Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4979
De la 07 Ianuarie 2003
123148974
pnl

Horoscopul săptămânii 17 – 23 mai 2021

  • 17 May 2021, 11:10
Berbec
În ceea ce privește afacerile, cei care sunt ingenioși și activi până la extrem vor avea noroc. Principalul lucru nu este de a pune presiuni asupra partenerilor, ci de a vă identifica concurenții la timp. Va fi o perioadă bună pentru cei cărora le place să învețe și să câștige experiență. Vor veni o mulțime de informații, dar sortați-le corect și împărtășiți-vă cunoștințele cu începătorii. Cei care se ocupă cu jurnalismul, redactarea articolelor, comerțul și relațiile externe vor avea destul de lucru. Afacerea publicitară va merge bine, acolo vă veți distinge prin idei și elocvență. De asemenea, nu renunțați la călătoriile cu scop profesional, folosiți-vă abilitățile ca un actor, folosiți partea artistică și creativă! Mișcarea, dinamismul și o perspectivă pozitivă asupra oricărei situații vor ajuta să deveniți o persoană independentă din punct de vedere financiar. O să existe destule oportunități de a vă consolida bugetul și de a găsi un loc de muncă măcar cu jumătate de normă. Luați în considerare toate ofertele!

Taur
În ciuda schimbărilor pozitive și a speranțelor strălucitoare pentru viitor, sunt posibile ciocniri cu șefii ori cu autoritățile. În plus, va trebui să vă depășiți vechile obiceiuri, convenții și rutină. Fiți atenți,mai ales la drumuri, să nu vă asumați riscuri. Financiar, puteți iniția proiecte interesante care vor oferi oportunitatea de a face bani rapid, care atrag atenția conducerii, a sponsorilor . Puteți direcționa fluxul de energie către reforme creative către proiecte deosebite. Și la sfârșitul lunii mai e favorabil, iar succesul va fi adus prin afacerile cu bănci, instituții financiare, investiții în acțiuni și proiecte pe termen lung. Mizați nu numai pe farmecul vostru, ci și pe experiența personală. Comunicarea va deveni astfel sinceră, permițându-vă să dezvăluiți esența. Afectiv, o transformare vă va aduce beneficii în viața personală, iar unii chiar vor construi o relație de dragoste. În relații însă, ar trebui să fiți flexibili, să ascundeți cu atenție egoismul, ori chiar să scăpați cu totul de el.

Gemeni
Luați măsuri pentru colectarea de informații, consultanță, analiză aprofundată și calcularea riscurilor viitoare. Este mai bine să amânați întâlnirile cu ultimatumuri și deciziile finale până la sfârșitul lunii. Abia atunci veți fi gata să acționați ca lider suficient de eficient pentru a găsi noi domenii de activitate sau oferte de locuri de muncă profitabile. Abia atunci veți avea ocazia de a crea relații de afaceri sigure și stabile, de a consolida autoritatea și poziția în carieră. În ultima zi a perioadei, viața personală se va dezvolta activ, veți fi sub influența unor noi sentimente și impresii, așa că veți vedea multe în lumina curcubeului. Nu vă așteptați însă ca toți să vă aprobe, căci se vor ivi și intrigi, discuții, bârfe pe la spate. Veți fi extrem de activi în viața personală. O cunoștință trecătoare se poate transforma cu ușurință într-o relație puternică și formală. Din păcate, personalitatea voastră volatilă poate împiedica relațiile intime. Sentimentele ar trebui să fie sincere, să aveți încredere în partener mult mai mult. Emoțiile ar trebui să fie strict controlate, sentimentele ar trebui să fie destinate celor aleși, iar gândurile ar trebui să fie pictate în culori strălucitoare.

Rac
Ideile și propunerile pot avea continuitate. Ce mi se pare important, e conținutul karmic al perioadei, căci se pare că e momentul de a avea întâlniri cu oameni care să vă ajute să vă achitați datoriile trecute, atât materiale cât și morale. Marte din semnul vostru, garantează o vitalitate bună și capacitate de acțiune. Jupiter părăsește sectorul introspectiv și ajunge în Pești, trezind la viață un nou ideal! Nu vă agățați de trecut, trageți concluziile corespunzătoare și mergeți mai departe! Mai mult, pe plan intern sunteți gata pregătiți pentru schimbări mari. Financiar, e o perioadă în care se pot face investiții.se pot contracta împrumuturi, se pot achita restanțe, se pot porni acțiuni de partaj sau moștenire. La finalul perioadei n-ar strica ceva atenție la eventualele conflicte cu legea, veți fi predispuși la auto-înșelăciune, iluzii, dar în același timp, veți fi mai puțin protejați de influențe din exterior. Sunt posibile noi relații de dragoste, care se vor baza în același timp pe senzualitate și principii morale. Romanul va deveni profund și de neuitat, dar nu vă pierdeți mințile! Această conexiune vă va deschide perspective interesante, atât în sfera personală, cât și în cea profesională.

Leu
Odată cu venirea acestei a doua jumătăți lunare, conducerea și oamenii influenți se vor baza pe creativitatea și calitățile voastre de afaceri, astfel încât vi se pot oferi noi locuri de muncă mai interesante și bine plătite. Abia acum veți putea să luați decizii responsabile, să dictați condițiile. Activitățile vor aduce venituri bune, așa că va exista posibilitatea de a îmbunătăți semnificativ condițiile de viață, de a face reparații și, probabil, de a cumpăra proprietăți imobiliare. Relațiile romantice vor deveni mai emoționante, pasionate, vor putea aduce varietate astfel încât perioada promite să nu fie deloc plictisitoare. Trebuie atenție în afacerile financiare cu partenerii, să nu investiți în proiecte dubioase, să nu cedați convingerilor altor persoane deoarece informațiile neconfirmate pot ascunde multe pericole

Fecioară
Alții pot profita de credulitatea voastră excesivă sau puteți face promisiuni pripite pe care le regretați ulterior. Cunoașteți-vă limitele și nu preluați sarcini peste puterea voastră de a vă achita de ele! Perioada va fi poate mai favorabilă pentru antreprenori, deoarece aceștia nu depind de starea de spirit a șefului și de o serie de alte condiții care pot împovăra angajații. În sectorul financiar, nu trebuie așteptate schimbări pozitive. În problemele legate de bani, e nevoie să vă străduiți mai mult pentru o oarecare stabilitate, pe care oricum Venus din Gemeni nu o poate garanta. Pregătiți-vă chiar pentru o scădere a salariilor, pentru pierderea accesului la surse suplimentare de venit! Nu disperați însă, că starea e trecătoare. Deocamdată, treceți la modul economic, nu vă grăbiți să schimbați locul de muncă sau să vă deschideți propria afacere.

Balanţă
Dinamismul va crește și, odată cu acesta, presiunea și credința în capacitățile și dreptatea lor. Prin urmare, poate avea loc o transformare în relațiile cu partenerii, cu colegii și cu superiorii. Mai multe energii pozitive vă vor ajuta să evaluați corect o situație, să luați decizii constructive, să găsiți o cale fie și ocolitoare, pentru a nu rata șansele. Altfel, mulți veți avea probabil probleme neașteptate cauzate de unele greșeli în afaceri sau de o poziție ireconciliabila. De la finalul perioadei încolo, zilele se vor dovedi mai dinamice, veți recupera energia vitală, ceea ce va ajuta să decurcați anumite probleme. În ceea ce privește domeniul profesional, abilitățile de comunicare vor juca un rol important. Veți deveni mai relaxați, curioși, deschiși la comunicarea cu o mare varietate de oameni. Veți avea mult deci contact cu ceilalți.

Scorpion
Situațiile care apar vor necesita măsuri radicale, reconsiderare de poziție, de comportament. Voința, maturitatea spirituală ajută să faceți față tuturor dificultăților, să deveniți mai înțelepți, mai maturi și liberi să puneți lucrurile în ordine. Apoi, veți avea patroni influenți, mentori înțelepți care vor ajuta să alegeți poziția potrivită, astfel încât în parteneriate să deveniți lideri cu capacitatea de a dicta condiții, ceea ce va contribui la ducerea relației la un nivel superior. În ceea ce privește relațiile cu cei dragi, nu există probleme grave neprevăzute. Puteți renunța cu ușurință la obiceiul de a le conduce pe toate, acceptând luarea în considerare a părerii celor care vă sunt dragi. În domeniul profesional, cooperarea cu partenerii și promovarea ideilor sale originale vor fi o prioritate. Spre finalul săptămânii situația se poate schimba și poate aduce o serie de probleme, intrigi sau rivalități neașteptate.

Săgetător
Este și un moment favorabil pentru călătorii pe distanțe lungi, pentru lărgirea orizontului și realizarea oportunităților ratate, pentru educația superioară. Toate acestea vor permite să compensați pierderile financiare sau psiho-emoționale apărute la locul de muncă și în familie. Nu ar trebui să mizați pe noroc, nu ar trebui să forțați evenimente. Aceea va fi o perioadă de așteptare și înțelegere a ceea ce se întâmplă. Gândiți-vă la modul în care vă puteți îmbunătăți situația, atrage atenția șefului și câștiga respectul colegilor. Nu veți avea timp să vă odihniți, va trebui să oferiți tot ce este mai bun nu numai în domeniul profesional, ci și în domeniul sănătății. Nu-l ignorați pe acesta din urmă, dar nu lăsați nici ocazia de a vă îmbunătăți situația financiară, consolidându-vă poziția la locul de muncă. La orizont, vor apărea nu una, ci mai multe șanse de a ajunge la un nou nivel ca specialist într-un anumit domeniu

Capricorn
În continuare, legăturile sociale se vor întări, ceea ce vă va ajuta să promovați în mod activ propriile descoperiri la un nivel superior, eventual să puteți lua o poziție mai înaltă în viața politică sau publică a societății. Succesul și abilitățile organizatorice bune vor contribui la consolidarea autorității și a statutului social. În ceea ce privește starea emoțională, amenințarea constă în conflicte frecvente cu cei dragi și cu alții în general. Totul este din vina obiceiurilor de a prelua rolul de lider în toate, indiferent de părerea altora. Trebuie să lucrați din greu și să canalizați energia disponibilă în direcția corectă. Exercițiul fizic moderat regulat este o idee bună. Financiar, există risc la operațiunile speculative, jocurile de noroc, divertisment. Dar se va clarifica situația și veți lua măsurile corecte. Mintea subconștientă poate dezvălui ceea ce era ascuns - amintiri, credințe. Este timpul ca terapia să vă deschidă ochii la ceea ce vă împiedică. În acest moment, visele pot fi foarte vii.

Vărsător
Va fi dificil pentru ceilalți să comunice cu voi, să vă prezică starea, dorințele sau modul în care gândiți. Asta se poate datora și sănătății slabe, a lipsei de vitalitate. Vă puteți ocupa de treburile casnice, reparații și construcții, cumpărarea de bunuri imobile, mutarea sau îmbunătățirea locuinței, dar și comunicarea cu familia, cu părinții. Profesional, puteți avea ocazia să vă afirmați cu succes în creativitate sau ca buni organizatori, astfel încât să vi se poată oferi o poziție mai bine plătită. Vă sfătuiesc să arătați originalitate, dar și să nu divulgați ideile interesante altor persoane ori să le însușiți voi pe ale altora ca fiind ale voastre. Cu alte cuvinte, orice miză pe jocuri de noroc ar trebui abandonată. În schimb, concentrați-vă pe găsirea informațiilor utile.

Peştii
Munca individuală în căldura și confortul casei va oferi un rezultat mult mai bun decât munca în echipă la birou. Oricine alege să-și îndeplinească îndatoririle de la distanță, poate conta pe creșterea potențialului. Puteți deveni cu ușurință mai activi în sfera socială, ceea ce este foarte util acum deoarece trebuie să faceți multe călătorii de afaceri, să fiți prezenți la întâlniri și negocieri importante. Nu numai că vă veți consolida conexiunea cu partenerii vechi, dar veți dobândi și unii noi, al căror sprijin pentru dezvoltarea dumneavoastră profesională va fi extrem de util. Totuși, sunt posibile neînțelegeri și amăgiri. Nu trebuie să faceți promisiuni ori să semnați contracte, nici să participați la interviuri sau întâlniri importante. Cu atât mai mult, trebuie să fiți mai atenți în gestionarea finanțelor comune, deoarece pot apărea persoane care vor să profite de credulitatea voastră. Se pot ivi tensiuni și neînțelegeri cu membrii familiei sau cu o persoană dragă. Va trebui să vă concentrați pe cele mai importante lucruri și planuri și să nu începeți noi proiecte.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan mamaische
Bancul săptămânii: Exclamaţie nesăbuită
Vrea Poliţia Flămânzi moarte de om, ca să-şi facă datoria?
Ioan Rotundu
De ce poți face Covid-19 chiar dacă ești vaccinat? Explicațiile experților
Dinamica economiei: Lecţia de economie
Week-end la Rediu, cu mici şi invazie de poliţişti
Ioan Rotundu
Cerbicia omului de afaceri Traian Popa ar da rezultate
Şi Diugu, liderul SNPF şi-a rupt colţii muşcând Jurnalul
Ioan Rotundu
Captură uriaşă de ţigări de contrabandă
ANUNŢ – RECENSAMANT AGRICOL 2021
Arestarea infractorului Iordăchel
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog