Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Important
Remember
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11465
De la 07 Ianuarie 2003
122871532

Horoscopul săptămânii 17 – 23..01.022

  • 9 January 2022, 17:21
Berbec
Ceea ce veți întreprinde, precum și puterea de a câștiga bani, vor da roade perioada asta,voi primind răsplata pentru eforturile și planurile anterioare. Puteți avea succes în afaceri,găsi noi modalități de a crește profiturile și, de asemenea, puteți să manipulați cu pricepere conștiința altora pentru a reuși voi în carieră și în afaceri. În același timp, veți putea îmbina cu succes profesia cu divertismentul, astfel că nu veți fi lăsați fără atenția persoanelor de sex opus. Ba chiar este posibil ca unii dintre voi să-și schimbe viața personală și aceia pe care îi vor alege, care apar în acest moment, să facă schimbări pozitive în viața și obiceiurile voastre. Cuvintele vor avea greutatea scontată și probabil că le veți conduce spre direcția care să vă ajute să atingeți ținta. În ciuda succeselor în carieră și finanțe din prima zi de săptămână, unii pot fi tot nemulțumiți de ei înșiși și de mediul lor, pot fi chinuiți de îndoieli, temeri care se pot dovedi a fi o frână de fapt în progresul lor.

Taur
Unii nativii vor fi gata să se conecteze la noi direcții, proiecte, să propună și să pună în aplicare idei interesante. Aceste planuri și angajamente pot fi foarte importante și la cerere, astfel încât dorința de a se arăta publicului, de a simți gustul puterii va putea face din aceștia adevărați antreprenori. Acum, în al doilea decan din luna ianuarie, veți avea succes, veți fi convingători pentru șefii ori sponsorii voștri, astfel încât să puteți primi sprijinul financiar necesar și să vă creșteți veniturile. În același timp, trebuie să vă restrângeți dorințele, deoarece costurile pot provoca tensiuni și plângeri din partea prietenilor și rudelor. În weekend, probleme financiare pot deveni urgente și-i pot coborî pe câțiva nativi de la cer la pământ, stringentă fiind nevoia de a finaliza treburi și angajamente din trecut. Comunicarea cu ceilalți este și ea greoaie, așa încât vor fi dezamăgiți de oameni. Lucrurile se vor restabili. Cu 3 planete în casa educației superioare, se vede treaba că ceva începeți să priviți lucrurile la nivel înalt, doriți dezvoltare, definitivare de studii și educație. Să n-aveți teamă de viitor, de necunoscut, căci sunteți astral susținuți!

Gemeni
Veți reuși în activități sociale și profesionale, vă veți putea consolida situația financiară și asta nu numai prin creșterea salariilor, ci și datorită conexiunilor de succes sau chiar a jocurilor de noroc la loteria vieții. Prin prisma faptului că beneficiați de protecție astrală pe multe direcții, ar trebui să acționați mai activ. Această perioadă poate determina traseul pentru următorii câțiva ani, deci trebuie să fiți mai decisivi, să nu aveți teamă de responsabilitate și de schimbare, inclusiv în domeniul sentimental. Asta deoarece unii dintre voi pot întâlni o nouă iubire, creând relații pe termen lung și de durată. Talentele artistice vor ajuta la atingerea de obiective, se va forma impresia potrivită și aprecierea celorlalți, mai ales pentru aceia care aveți funcții de răspundere. Așadar, aveți toată susținerea să aspirați la proiecte ambițioase pentru că veți fi susținuți, oamenii vor participa la planurile voastre și vă vor oferi sprijin inclusiv material. Simpatici vor fi adolescenții care vor idealiza personaje de basm ori se vor îndrăgosti de o vedetă.

Rac
Interesul material vă va împinge către acțiuni foarte active și decisive și, pentru că vă puteți schimba flexibil tactica de data asta, chiar v-ar putea crește veniturile. Mulți vor afla idei sau vor lega relații de afaceri promițătoare, își pot implementa cu succes ideile și pot porni proiecte interesante. Veți prinde curaj și veți privi mai cu îndrăzneală spre viitor. Rămân totuși sensibile și în discuție taxele, ratele, impozitele, pe care vă sfătuiesc să le achitați dacă vreți liniște apoi. Personal, mulți vor dori să se și distreze cu prietenii, vor schimba partenerii dacă relația e șubredă, vor căuta impresii noi și mai vii. Dar dacă au o legătură de ceva timp, tot comportamentul lor de acum va pune pe jar relația prezentă. În cea de-a doua parte a săptămânii, ați putea lua parte la rezolvarea problemelor unor persoane apropiate, a rudelor ori sunt posibile dificultăți financiare neașteptate într-o călătorie sau în relația cu un străin.

Leu
Nu va fi o perioadă calmă dar, pentru că aveți un nivel ridicat de vitalitate, asta va contribui la manifestarea dinamică în sfera profesională și publică și va crește rezistența la sarcini grele, fără a compromite sănătatea. Potențialul intelectual va crește, la fel și puterea de adaptare, de receptivitate, astfel încât dorința de noutate și schimbarea vor deveni un fel de nevoi spirituale. Energiile vă vor ajuta să vă folosiți bagajul intelectual, să obțineți succes în activitățile educaționale, didactice sau științifice. În schimb, erorile, neînțelegerea, inflexibilitatea în idei, speranțele nejustificate,pot aduce deziluzie în relațiile romantice. Atunci, va trebui să se acordați mai multă atenție responsabilităților familiale, treburilor de acasă, precum și consolidării legăturilor și relațiilor mai vechi. Este posibil să fie nevoie să se cheltuiască bani și efort pentru a îngriji rudele bolnave, să se rezolve probleme cu copii sau tensiuni sentimentale ale acestora.
Fecioară
Mulți nu vor fi într-o formă maximă pentru că se vor simți vlăguiți, obosiți sau chiar bolnavi. Așadar, ar trebui să acordați mai multă atenție planurilor individuale și sănătății. Se pare ca succesul va veni doar pentru acele proiecte în care aveți de rezolvat sarcini grele, pe termen lung. O serie de probleme vechi se vor reactualiza, veți avea de restituit datorii, relațiile vor fi neclare și dacă alții nu vă dau banii la timp, puteți fi afectați în mod negativ în zona finanțelor. Cerințele și sarcinile pe care alții or să vi le dea, așteptările ca voi să vă conformați rapid, chiar pot constitui o problemă. Îi sfătuiesc pe cei în astfel de situații, să caute sprijin în aceste condiții, ajutor concret, astfel încât ei să poate răspunde corespunzător și la timp. Dacă aveți un nou loc de muncă, sfătuiesc să echilibrați relațiile cu noii colegi, să urmăriți subalternii în caz că dețineți vreo funcție, deoarece există acolo neclarități, ceva cețos și ambiguu. În familie, se pot ivi ceva probleme cu copiii care, ori veți avea dificultăți și părinții trebuie să vă ajute, ori veți fi foarte aproape de a comite o greșeală și părinții trebuie să vă supravegheze. Sentimental, nu e momentul de implicare în relații ascunse, căci complicația poate dăinui multă vreme de acum încolo.

Balanţă
Interesul pentru activitățile sociale va crește, vor apărea noi parteneri și noi surse de venituri, ceea ce vor permite să căpătați încredere în voi, să vă simțiți capabili de asumarea de sarcini și obiective globale. Mulți dintre voi pot fi suport pentru justiție, ai relațiilor private și corecte, atât în viața personală, cât și la locul de muncă, ceea ce va atrage noi susținători. Beneficiați de oportunități pentru extinderea parteneriatelor, cooperare de succes și creștere a potențialului financiar, deoarece vă vor fi create condiții favorabile pentru activitate cu direcții noi în afaceri și în zona de creativitate. Iar pentru asta, va trebui să comunicați mult, să călătoriți, să negociați, să participați la interviuri, dar să și restrângeți dorința de putere și influență căci, dacă o manifestați, ați putea obține exact contrariul.

Scorpion
Mijlocul lunii ianuarie nu aduce prea multă energie și vitalitate, iar voi vă puteți trezi în mijlocul unor situații neconvenabile. Organismul va fi sensibil la boli, așa încât se impune o atenție în plus, o îngrijire responsabilă, cu hrană suficientă și odihnă la fel. Vă recomand un ritm de viață mai calm, mai relaxant. Cu precădere în această săptămână să vă puneți lucrurile la punct în relația cu familia și să vă așteptați la defecțiuni acasă. Afectiv, se dorește intens o schimbare, dar familia nu e pregătită pentru asta și refuză. Mai mult, în acele cupluri care sunt împreună de mult timp, se va stresa partenerul cu plângeri despre imperfecțiunea acestei lumi, despre nedreptățile oamenilor, fără să se conștientizeze că celălalt nu asta așteaptă să audă. Să se înceteze cu nemulțumirile și văicăreala!

Săgetător
Nu încercați să rezolvați singuri problemele generate de schimbările profesionale care acum sunt încă în faza de implementare. Trimiteți întrebările sau dilemele mai departe, către persoane care au mai multă experiență. Nu faceți din gestul de a solicita ajutor o chestiune de orgoliu personal sau ambiție. A cere o opinie în plus nu presupune că nu ați fi destul de capabil sau destul de inteligent să găsiți o soluție potrivită. E vorba de a descrie provocarea pe care ați întâmpinat-o cuiva cu autoritate superioară, pentru a nu se ajunge în situația în care problema să nu implice o alegere între două pierderi. Șeful este mai în măsură să decidă care dintre două rezultate oarecum negative ar fi mai acceptabil. Acceptați că e un moment în care literatura de specialitate pare sau contradictorie sau copleșitoare și, dacă decizia e luată de un superior ierarhic, vă veți simți mult mai ușurat. E unul din momentele când e mai ușor să renunțați la a vă agita să găsiți singuri o soluție și să cereți ajutor. În esență, delegați sarcina de a lua o decizie.

Capricorn
Nu stați în relații care nu mai sunt benefice, chiar dacă v-ați obișnuit și a trecut ceva vreme de când ați ales să vă petreceți timpul alături de actualul partener. Faptul că e o relație semnificativă ca perioadă, nu înseamnă că odată ce nu vă mai fac plăcere aceleași lucruri nu puteți să alegeți să plecați. Dacă amândoi ați ajuns la concluzia că nu mai aveți obiective comune sau nu mai regăsiți bucurie și stare de bine când sunteți împreună, e momentul oportun fie să aveți o discuție mai serioasă, fie să puneți punctul final. E mai corect să luați o hotărâre mai dificilă acum decât să lăsați lucrurile la voia întâmplării și să rămâneți pe loc, într-o relație care nu mai duce nicăieri din punct de vedere al evoluției fiecărei persoane implicate.

Vărsător
Rezervați un interval de timp zilnic consacrat conștient rezolvării sarcinilor cotidiene – plata facturilor, verificat adresa de email etc. Luați în calcul că anumite sarcini le puteți externaliza dacă ați ajuns la concluzia că acel timp ar fi mai câștigat făcând altceva. De exemplu, în loc să vă ocupați personal de curățatul covoarelor, puteți să angajați pe cineva, iar voi să vă petreceți timpul respectiv cu activități mai importante .Dacă aveți rareori câte un weekend liber și suneți nerăbdător să vă petreceți timpul cu cei apropiați sau pur și simplu să vă relaxați, ar fi mai ușor să decideți că merită să plătiți pe altcineva pentru unele servicii care s-ar putea dovedi mari consumatoare de timp. Devine important acum să calculați cât valorează timpul pentru voi, să încercați să economisiți timp nu neapărat bani și să delegați activitățile care, pe lângă faptul că mănâncă din timpul liber, nici nu sunt dintre cele mai agreabile sau nu sunt un hobby pentru voi. Estimați corect valoarea timpului personal.

Peştii
E o săptămână în care veți traversa poate sarcini și teste dificile, a căror soluționare va necesita eforturi maxime. Fiți răbdători, abordați toate problemele fără emoții inutile și cu un cap limpede! Sfatul meu este valabil nu doar în această perioadă, ci pe parcursul întregii luni. Se anunță multe schimbări și incertitudini în viața voastră, iar cu multe lucruri chiar nu puteți fi de acord. Va trebui să luați decizii importante în circumstanțe dificile, să fiți flexibili și să vă schimbați rapid strategiile, căutând să găsiți soluții cu care nu prea sunteți obișnuiți, nespecifice vouă și felului vostru de a fi. În schimb, cei care lucrează în domeniul literar, educațional, publicistic, de informare sau cei care au o activitate bazată pe deplasări scurte și dese, aceștia vor avea rezultate remarcabile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Întrebare cu subînţeles
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Genialitatea lui Eminescu trebuie eliberată din expresiile-şablon
Ioan Rotundu
Gunoaie printre morminte sau morminte printre gunoaie
Ioan Rotundu
Meritele preşedintei CJ Doina Federovici există
Ioan Rotundu
Răspimsil Primăriei Leorda la întrebările noastre
privind articolul intitulat „Gunoaie printre morminte sau morminte printre gunoaie”
Primarul de Leorda dă vina pe lipsa de educaţie a cetăţenilor
Ioan Rotundu
O nouă potlogărie marca Şoptic㠖 Macovei
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog