Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Publicitate
Remember
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14645
De la 07 Ianuarie 2003
122900294

Horoscopul săptămânii 17 – 23.04.2023

  • 14 April 2023, 21:01
Berbec Ai impresia că lucrurile îți scapă de sub control din anumite puncte de vedere. Simți nevoia să știi tot ce se întâmplă, iar acest lucru te poate face să pari maniac. Este o săptămână în care pui accent asupra proiectelor profesionale și iei decizii importante legate de viitor. Viața personală este pe plan secund, iar acest lucru nu este pe placul celor dragi.

Taur
Apar oportunități pe care le așteptai de multă vreme, însă te simți lipsit de energie pentru a le da curs. Nici timpul nu este de partea ta, de aceea va fi nevoie să prioritizezi lucrurile. Unele discuții cu partenerul de cuplu pot deschide răni mai vechi, despre care credeai că s-au vindecat. Încearcă să nu mai iei totul atât de personal.

Gemeni
Este o perioadă în care ți-e greu să ieși din zona de confort și să accepți noi provocări. Te bazezi pe colegi, pentru a lua decizii în locul tău. Ai nevoie de o pauză, chiar dacă nu vrei să recunoști acest lucru. Nu ezita să îți iei câteva zile libere și să faci lucruri care te relaxează. Ai timp să recuperezi și activitățile de la serviciu ulterior.

Rac
Ești mai sensibil în această perioadă și poți fi irascibil atunci când cineva atinge subiecte delicate. Deși ai parte de tot sprijinul celor din jur, dorința de schimbare trebuie să vină din interiorul tău. Fii blând cu tine și vei depăși cu bine această perioadă de instabilitate. Fă-ți timp pentru lucrurile care te relaxează și nu te refugia în muncă.

Leu
Pe plan profesional, ești mai motivat ca oricând. Cu toate acestea, ai nevoie de o pauză, deși nu vrei să recunoști. Câteva zile petrecute în compania celor dragi, departe de stresul de la serviciu, îți pot face bine. Pe plan personal, apar unele schimbări în bine în viața ta. Poți cunoaște pe cineva cu care să legi o relație specială.
Fecioară
Traversezi o perioadă marcată de incertitudine. Se întâmplă de multe ori să alegi calea cea mai scurtă, iar acest lucru se dovedește a fi în dezavantajul tău. Încearcă să stai mai mult în compania celor dragi și în natură. Momentele de introspecție te pot ajuta să iei decizii inspirate pe viitor, fără să renunți la propriile valori.

Balanţă
Este o săptămână plină, dar acest lucru nu te deranjează. Îți place să ai tot timpul ceva de făcut, indiferent că este la locul de muncă sau acasă. Energia pe care ți-o dau persoanele apropiate te ajută să mergi mai departe, oricât de obosit ai fi. O invitație din partea cuiva pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme îți poate schimba starea de spirit.

Scorpion
Traversezi o perioadă în care te poți simți lipsit de motivație, în ciuda rezultatelor bune pe care le ai pe plan profesional. Nici în viața personală nu ești pe deplin mulțumit și ai tendința de a te autosabota. Treci brusc de la extaz la agonie, iar momentele tensionate te lasă fără energie. Lucrurile se liniștesc spre finalul săptămânii.

Săgetător
Relația de cuplu ar putea fi pusă la încercare în această săptămână. Deznodământul depinde de reacțiile tale și de felul în care gestionezi situația. Deși îți este greu să comunici ce simți, trebuie să fii conștient de faptul că doar așa vei rezolva problemele. Lucrurile se vor repara doar dacă vorbești sincer despre ce te deranjează.

Capricorn
Deși nu îți plac schimbările, te adaptezi ușor în orice situație. Este o săptămână excelentă pentru tine, în care reușești să duci la bun sfârșit toate sarcinile, în ciuda schimbărilor care apar pe parcurs. Pe plan personal, pui suflet în tot ceea ce faci și acest lucru îți aduce aprecierea celor din jur.

Vărsător
Unele lucruri pe care ești nevoit să le faci în această săptămână sunt în dezacord cu principiile tale. Este o perioadă incertă, în care trebuie să cântărești foarte bine deciziile pe care le iei. Te poți consulta cu oamenii apropiați, dar tot singur vei găsi răspunsul pentru problemele care te frământă. Lucrurile se vor limpezi în cele din urmă.

Peştii
Este o săptămână în care te concentrezi mai mult asupra relațiilor personale. Unele alegeri din trecut se pot dovedi a fi neinspirate. Poți simți dezamăgire și furie, însă nu este cazul să te judeci prea aspru. Dacă nu te mai simți împlinit, este cazul să iei atitudine și să faci o schimbare. Nu te mai gândi atât de mult la consecințe și la scenarii ipotetice.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare senatorul PNL Cristian Achiţei
Felicitare Primăria Călăraşi
Felicitare Primăria Ibăneşti
Felicitare Primăria Copălău
Felicitare Primăria Rădăuţi Prut
Felicitare S.C. NICVITIB SRL Miorcani
Felicitare S.C. Microbuzul SRL Botoşani
Felicitare PNŢ-CD Filiala Botoşani
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Nişte arabi
Dor de Paștele de acasă
Ioan Rotundu
Ministrul Daea, războiul cerealelor şi moţiunea de cenzură
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog