânii 13 – 19.06.2022

  • 4 June 2022, 17:27
Berbec
Perioada poate aduce succes pentru semnarea contractelor, întâlniri importante și călătorii. Mulți vor fi interesați să lucreze cu voi, astfel încât veți primi oferte de lucrări interesante și de proiecte care să aducă beneficii. Tot acum, sunt șanse de a vă rezolva problemele financiare, astfel încât veți putea extinde capacitățile proprii și să diversifica viața. Va fi un moment bun și pentru aranjarea vieții personale, pentru întâlnirea și găsirea unui partener de viață. Relațiile începute în această perioadă pot deveni stabile și de durată. O oportunitate financiară fină legată de carieră va ieși probabil la orizont, așa că, rămâneți în alertă și atenți la ce vine spre voi. Aceștia pot fi bani pe care îi veți câștiga din muncă proprie, dar ar putea veni și din afară, spre exemplu, dintr-o plată de asigurare, comision datorat, o compensare,program de stimulare guvernamentală, garanție reținută cândva, soluționare în instanță sau altă sursă. Vezi și: Greșeala pe care o faci în relații, în funcție de semnul zodiacal

Taur
Cunoștințele făcute luna trecută nu-s de încredere și nu vă recomand nici implicarea în noi proiecte deocamdată. Așteptață-vă la rivalități și dușmani care pot profita la orice mică greșeală ați face. Nu e exclus să fiți criticați, trași la răspundere, cu pierdere de autoritate ori chiar de bani. A doua parte a perioadei, vă ajută să vă reveniți ușor, deși unele lucruri încă nu se vor rezolva. În schimb, vă veți conștientiza și stabili mai clar țintele, veți construi mai eficient relațiile sau veți acționa responsabil. Abia atunci se vor deschide ușile pentru noile afaceri sau proiecte, ori chiar ale unui parteneriat afectiv. În mod miraculos, poate veni în ajutor un partener, colaborator sau intermediar. Aceasta poate fi aceeași persoană care v-a ajutat la începutul lunii sau altcineva. Împreună, puteți găsi cheia pentru deblocarea unei dileme. Această persoană va fi în poziția perfectă pentru a vă ajuta în carieră, în planuri și organizare.

Gemeni
Mulți dintre voi pot fi implicați în relații cu oameni care vor avea propriile obiective egoiste și vor folosi talentele și oportunitățile voastre, amăgindu-vă. Dar și voi, la rândul vostru, s-ar putea să nu fiți complet obiectivi în evaluări și să solicitați partenerilor sau aliaților imposibilul. Vă puteți pierde simțul realității și practicului și de aceea riscați să vă confruntați cu pierderi financiare ori cu pierderea încrederii din partea persoanelor importante. La fel și relațiile afective se pot complica, mai ales că veți înțelege greu sentimentele și dorințele celuilalt. Prin urmare, este mai bine să amânați rezolvarea problemelor importante, negocierile, semnarea acordurilor până după 16 iunie încolo, când negocierile pot avea succes. Retrogradarea planetelor sugerează să vă întoarceți la oamenii cu care ați lucrat pentru a se deschide calea profesiei. Dezvoltarea de noi afaceri cu oameni care nu au istoric cu voi, nu va fi la fel de eficientă și ați pierde timpul insistând într-acolo.

Rac
După veți fi depășit cu brio perioada de instabilitate de până acum, veți putea crește veniturile, câștiga puterea spirituală, reconsidera relațiile cu ceilalți. Aveți zile importante pentru întâlniri, călătorii, discuții cu autoritățile, atragerea investițiilor. Pot apărea noi oportunități de dezvoltare în sfera profesională sau publică, vi se poate oferi un nou loc de muncă, o poziție mai înaltă în echipă, un nou proiect în care să vă demonstrați valoarea. Poate doar relațiile parteneriale să suporte ceva tensiuni, mai ales acolo unde cealaltă persoană va fi rezistentă și reticentă la schimbările voastre. După 15 iunie încolo, situații neprevăzute vor interfera cu proiectele și planurile voastre, pot apărea erori și probleme care nu au fost luate în considerare înainte, pot veni schimbările politice, economice care nu depind doar de voi, iar astea vor încetini semnificativ activitatea și dinamica dezvoltării profesionale. Grijă deci la încheierea de contracte pe termen lung!

Leu
Preocupările pentru afaceri au nevoie de prim-plan pentru a reuși să vă mențineți poziția și stabilitatea în relațiile cu partenerii. Trebuie să vă demonstrați competența, să urmați o politică flexibilă, să nu vă implicați în conflicte, să nu răspundeți criticilor și provocărilor. Acestea sunt condițiile obligatoriu de respectat pentru a putea beneficia de ceea ce se întâmplă și a primi compensații morale și materiale. Veți avea tendința de a vă implica în activități sociale, în noi planuri, dar care vă vor distrage atenția de la altele. Contactele și întâlnirile vor ajuta să se extindă afacerile, să se depășească granițele profesionale și, în general,s ă vă diversifice viața. Potențialul va crește, starea de spirit se va îmbunătăți, veți deveni mai relaxați, întreprinzători, curajoși și fără frică de riscuri. Acestea vă ajută și le puteți folosi ca stimulent în afaceri.
Fecioară
Veți putea găsi o nouă aplicație a talentelor și abilităților, opiniile se pot schimba, veți face multe cu scopul de a evita orice rutină. Financiar, prieteni puternici vor ajuta la rezolvarea problemelor și la consolidarea bazei materiale. Zona profesională va avea parte de atenția cuvenită, căci ambițiile vă vor pune la treabă. Iar ca să nu apară conflicte, va trebui să aveți simțul realității și să vă păstrați stabilitatea psiho-emoțională. Altfel, riscați să aveți pierderi. În relațiile personale și sentimentale, poate ar trebui să petreceți mai mult timp înconjurați de oamenii apropiați. Timpul liber promite să treacă de neuitat, mai ales dacă îl planificați ținând cont de interesele fiecăruia. Cu persoana de sex opus apropiată, bine ar fi dacă v-ați lua inima în dinți și ați lămuri niște chestii care vă frământă. De asemenea, partenerul poate trece printr-o situație complexă care să-l dezechilibreze psihic și emoțional. Are nevoie de suportul și ajutorul vostru atunci, pentru a-i ridica moralul.

Balanţă
Este important să se mențină sprijinul partenerilor vechi și de încredere, măcar în afaceri. Nu de alta dar, noile parteneriate pot amenința cu pierderi mari, faliment și litigii. Alții dintre voi au probabilitate ridicată de pierderi de proprietate, de împărțire a moștenirii sau a fondurilor în comun. Instabilitatea la locul de muncă poate să dea naștere unor nisipuri mișcătoare, așa încât vă sugerez dacă se poate, o perioadă de concediu, departe de relațiile de muncă și de afaceri, pentru a vă încărca bateriile cu forțe că vor fi necesare pentru a rezista la transformările în curs. Abia din weekend situația va începe să se schimbe în bine și mulți dintre voi o să simți în sfârșit mai multă libertate de a vă exprima și a decide. Perioada este totuși favorabilă pentru refacerea forței mentale, pentru antrenament, pentru extinderea cercului de cunoscuți.

Scorpion
Puteți primi noi responsabilități, va trebui să învățați noi activități care vor fi necesare pentru creșterea profesională, veți fi dispuși la orice fel de inovații pentru a vă deplasa mereu cu un pas în fața concurenților și rivalilor. Această luptă poate deveni un stimulent important care vă dă curaj să nu permiteți partenerilor să-și dicteze condițiile. Veți avea de rezolvat probleme cauzate de greșelile din trecut, conflictele în relații, lucruri grele de finalizat, iar rivalii în acest moment pot profita de eșecurile voastre și pot începe o luptă din spatele scenei. Bineînțeles că asta duce la subminarea autorității, a poziției și bunăstării materiale. Va trebui atunci să oferiți mai mult decât să primiți, ceea ce poate aduce anxietate mare și poate afecta starea și sănătatea psiho-emoțională. Axa financiară e activată de Luna Plină, punând în discuție mai curând finalizări de credite și împrumuturi, dar poate și probleme de venituri salariale. Atenție la investițiile spontane, la cheltuielile pe distracții sau la împrumuturile acordate unei persoane pe care doar credeți că o iubiți.

Săgetător
După 11 iunie, comunicarea va deveni mai productivă, veți mai rezolva din probleme, veți mai atenua din conflicte și veți avea sprijinul prietenilor sau colegilor. Pe măsură ce intrăm în ultimul decan de iunie, vine ceva stres și oboseală, dar și dorință de schimbare de mediu sau de concentrare asupra principalului obiectiv, fără a vă implica în alte zone. Pot apărea conflicte la locul de muncă sau foștii parteneri vă vor agasa. Nu ar trebui să vă încarcați cu problemele altor persoane și nici să răspundeți la pretenții nefondate! Nu de alta dar, în caz contrar, veți ajunge în situația de a vă neglija planurile voastre. Așezarea planetelor în grafic aduce lumină în zonele obscure, testând relația. O să decideți dacă doriți să rămâneți și să remediați relația, cu asumarea unui angajament sau din contră, faceți planuri de plecare. Pentru a doua variantă, recomand să gândiți bine și dacă o faceți, măcar puneți la cale o strategie, nu cu acțiune din impuls.

Capricorn
Va trebui să încetiniți ritmul și să acordați mai multă atenție sănătății, creativității individuale și planurilor personale. Relațiile pe termen lung devin de asemenea problematice, mai ales că la sfârșitul acestui al doilea decan se va crea o dependență de alții, de situațiile externe, de problemele de familie neașteptate sau de relații nerezolvate anterior. Acest lucru poate afecta atât munca, cât și colaborările. Pot apărea treburi urgente în casă, iar ele vă vor distrage de la îndatoririle profesionale mai urgente. De aici și până la probleme cu șefii, cu cei din managementul companiei sau cu colegii de serviciu, n-ar mai fi decât un pas. Situația va deveni și mai instabilă apoi și mai volatilă așa cum se vor desfășura lucrurile. Nu veți mai fi protejați astral, încât e nevoie de precauție pentru a nu strica situații bune create până atunci. Grijă să aveți la călătorii, la tot ce poate fi legat de lucru cu focul sau de impactul cu persoane irascibile și violente. Inclusiv voi trebuie să vă păstrați calmul..

Vărsător
Nu recomand finalizări definitive de relații contractuale doar din simplă toană, nici introducerea vreunei acțiuni judecătorești. În plus, evitați jocurilor de noroc sau alte investiții bazate doar pe șansă! Aveți răbdare deocamdată, o să revină norocul și se vor calma spiritele, iar energiile vă vor ajuta să continuați bine implicarea în proiecte și să rezolvați măcar o parte din problemele trecutului. Puteți călători, puteți atrage atenția șefilor cu talentele voastre, ba chiar puteți înflori în zona sentimentală, nu doar în cea financiară. Se pare că vă asumați mai multă responsabilitate acasă, cum ar fi ajutorul acordat unui părinte sau altui membru al familiei care are nevoie de asistența voastră. S-ar putea să fie și faptul că vă pregătiți să cumpărați, să vindeți, să închiriați sau să faceți reparații și alte schimbări în casă, chestiuni pe care le-ați mai încercat și înainte de lovirea pandemiei, dar atunci s-au oprit.

Peştii
Respectați drepturile celorlalți, nu ar trebui să exagerați propria semnificație ori să nu recunoașteți contribuția celorlalți la cauza comună! Dacă veți proceda astfel, contradicțiile vor crește și se pot agrava deja la sfârșitul lunii. Tendințele favorabile vor continua și săptămâna asta, așa că, utilizați oportunitățile astrale în mod cât mai eficient! Puneți de asemenea, sănătatea și grija pentru ea în prim-plan, găsindu-vă timp de relaxare, mișcare, sport și recuperare. Parteneriatele se pot consolida, prieteniile la fel, iar dacă sunteți singuri, faceți loc întâlnirilor romantice! Luați de pe acum măsuri că vor veni zile ceva mai explozive, când lucrurile se pot schimba și nu neapărat în bine, așteptările voastre de la alții nu se vor mai împlini și va fi greu să se înțeleagă om cu pom. Cu Neptun pe semnul vostru, emanați mister, magie, influența astrului vă face fermecători și, în acest sens, veți avea un ajutor considerabil din eter. Trebuie doar să respectați programul și să rămâneți onești și transparenți. Uneori, rezultatele sunt în mâinile destinului, dar voi să aveți încredere că există dreptate în acest univers.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Cum deosebeşti un comisar şef de un bou
Un eveniment editorial deosebit, care a stârnit şi dispute
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Cultura botoşăneană, încotro?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog