Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
14962
De la 07 Ianuarie 2003
80820407

Horoscopul săptămânii 17 – 23.06.2019

  • 15 June 2019, 22:33
Pe data de 20 iunie, Neptun, planeta viselor, a imaginației și iluziilor, va retrograda în zodia Pești, zodie pe care o și guvernează, și ne va îndemna la o perioadă de reevaluări și revizuiri. Va fi nevoie să revenim cu picioarele pe pământ, să ne confruntăm cu realitatea și să nu ne mai lăsăm purtați de vise. Această retrogradare ne va cere să ne desprindem de trecut și de schemele vechi pentru a putea evolua, atât spiritual, cât și din punct de vedere al gândirii.>nr> Soarele va intra în zodia Rac pe data de 21 iunie 2019 și astfel, la modul general, vom deveni mai emoționali, mai sentimentali și mai determinați să găsim iubirea și armonia în viața noastră, în familie, dar și în relațiile cu cei din jur.

Berbec Cei născuți în zodia Berbec își îndreaptă atenția în această săptămână asupra familiei și locuinței, sectoare unde vor dori să aducă o reîmprospătare a situației. Cu adevărat impactant va fi interesul pe care acești nativi îl vor acorda propriilor principii și convingeri de viață. Schimbări remarcabile de personalitate, de viziune și de mentalitate se pot petrece acum și nu este exclus ca acestea să aibă legătură, să fie favorizate inclusiv de o călătorie. Este momentul să lase în spate trecutul și să privească cu mai multă încredere și optimism către viitor.

Taur
Cei născuți în zodia Taur se concentrează pe studiu în această săptămână și chiar se pot înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau de formare profesională. Este o perioadă bună pentru a-și reconsidera niște aspirații și planuri de viitor, dar și pentru a face diferite schimbări în plan material. Poate fi vorba chiar de o schimbare a locului de muncă sau a locuinței. Inclusiv din punct de vedere financiar vedem ca nativii să fie interesați să încheie/să deschidă o nouă etapă și nu este exclus ca unii nativi să-și dorească să pornească mai departe pe cont propriu.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni se concentrează pe găsirea de noi modalități de a-și crește veniturile și de aici pot începe o serie de reevaluări legate de locul de muncă, dar și de modul în care-și administrează banii în familie. Va fi o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, iar determinarea nativilor le va aduce ocazii de a-și îndeplini dorințele. La capitolul sentimental, nativii pot încheia o etapă în cuplu, pot decide să treacă la alt nivel, însă nu le va fi ușor să ia decizia.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă foarte bună în care nativii se vor bucura de energie și determinare să-și îndeplinească toate acele dorințe și idealuri la care visau de ceva vreme. Pentru unii nativi atenția va cădea asupra locului de muncă, unde vor dori să facă schimbări, să încheie o etapă sau poate vor avea de ales între două oferte de job, în timp ce pentru alți nativi atenția va cădea asupra zonei sentimentale, capitol la care, de asemenea, vor face unele reevaluări și reconsiderări de opinie. Este o perioadă de manifestare a emoțiilor și sentimentelor față de cei din jur.

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă de reanaliză interioară. Nativii se pot întoarce în trecut pentru a analiza niște decizii pe care le-au luat și nu este exclus ca acum să decidă încheierea/deschiderea unei etape legate de zona sentimentală, de o relație, poate de o aventură, dar și legate de zona parteneriatelor de afacere, a contractelor. La modul general, este o perioadă bună pentru luat decizii radicale și definitive. Se întrevăd discuții legate de copii, de creșterea și educația lor sau de conceperea unui copil. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să fie mai realiști cu privire la locul de muncă, la niște aspirații profesionale.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o săptămână bună din punct de vedere sentimental. Nativii singuri pot întâlni noi persoane cu care să lege relații, dar nu este exclus nici ca o persoană din trecut să se întoarcă în viața lor. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru discuții cu membrii familiei și pentru finalizarea unor acțiuni care vizează locuința. În zona profesională pot avea parte de discuții și negocieri legate de un contract, de o afacere, poate chiar de o funcție.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte sociabili în această perioadă și dornici să lege noi prietenii. În sectorul profesional, nativii vor consuma multă energie și poate fi un moment favorabil pentru a ieși în față, pentru a se pune în evidență. În plus, vor fi atrași de zona intelectuală și vor căuta să-și redefinească niște valori în acest sens. Spiritualitatea și credința vor fi atracții ale acestei săptămâni. Pe de altă parte, se cere evitarea conflictelor cu membrii familiei care pot degenera și pot strica buna dispoziție a nativilor.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de o serie de oportunități care sosesc din străinătate sau care au legătură cu o persoană de dincolo de granițele țării. Nativii pot pleca acum în călătorii, însă poate fi și vorba de o schimbare de domiciliu. Zona financiară va fi de interes și nativii pot gândi, pot căuta noi modalități de a-și îmbunătăți veniturile. Posibil ca un proiect să se încheie acum și aceștia să culeagă roadele. În plan sentimental este posibil să fie bulversați de o persoană pe care o cunosc acum sau care face parte din trecutul lor.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă benefică vindecărilor karmice. Nativii pot reuși să se împace cu persoane din trecut, să restabilească echilibrul în viața personală. De asemenea, pot fi tentați să investească bani în bunuri materiale, aspect care nu este negativ, dar cere prudență. Cei care-și doresc schimbarea locului de muncă pot începe acum căutările și chiar pot primi oferte interesante. O serie de principii de viață, care pot avea legătură cu relația de cuplu, pot fi privite acum cu alți ochi.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn pot traversa o perioadă de interiorizare, timp în care să-și facă ordine, curățenie în amintiri, gânduri și chiar sentimente legate de trecut. Sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate, care poate fi destul de încercată în această săptămână și le poate da niște planuri prestabilite peste cap. Din punct de vedere partenerial se anunță multă acțiune. Unii nativi pot decide să încheie un capitol care nu mai funcționează în cuplu sau în afaceri, în timp ce alți nativi pot semna noi contracte, de căsătorie sau parteneriate profesionale.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător își canalizează energia asupra muncii și sănătății, capitole la care vor să aducă îmbunătățiri, să strălucească. De asemenea, pot avea parte de idei originale care să-i pună în evdență, iar zona creativă va fi de interes acum. Zona relațională este bine aspectată, fie că vorbim de relația cu persoana iubită sau prelația cu prietenii și persoanele dragi din viața lor și pot lua decizii importante bazate pe intuiție.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești par să fie foarte interesați de zona sentimentală, fie de o persoană anume, fie de consolidarea relației de cuplu. Nativii vor fi mai deschiși în exprimarea sentimentelor, însă declarațiile lor de dragoste pot fi exagerate. Nativii vor trece prin confuzii sentimentale, pot realiza că niște vise doar iluzii și pot avea ușoare crize de personalitate. Pe de altă parte, din punct de vedere al carierei este o perioadă foarte bună pentru a se pune în evidență și a se face remarcați și astfel nu este exclus să fie propuși pentru o funcție.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Lumea lu' Rotundu: De la Botoşani la Verona - Turiştii
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 14.06.2019
Bancul săptămânii: Replica văduvei
Impresii de la hramul Schitului Balş
Ioan Rotundu
„Dacă voi fi realeasă, şi sper că da, voi continua tradiţia!”
Ioan Rotundu
Dacian Cioloș a fost ales președinte al Renew Europe:
Este doar un pas în construcția politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani
Prestaţie mediocră a rămăşiţei găştii „Hai la Botoşani!”
Ioan Rotundu
Centrul Medico – Social cu caracter unicat la nivelul de judeţului Botoşani
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 21.06.2019
Ceartă pe funcții și pe bani, la întâlnirea informală a PSD de la mare.
Ce și-au reproșat liderii partidului
LLumea lu' Rotundu: Sarbatoarea comunei Calarasi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă