Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20946
De la 07 Ianuarie 2003
122881013

Horoscopul săptămânii 14 - 20.02.022

  • 5 February 2022, 13:58
Berbec
Bine ar fi să nu mai stați rezervați și să păstrați informațiile și intențiile sub cheie. Veți reuși să aveți răbdare cu ceilalți, mai ales dacă vă confruntați cu evenimente destabilizatoare, să le explicați opiniile voastre,pentru că aveți o mare putere de convingere. Dacă intenționați să oferiți cadouri prietenilor, familiei și acelora cărora doriți să le mulțumiți pentru sprijinul lor pe tot parcursul anului, atunci nu trebuie să faceți cumpărături acum. Nu e momentul căci s-ar putea dovedi că nu-și merită respectivele lucruri banii. Referitor la capitolul distracție și dragoste, nu le permiteți prietenilor să vă conducă drumul și nici altcuiva din familie! Încercați să păstrați tot mai mult spațiu sau timp pentru voi, pentru a gândi și a procesa informațiile pe care le dețineți. Îmbunătățirea sănătății emoționale este în centrul atenției și veți găsi mai plină de satisfacții viața dacă o să rămâneți în umbră. Este posibil un conflict serios datorită faptului că utilizați informația neconfirmată care va fi furnizată la locul de muncă. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei nativi care lucrează în sectorul bancar sau în contabilitate.

Taur
Activitatea profesională este la nivel înalt sau așa ar trebui să fie. Veți avea o mulțime de cazuri de rezolvat și va trebui să alegeți în ordinea priorităților cu ce porniți mai întâi. Cu multă ordine și organizare, vine oportunitatea de a separa grâul de neghină. Trebuie mult calm, drept pentru care vă sfătuiesc ca indiferent ce veți traversa, să tratați lucrurile cu ironie și autoironie. Va ajuta la menținerea optimismului și la obținerea celui mai bun rezultat. Evitați aventurile, tentația de a rezolva rapid și ușor ceva, pentru că v-ați expune la riscuri. Cu Mercur, guvernator de semn financiar, nu e momentul ca încăpățânarea și curajul să dea roade. Țineți cont de acest lucru, de câte ori va exista o dorință de a insista pe cont propriu. Atunci nu ați fi ferit de un conflict cu cineva din partea autorităților pe 14 și 15 februarie..

Gemeni
În ciuda diferențelor și a anumitor restricții care apar în sectorul prietenilor, veți putea beneficia oarecum de situație. Aveți susținerea șefilor și chiar dacă unii colegi continuă să fie nemulțumiți, ei vor fi opriți din cauza glumelor ascuțite care se pot face pe seama lor. Dacă planificați o relocare, o deschidere a unei afaceri într-un alt oraș sau într-o altă țară, încă veți mai întâmpina probleme, iar șansele ca ele să se rezolve or să vină abia în noiembrie și decembrie. Relațiile cu vechii prieteni sau cu persoanele aflate în poziții înalte în societate se pot deteriora considerabil, probabil legat de datorii vechi sau alte circumstanțe, ambele părți având idei diferite despre acest lucru. Este posibil să mergeți în străinătate într-o călătorie de afaceri, de serviciu, pentru a finaliza lucrările unui mai amplu proiect, iar angajatorii vor începe să aștepte cu interes informațiile și opiniile voastre de specialiști. Cu ajutorul și relațiile stabilite cu colegii din alte orașe sau țări, vine rezolvarea care vă va bucura. Deși vor exista obstacole care împiedică progresul afacerilor, va fi posibil să le depășiți peste noapte

Rac
Voi puteți fi în mod semnificativ dependenți de anumite persoane din mediul înconjurător, poate de cineva din zona prietenilor, poate o persoană superioară destul de solicitantă. Temele de discuție ar fi legate de dezacorduri în afacerile comune sau de pretențiile mari materiale. Este puțin probabil să ignorați toate aceste semnale. Nu fiți nervoși și agitați, fiți pregătiți să căutați soluții, să faceți manevre de distragere și să arătați de asemenea diplomație și tendință spre compromis. Multe ați putut rezolva prin explorarea detaliilor și a atenției la chestiuni minore la prima vedere, multe ați reușit să evitați din greșelile de până săptămâna trecută. De acum încolo finalizați afacerea inițiată anterior, căpătați putere și, împreună cu cei care lucrează la proiecte, o să vă angajați activ în implementarea conceputului. Vă veți bucura de procesul de lucru și de cooperarea tuturor colegilor. O mare parte din ceea ce ați planificat până acum și din ceea ce ați visat va reveni la viață.

Leu
Dacă ați avut probleme de sănătate până acum, începe o perioadă de ameliorare. Ea este favorabilă pentru îngrijirea corporală, proceduri cosmetice, exerciții de respirație care iarăși sunt deosebit de utile ,yoga ori alte sisteme, practici în care o mare importanță o are respirația corectă. La serviciu, continuă perioada imprevizibilă și dificilă. Dacă ați avut controale, încă mai trageți de pe urma lor. De asemenea, este posibilă reînnoirea problemelor legale vechi, deci fiți atenți și păstrați în ordine documentele. S-ar putea să traversați dezacorduri cu colegii din alte orașe sau alte țări, în urma cărora cooperarea va fi, fie întreruptă, fie supusă unor schimbări. Antreprenorii și managerii de la toate nivelele ar trebui să fie mai atenți la munca subordonaților, căci din vina acestora, proiecte importante pot eșua de la start. Subordonaților și angajaților le recomand să își îndeplinească cu atenție îndatoririle, chiar dacă e început de an, iar dacă este posibil, să nu participe la intrigile și certurile dintre colegi, mai ales acum.
Fecioară
Activitatea profesională va fi destul de ridicată, căci în drumul spre atingerea obiectivului a trebuit să depășiți diferite obstacole. Ele au fost mici, dar au jucat rolul iritant în tot ceea ce au avut de făcut. Puteți acum, în sfârșit, începe să finalizați anumite documente, să discutați condițiile de cooperare cu partenerii, cu șefii, pentru că se vor face schimbările necesare, iar multe din blocaje vor fi eliminate. Astfel, lucrurile vor avansa treptat. Tot la locul de muncă, vă avertizez că vă așteaptă stări emoționale. Evitați intrigile și dușmăniile împotriva cuiva, pentru că altfel, totul vine ca un bumerang înapoi spre voi. În general, această săptămână este de succes și veți putea demonstra bine calitățile profesionale ori abilitățile de afaceri. Ceva se va evalua în curând, iar voi o să beneficiați de un bonus.

Balanţă
Riscurile excesive pot provoca daune, atât în dragoste, cât și în finanțe. Unii chiar renunță în mod intenționat la carierele lor de dragul familiei. Veți avea dorința de a avea grijă de oamenii apropiați de voi și de a vă aranja cazarea dacă plecați în deplasare. Se pare că norocul surâde acum și vă va însoți în multe din eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea derulării evenimentelor. Dacă veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera muncii, atunci este binevenită intenția și se lucrează în echipă. Nu vă recomand să construiți planuri îndepărtate, atât în plan personal, cât și în producție. Bucurați-vă de natura minunată, respirați adânc și mulțumiți-vă de ceea ce aveți deocamdata! Banii vor veni și ei, însă doar din surse proprii. Dacă vreți să câștigați mai mult,nu ezitați să vă luați de muncă și acasă. Puteți avea o slujbă mai bună la locul de muncă, deși nu poate fi prea clară nici mărimea responsabilităților, nici perspectiva remunerațiilor. Este prea devreme pentru a construi planuri mari.

Scorpion
Trebuie să aveți răbdare, să fiți dispuși să faceți compromisuri și să fiți conciliatori. Acest lucru poate fi mai ușor de zis decât de făcut și nu este singurul mod cu care veți reuși să faceți pași înainte în această săptămână. Munca vă ocupă cea mai mare parte a timpului, căci perioada are energii accentuatepe zona banilor, dar și pe sarcini și responsabilități sau ordine și supraveghere a salariaților, dacă sunteți șefi de departamente. Poziția lui Uranus are efecte volatile, surprinzătoare, care pot crea prin vorbe atât magnetism la prima vedere, cât și haos în jur care poate destabiliza și scoate la suprafață ieșiri temperamentale. Vă sfătuiesc să fiți maleabili, calmi pe cât se poate și să nu vă aprindeți paie în cap. În schimb, ideile voastre creative vor fi căutate, multe dintre ele chiar aprobate și finanțate, dar nu dacă-s legate de zona imobiliară. În rest, sunteți pe cale să vedeți idei puse în practică..

Săgetător
Vă confruntați cu o serie de provocări verbale și frământări aduse de Saturn, iar pentru a face față trebuie să încercați să aduceți mai multă ordine în idei, planuri, cuvinte, în modul în care vă apropiați de oamenii din preajmă. Concentrați-vă mai mult asupra problemelor care vă împiedică să înaintați și să prosperați și la cheltuieli bazați-vă mai mult pe banii câștigați din munca voastră. Încă nu e momentul să vă gândiți la împrumuturi, ci doar limitați-vă la ceea ce aveți acum. Creativitatea ar fi cheia dr și rana și la fel și zona de dezvoltare a talentelor sau o preocupare majoră pentru un hobby. Aveți șansa de a impresiona cu ce știți, cu ce faceți și a obține popularitate maximă. Investiți și în voi ce câștigați! Sentimental, nu e cea mai bună perioadă să vă ocupați de partener, ci mai curând de dezvoltarea voastră. Iar dacă se ivesc dispute, ele vor fi trecătoare, căci reprezintă doar teste, așa că nu disperați și nu vă alarmați.

Capricorn
Nici pentru voi nu a fost simplu ceva în perioada ultimelor săptămâni, dar acum se ușurează lucrurile, iar succesul vostru poate veni prin cooperarea cu voi înșivă. Cu alții, dați dovadă de răbdare și perseverență, fiți rapizi în acțiuni și nu pierdeți timpul, banii, energia, pentru nimic în lume. Trebuie să deveniți mai încrezători în forțele voastre, să traduceți în practică ideile îndrăznețe. Nu ezitați să participați la evenimente de masă, să întâlniți oameni promițători și să credeți în talentele voastre. Practic trebuie să setați ritmul, ceea ce vă ajută la avansarea și depășirea concurenței. Chiar dacă se întâmplă să faceți o mișcare greșită, amintiți-vă că toți învățăm din greșelile noastre. Sentimental, principalul lucru este să nu vă îndrăgostiți de o persoană nedemnă, altfel, frustrarea și resentimentele vă pot împinge spre depresie. Dar pentru că sunteți puternici prin natura voastră, veți depăși asta.

Vărsător
Trebuie să vă monitorizați starea emoțională. Dacă veți fi impulsivi și inconstanți în acțiunile voastre sau depresivi și anxioși, voi înșivă o să vă faceți rău. Obțineți în primul rând libertate în interiorul vostru, iar apoi deveniți independenți. Nu vă sfătuiesc să intrați în panică dacă situația din viața personală nu merge bine, așa cum ați conceput-o. Acordați atenție aspectului exterior, cumpărați-vă haine la modă și vizitați salonul de înfrumusețare. Abia apoi, nu numai că veți atrage oameni vrednici, dar și pe cei fiabili, pe cei aleși de destin pentru voi. Se poate să întâlniți o persoană care să vă facă imediat o ofertă. O astfel de impetuozitate ar trebui să alerteze, nu să vă facă fericiți. Dacă nu sunteți încă pregătiți pentru astfel de evenimente, atunci spuneți partenerului despre acest lucru. Pe de altă parte, nu ar trebui să fiți prea solicitanți în dragoste, să nu construiți iluzii cu cine nu este demn de voi. Chiar mai mult, nu este indicat să căutați doar frumusețea exterioară a celorlalți.

Peştii
Potențialul de energie se pare că este scăzut și vă recomand să dormiți mai mult, să mâncați la ore fixe. De asemenea, aveți grijă și reduceți tensiunea fizică deoarece sunt posibile leziuni la nivelul genunchiului sau probleme cu coloana vertebrală. Dacă aveți maladii urinare sau hepatice, aceasta e o perioadă favorabilă pentru a lua măsuri preventive. Iar dacă vi se umflă picioarele în special, reduceți cantitatea de lichid consumată. În planul cosmetic, e un timp favorabil pentru întinerirea corpului în ansamblu. Decideți ce vă poate ajuta în această privință și luați măsuri. Profesional, analizați-vă planurile, deoarece la cea mai mică greșeală de calcule există riscul să fie afectat un întreg proiect. În plus, nu încercați să faceți față singuri problemelor. Împărțiți-vă responsabilitățile cu cei dragi. În caz contrar, riscați să vă subminați sănătatea sub presiunea unei afaceri urgente.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Despărţire norocoasă
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
I-au adus lui Cornilă funcţia de prefect
Ioan Rotundu
Punct ul de vedere al primarului Verginel Gireadă la emisiunea „România te iubesc!”
Emisiunea „România te iubesc!” s-a realizat selectiv
oan Rotundu
Drumul spre Lacul Eminescu trece prin mijlocul cimitirului
Ioan Rotundu
Dirijorul Putin, ţar al Rusiei, şi corul NATO care falsează
Ioan Rotundu
Analfabetismul funcţional al primarului de Leorda
Ioan Rotundu
Este nevoie în şcoală de o Istorie a evreilor?
Caz ciudat de agresiune sexuală la Liceul „Ştefan Luchian” Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog